Poradna duly
Jana Čurdová
Malvík je obchůdek kousek od Prahy a maj tam asi vše od lahviček po kočárky a asi jsem na nějaký jiný kde by měli všechno nenarazila.
Jeden býval na Černým mostě v Praze, podívám se tam v pondělí. Jedu na poradu, tak cestou z ní
Jinak spíš taky nakupuji na netu nebo když u nás najdu něco pěkného.
Jsem tak šťastná, že jsem konečně našla maminky na červenec 2012, připadala jsem si jako kůl v plotě. A pročetla jsem celou diskuzi a nesmírně mě uklidnilo, že některým miminka taky nechtějí ukázat, co řáčí být, moje tenhle týden drželo nožičky po celý utz tak pevně semknuté, že nebylo možné nic poznat. A bohužel to tam šlo jak na běžícím pásu, nemohla moc milá paní doktorka čekat, až se nějak lépe nastaví. ![]()
Také jsem se chtěla zeptat na pohyby, jsem 19+5 a necítím výrazné kopání, jen takový jakoby dotyk uvnitř, tak mám trochu obavu, jestli to tak má být.
Euricek, výbavičku ještě nekupuju, jsem na rizikovém doma, nemám vycházky, nikam nesmím, tak ani nemůžu uspokojovat svoje nakupovací touhy, ale moje sestra se jela místo mě do Malvíku podívat na kočárky a tak a moc se jí tam líbilo, kvalita výrobků i široká nabídka. A ceny se mi tam zdají normální. Budu si tam objednávat kočárek.
Jsem ráda, že jsem vás našla.
Jadla: Vítej:) není nic lepšího než se dělit o rady a problémy s maminkama ve stejné situaci:)
Nám se posledně pipka taky nechtěla ukázat na potvrzení, ted jdeme na velký UTZ tak snad už bude povolnější:D
Jinak s tim kopáním se nemusíš bát. Je jasné že hned v 19tt do tebe nebude kopat jak do míče:) Je to vážně jen takové lehounké tukání,šimrání a podobně:), které se postupně s rustem miminka bude zesilovat:)
Děkuji. Ještě bych se chtěla zeptat, jdu 29.2. na sono srdce plodu, ale jdu na jiné oddělení v nemocnici, ne na gyn.-por., ale na dětské, takhle mi to vyplnil v žádance OG. To bude taky ultrazvuk? Myslím, jestli by se tam mohlo ukázat, jestli má pidižvík v bříšku pipinku nebo pindíka. ![]()
dudud píše: čauky maminytak japkak je? u nás celkem fajn,akorát,že se mrnouskovi neco v noci nelíbilo a pořád kopal
jinak si myslím,že to 3D je zadarmo,teda doufám, a je vlastně o tom ten ulz kolem 20tt ne? jdu na něj v pondělí,tak vám dám vědět,ju?
Ahoj dudud tak my dnes byly na kontrole,ale ultz nám nedelali,ale pán doktor rekl že je vše ok,
příšti utery deme na druhý velky ulz na veveří tak aspon tam uvidim moji malou
a co ty? dnes? dej pak vedet ![]()
Jadla píše:
Děkuji. Ještě bych se chtěla zeptat, jdu 29.2. na sono srdce plodu, ale jdu na jiné oddělení v nemocnici, ne na gyn.-por., ale na dětské, takhle mi to vyplnil v žádance OG. To bude taky ultrazvuk? Myslím, jestli by se tam mohlo ukázat, jestli má pidižvík v bříšku pipinku nebo pindíka.
Ano, bude to utz.
Ve 20 týdnu by ho měl dělat pediatr-neonatolog. Ne gynekolog
Jadla píše:
Děkuji. Ještě bych se chtěla zeptat, jdu 29.2. na sono srdce plodu, ale jdu na jiné oddělení v nemocnici, ne na gyn.-por., ale na dětské, takhle mi to vyplnil v žádance OG. To bude taky ultrazvuk? Myslím, jestli by se tam mohlo ukázat, jestli má pidižvík v bříšku pipinku nebo pindíka.
no já jdu ted ve čtvrtek do nemocnice na UTZ ve 20tt, a ělá mi ho normálně gynekolog, sice to neni muj doktor ale gynekolog to je.
a další týden jdu na kardio a to už dělá pediatr. tak nevím:)
ahojky těhulky
tak píšu,jak jsem slíbila,včera jsme byli ve Veveří na ulz a je vše ok
mimčo roste jak má,máme 23cm a 350gr
jinak pohlaví bylo vidět,ale vydrželi jsme a nenechali si ho říct
no a nechali jsme si udělat 3D fotečku a opravdu stála 200kč,takže pohoda,takže vám všem taky přeju at je vše v pořádku a miminka hezky rostou,zatím se mějte,pa ![]()
Tak ten pediatr by to taky mohl vidět a říct mi to. Vždycky se před doktorama strašně bojim a třesu, když je mám otravovat nějakými otázkami, zejména, když to není tak důležité. Jestli nebude ten doktor obzvlášť protivný, a srdéčko bude v pořádku, nejspíš se odvážim zeptat se, jestli jde vidět, zda je to děvče nebo chlapec.
dudud píše:
ahojky těhulkytak píšu,jak jsem slíbila,včera jsme byli ve Veveří na ulz a je vše ok
mimčo roste jak má,máme 23cm a 350gr
jinak pohlaví bylo vidět,ale vydrželi jsme a nenechali si ho říct
no a nechali jsme si udělat 3D fotečku a opravdu stála 200kč,takže pohoda,takže vám všem taky přeju at je vše v pořádku a miminka hezky rostou,zatím se mějte,pa
ahoj dudud tak to bych teda nevydržela stým pohlavím,
já du na veveří uterý..
a taky chci 3D foto tak to je supr..už se nemužu dočkat,a tak ked pohlavý bolo videt co ste videli?
já su zvedava ![]()
ahoj Hani
nene my jsme se v tom nevyznali,ale doktor říkal,jestli ho chcem vědět,muženám ho říct,že je krásně vidět.taky bych ho chtěla znát,ale manžel nechce,tak to s ním vydržím až do dne D ![]()
Jee manžel,je trpelivý
tak to ten muj ne my sme si to i zaplatili a to proto že manžel chtel opravdu slyšet že tam je kluk a ono Terka
![]()
ono to není o trpělivosti,ale asi o překvápku,první jsme chtěli vědět,tak u druhého si počkáme
kdy máš termín?
dudud píše:
ono to není o trpělivosti,ale asi o překvápku,první jsme chtěli vědět,tak u druhého si počkámekdy máš termín?
Aha ty čekáš už druhé,
no já mám termin 5.7
a ty?