Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
23.2.12 16:34

já také :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
23.2.12 16:58
Lu cie píše:
kacenkakz:u kamarádky jsem nasla tuto,taky se tím řídím,protože se mě všichni ptají na měsíce ;)

ahoj holky to máte těžko já byla dneska na echokardiu a tam měli taky takovou tabulku a podle ní končil 5 měsíc 20 tt no každopádně tak či tak já jsem už v 6 měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
23.2.12 17:01

Dneska jsem tátovi a tchýňce řekla, že jsem zítra v 6. měsíci, tak se budu držet toho čeho doktoři a až budu v 10. měsíci tak se asi stejně nikdo ptát nebude, spíš na to, kdy už mám termín ;)
Tak a já mám vyřešeno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
23.2.12 17:13

přesně taky to neřeším až tak prostě začínám 6 a hotovo ono je to jedno já vždy přenáším tak 10 dní takže vlastně rodím v 10 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
23.2.12 18:03

no jo, jenže já teď teda termín porodu nevím. Vím jen, že na konci června. No, ale jestli budu mít ještě celou dovču, tak to do práce půjdu už jen měsíc. Jelikož za mě ještě někoho nemají, tak jsem na ně teda zvědavá, co budou dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
23.2.12 18:06
FairyDrumy píše:
no jo, jenže já teď teda termín porodu nevím. Vím jen, že na konci června. No, ale jestli budu mít ještě celou dovču, tak to do práce půjdu už jen měsíc. Jelikož za mě ještě někoho nemají, tak jsem na ně teda zvědavá, co budou dělat.

Jakto, že nevíš termín porodu?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
23.2.12 18:07

Jéé promiň, já myslela, že se to týká těch měsíců těhotenství, ale ty jsi psala předtím že jdeš na císaře. Já si nevšimla, omlouvám se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.2.12 18:30

Prima tabulka :potlesk: ,to si opíšu :-).Podle toho jsem taky 5.měsíc.V práci už po mě chtějí vědět do kdy vydržím.No vidím to tak do Velikonoc.
Nodynka: Taky jsem zjistila,že mám nárok na celou dovolenou :D . Dostala jsem tip,že pokud po tobě zaměstnavatel nechce,abys jí před nástupem na MD vybrala,tak po skončení MD,máš nárok nastoupit řádnou dovolenou,takže ti jí proplatí a zároveň jsi vlastně už na rodičáku.
Holky ty z vás,co jste na neschopence,jak máte vycházky-vím že od ledna by to mělo být 6hod.,tak jestli to tak je- a choděj kontroly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anife 1
23.2.12 22:17
FairyDrumy píše:
Ahoj těhulky. Konečně jsem se sem zase dostala. V práci to mám nějaký náročný a navíc se snažím, aby po mě nezůstalo nic nedodělanýho.
Zdravím nově příchozí :kytka: Anife - neboj se, to dáš! Máma byla na mě taky sama a když si našla tatínka, tak jí po narození ségry (mimochodem Eliška se jmenuje :P ) opustil a byla sama na 2 holky a zvládla to. Myslím, že to náš vztah jen posílilo a moc jí obdivuji!
Jinak já už dostávám od malýho pořádný pecky, až občas nadskočím :roll: už i taťka to cítil a to byly druhý Vánoce u nás :lol: Doktor nám ale řekl, že malý přijde na svět už na konci června, pač půjde ven císařským řezem, tak snad si mě tu necháte i přes to 8o

Díky za podporu…no já si za to tak trošku můžu sama…rozešli jsme se ještě před tím, než jsem věděla, že jem těhu a já mu to neřekla :,( Bojím se reakce :roll: :oops: :,( Jinak já ještě pohyby moc necítím…někdy takové vrnění v břiše..nic víc :lol:

• Citovat
  • Upravit
104
24.2.12 08:50
Petia píše:
Prima tabulka :potlesk: ,to si opíšu :-).Podle toho jsem taky 5.měsíc.V práci už po mě chtějí vědět do kdy vydržím.No vidím to tak do Velikonoc.
Nodynka: Taky jsem zjistila,že mám nárok na celou dovolenou :D . Dostala jsem tip,že pokud po tobě zaměstnavatel nechce,abys jí před nástupem na MD vybrala,tak po skončení MD,máš nárok nastoupit řádnou dovolenou,takže ti jí proplatí a zároveň jsi vlastně už na rodičáku.
Holky ty z vás,co jste na neschopence,jak máte vycházky-vím že od ledna by to mělo být 6hod.,tak jestli to tak je- a choděj kontroly?

Taky by mě zajímalo na kolik dovči mám nárok… :think: Jináč mam vycházky na šest hod, nechala jsem si 3hodky od 9-12 a odpoledne od 15-18. Vyhovuje mi to kvuli venceni psa, nákupům a obcas jezdím dopoledne plavat. A odpoledne jezdim za nasima,uz jsou z práce :) Zatím mi kontrola nepřišla, ale i tak to dodžuju,bojim se, o peníze přijít nechci. Kamarádce přišli dvakrát, byla těhu min. rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
24.2.12 11:10

Já jsem na neschopence a vycházky nemám ani hodinu, nesmím chodit. Je to docela pekelné a aspoň za hodinu týdně bych dala nevím co! 8o
Kontrolu jsem měla jednu (jsem doma třetí měsíc), dopoledne v pracovní den. Takže se bojím ten zákaz porušit, protože bych musela asi pak jíst tu oschlou omrzlou trávu zvenku. Ale snad se blýská na lepší časy, a když dopadne dobře příští týden utz na srdce miminka, snad mě už pustí, skoro se mi chce tančit a zpívat jen při tom pomyšlení, že bude všechno v pořádku a budu moct vzít sebe a pidižvíka v bříšku ven! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
24.2.12 11:29

ahoj těhulky :) to já chodím ven pořád,teda musím s pejskem a těším se až se prdolka narodí,budeme už chodit 3 :lol: jinak holky mohli byste mi říct,c pod tím srdíčkem nosím,když mám chut pořád na čokoládu :oops: pohlaví chcem jako překvápko,ale ta zvedavost je hrozná :think:

• Citovat
  • Upravit
104
24.2.12 12:26

dudud: taky chodím s pejskem,ale v tomhle počasí to je jen rychlovka. Už se těšim až bude hezky…Jinak na sladký se říká,že to má být holka,ne? :) Někdo to tu psal, ale spolehnout se na to nedá..Já jsem taky zvědavá, co budeme mít:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anife 1
24.2.12 14:03
Jadla píše:
Já jsem na neschopence a vycházky nemám ani hodinu, nesmím chodit. Je to docela pekelné a aspoň za hodinu týdně bych dala nevím co! 8o
Kontrolu jsem měla jednu (jsem doma třetí měsíc), dopoledne v pracovní den. Takže se bojím ten zákaz porušit, protože bych musela asi pak jíst tu oschlou omrzlou trávu zvenku. Ale snad se blýská na lepší časy, a když dopadne dobře příští týden utz na srdce miminka, snad mě už pustí, skoro se mi chce tančit a zpívat jen při tom pomyšlení, že bude všechno v pořádku a budu moct vzít sebe a pidižvíka v bříšku ven! :dance:

Jééé, tak to musí být hroznéé :( být pořád zavřená doma :zed: Ale jak říkáš, určitě bude všechno OK a budeš moct vyrazit vyvětrat pupíček ven :kytka: Tak ještě vydrž :mavam:

• Citovat
  • Upravit
anife 1
24.2.12 14:05
Lu cie píše:
dudud: taky chodím s pejskem,ale v tomhle počasí to je jen rychlovka. Už se těšim až bude hezky…Jinak na sladký se říká,že to má být holka,ne? :) Někdo to tu psal, ale spolehnout se na to nedá..Já jsem taky zvědavá, co budeme mít:))

Tak to by sedělo…mám pořád šílené chutě na čokoládu :P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí