Poradna duly
Jana Čurdová
Já su alergická na čokoládu,ale v tehu pořád premýšlim že si kousek dám
jinak má alergie je že se opsypu,a to už su i tak ![]()
musíme to omluvit tím,že jsme těhu
holky já se nudím…co vy?
dudud píše:
musíme to omluvit tím,že jsme těhuholky já se nudím…co vy?
Taky se nudím.. ![]()
jdu naštěstí v 1 hod pro školáka,tak nám to aspon uteče,než přijede tatka
ale večer bude fajn,mám narozky a sjedem na pizzu,to se zase nabaštíme,vid mrnousku ![]()
dudud píše:
jdu naštěstí v 1 hod pro školáka,tak nám to aspon uteče,než přijede tatkaale večer bude fajn,mám narozky a sjedem na pizzu,to se zase nabaštíme,vid mrnousku
Jee dudud tak Vše nejlepší hodne štestíčka,zdravíčka,lásky užij si tvuj den D.
![]()
jee děkuju,ale to nepíšu kvuli gratulacím,ale,kvuli té chuti na tu pizzu
ale i tak mocinky děkujuuu
na kdy,že ty máš termín?
dudud píše:
jee děkuju,ale to nepíšu kvuli gratulacím,ale,kvuli té chuti na tu pizzuale i tak mocinky děkujuuu
na kdy,že ty máš termín?
Já až podle MS 12.7 podle ulz 5.7 takže tak neak
hm ale pizzu by sem si dala taky..
ja už co slyším to by sem jedla už su fakt jak odpadkáč ![]()
ani nemluv,jsem na tom stejně
já ho mám podle posledního ulz na 2.7
a ty čekáš první?
dudud píše:
ani nemluv,jsem na tom stejnějá ho mám podle posledního ulz na 2.7
a ty čekáš první?
Jj prvný
moc se tešíme je to naše opravdu vysnené ![]()
tak to gratuluju,že se zadařilo
my jsme se snažili 2 měsíce a bylo to tak jsme taky hrozně rádi
tak se zatím měj,papa ![]()
my sme se snažili krátce,
asi mesíc a 14dni po svadbe sem otehotnela
![]()
Hana89 píše:
my sme se snažili krátce,asi mesíc a 14dni po svadbe sem otehotnela
![]()
Ty jo,takhle rychle
tak to je bezva.
Jo no,ale taky sem tužila po miminku hoodne dlouho,jenže sem nevedela že mám velku cystu ktorá my zakryla celou delohu,i vaječníky,
a po operaci šeštinedelí hned sup na to a mimi je v bříšku
![]()
Nodynka píše:
liliannoel:
„Tyjo tak s tou váhou to máme uplně stejně:D
Mamka taky za celé těhu semnou přibrala 6kg, s tim že nechala 8 v porodnici:D měří nějakých 160cm a před těhu vážila 50kg:)
kdežto já mám 180cm se začínající váhou 64kg, a nyní mám ve 20tt 70kg:D je to prostě individuální:):) ale bříško vidět furt nemám:D a do všeho se vejdu stejně:D“ ..Teda beruško, ty jsi byla střízlík! Mít při 180cm 64kg je pomalu hranice podváhy. Vůbec se nedivím, že ti váha poskočila, tělo samo ví, že s tou křehkou tělesnou stavbou, co jsi měla, by se těhotenství a porod mohly komplikovat. Nejspíš ale budeš typ vysoký, útlý holky, takže se ti určo váha po porodu vrátí
Jinak jsem si četla o těch babských povídačkách a jestli na tom holky něco je, tak kvůli tomu, že mám tvářičku jako dětskou prdelku a prsa mi z jedniček poskočila na plné trojky, tak to bude kluk jako bukKaždopádně dám vědět, až se to začátkem března dozvím
No to nevim jestl isem byla náký vychrtlo:D ani mi nepřišlo:D
Ale co se týče těch povídaček, tak je to pro holku pupínkatá plet (z toho šílim, nikdy sem na to netrpěla, a ted sem jak puberták:D)
pak je to dřívější váhový příbytek- což mám taky:D:D i když zas to tolik vidět neni no to je fakt.
pak u nás v rodině je to velká chut na bramboráky a čokoládu:D ( což mám taky:D:D:D)
a pak taky dle srdeční frekvence miminka ( pod 140- kluk nad 140-holčička, a my máme 167 myslim…:D)
a je jich spousta:D
ani to bohužel neovlivníme…jak třeba šílenou chut na čokoládu,a žádnou tu nemám