Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dudud
15.2.12 10:39

ani to bohužel neovlivníme…jak třeba šílenou chut na čokoládu,a žádnou tu nemám :x

• Citovat
  • Upravit
8698
15.2.12 10:41

Já su alergická na čokoládu,ale v tehu pořád premýšlim že si kousek dám :oops: jinak má alergie je že se opsypu,a to už su i tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
15.2.12 10:44

musíme to omluvit tím,že jsme těhu :P holky já se nudím…co vy?

• Citovat
  • Upravit
8698
15.2.12 11:04
dudud píše:
musíme to omluvit tím,že jsme těhu :P holky já se nudím…co vy?

Taky se nudím.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
15.2.12 11:13

jdu naštěstí v 1 hod pro školáka,tak nám to aspon uteče,než přijede tatka :) ale večer bude fajn,mám narozky a sjedem na pizzu,to se zase nabaštíme,vid mrnousku :)

• Citovat
  • Upravit
8698
15.2.12 11:14
dudud píše:
jdu naštěstí v 1 hod pro školáka,tak nám to aspon uteče,než přijede tatka :) ale večer bude fajn,mám narozky a sjedem na pizzu,to se zase nabaštíme,vid mrnousku :)

Jee dudud tak Vše nejlepší hodne štestíčka,zdravíčka,lásky užij si tvuj den D. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
15.2.12 11:22

jee děkuju,ale to nepíšu kvuli gratulacím,ale,kvuli té chuti na tu pizzu :lol: ale i tak mocinky děkujuuu :mavam: na kdy,že ty máš termín?

• Citovat
  • Upravit
8698
15.2.12 11:24
dudud píše:
jee děkuju,ale to nepíšu kvuli gratulacím,ale,kvuli té chuti na tu pizzu :lol: ale i tak mocinky děkujuuu :mavam: na kdy,že ty máš termín?

Já až podle MS 12.7 podle ulz 5.7 takže tak neak :think: hm ale pizzu by sem si dala taky.. :mrgreen: ja už co slyším to by sem jedla už su fakt jak odpadkáč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
15.2.12 11:26

ani nemluv,jsem na tom stejně ;) já ho mám podle posledního ulz na 2.7 :) a ty čekáš první?

• Citovat
  • Upravit
8698
15.2.12 11:29
dudud píše:
ani nemluv,jsem na tom stejně ;) já ho mám podle posledního ulz na 2.7 :) a ty čekáš první?

Jj prvný :dance: moc se tešíme je to naše opravdu vysnené :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
15.2.12 11:37

tak to gratuluju,že se zadařilo :) my jsme se snažili 2 měsíce a bylo to tak jsme taky hrozně rádi :) tak se zatím měj,papa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8698
15.2.12 11:44

my sme se snažili krátce, :mrgreen: asi mesíc a 14dni po svadbe sem otehotnela :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.2.12 12:18
Hana89 píše:
my sme se snažili krátce, :mrgreen: asi mesíc a 14dni po svadbe sem otehotnela :dance: :dance:

Ty jo,takhle rychle :palec: :potlesk: tak to je bezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
15.2.12 12:29

Jo no,ale taky sem tužila po miminku hoodne dlouho,jenže sem nevedela že mám velku cystu ktorá my zakryla celou delohu,i vaječníky, :roll: a po operaci šeštinedelí hned sup na to a mimi je v bříšku :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
15.2.12 13:52
Nodynka píše:
liliannoel:
„Tyjo tak s tou váhou to máme uplně stejně:D
Mamka taky za celé těhu semnou přibrala 6kg, s tim že nechala 8 v porodnici:D měří nějakých 160cm a před těhu vážila 50kg:)
kdežto já mám 180cm se začínající váhou 64kg, a nyní mám ve 20tt 70kg:D je to prostě individuální:):) ale bříško vidět furt nemám:D a do všeho se vejdu stejně:D“ ..Teda beruško, ty jsi byla střízlík! Mít při 180cm 64kg je pomalu hranice podváhy. Vůbec se nedivím, že ti váha poskočila, tělo samo ví, že s tou křehkou tělesnou stavbou, co jsi měla, by se těhotenství a porod mohly komplikovat. Nejspíš ale budeš typ vysoký, útlý holky, takže se ti určo váha po porodu vrátí ;)
Jinak jsem si četla o těch babských povídačkách a jestli na tom holky něco je, tak kvůli tomu, že mám tvářičku jako dětskou prdelku a prsa mi z jedniček poskočila na plné trojky, tak to bude kluk jako buk :palec: Každopádně dám vědět, až se to začátkem března dozvím :*

No to nevim jestl isem byla náký vychrtlo:D ani mi nepřišlo:D
Ale co se týče těch povídaček, tak je to pro holku pupínkatá plet (z toho šílim, nikdy sem na to netrpěla, a ted sem jak puberták:D)
pak je to dřívější váhový příbytek- což mám taky:D:D i když zas to tolik vidět neni no to je fakt.
pak u nás v rodině je to velká chut na bramboráky a čokoládu:D ( což mám taky:D:D:D)
a pak taky dle srdeční frekvence miminka ( pod 140- kluk nad 140-holčička, a my máme 167 myslim…:D)
a je jich spousta:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital