Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
14.2.12 10:41
La kofola píše:
Přesně.
To je jako s břichem.
Někdo nemá skro žádné ani ted ve 20tt. Někdo má vanu jak já

PŘESNE já nemám 19tt žádne bříško… :nevim: ale kilá mám,a taky malo,takže sem spokojená už. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
14.2.12 11:49

Ahoj holky tak u mně ty pohyby byly taky ale zatim jen nejasné,nepravidelné až do včerejška, dostala jsem totiž pořádný kopanec pod pupik..:) jinak jsem 19tt+5 a mám tež už 5kg nahoře a pupík tež pořádný ale vůbec to neřešim, jak píše Nodylka budu to řešit až po porodě teď ať se má mimi v bříšku fajn..:) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.2.12 11:52
de_la_idea píše:
Ahoj holky tak u mně ty pohyby byly taky ale zatim jen nejasné,nepravidelné až do včerejška, dostala jsem totiž pořádný kopanec pod pupik..:) jinak jsem 19tt+5 a mám tež už 5kg nahoře a pupík tež pořádný ale vůbec to neřešim, jak píše Nodylka budu to řešit až po porodě teď ať se má mimi v bříšku fajn..:) :srdce:
:potlesk: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
14.2.12 16:25

Tak já mám pupík..:-D zachvilku nebudu kulička ale pořádná koule..:-D to co jsem shodila před otěhotněním mám zpět plus nějaké to kiličko navíc :-) jsem spokojena :-) jinak už se těším až prcka budu cítit dneska jsem v obchodě neodolala a koupila jsem ponožtičky..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
14.2.12 17:37
Kamila92 píše:
Tak já mám pupík..:-D zachvilku nebudu kulička ale pořádná koule..:-D to co jsem shodila před otěhotněním mám zpět plus nějaké to kiličko navíc :-) jsem spokojena :-) jinak už se těším až prcka budu cítit dneska jsem v obchodě neodolala a koupila jsem ponožtičky..:)

Taky mě láká nakupování pro prcka :)Jakou radost udelají ponožtičky,viď :palec: =) Asi uz taky neco pokoupím =) I kdyz vsichni jeste rikaji,ze je to brzy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
14.2.12 17:46
Nodynka píše:
Ahoj holky, nebojte se o váhu. Nějak bylo, nějak bude. To, že má některá z nás teď 2kg nahoře a jiná 5kg VŮBEC NIC NEZNAMENÁ. Někdo prostě rychleji přibírá na začátku těhot., jiný zase závěrem. Vůbec tomu nevěnujte pozornost.
A jen pro pobavení, víte, jak na tom byla moje mamka? Nabrala při mě (během celého těhotenství!) 5,5kg!!! 8o Když jsem jí řekla, že mám teď v 18tt už 3kg nahoře, tak se do mě „pustila“, že jako ať brzdím. Jenže on tenhle příběh může mít háček..Totiž já mám skoro 180cm a začínala jsem na 72kg, kdežto mamka má 166cm a tehdy začínala okolo 51kg. I to může mít na věc podstatný vliv. Ale jak říkám, holky neblázněte. Teď nechte vahu-vahou a jestli se sebou nebudete po porodu spokojený (většina maminek se necítí), tak není nic jednoduššího, než začít zdravě dlabat a cca 2× týdně si zajít zacvičit (o miminko se mezitím může postarat partner, maminka, kamarádka apod.) Hlavu vzhůru, jsme v tom všechny! :palec:

Tyjo tak s tou váhou to máme uplně stejně:D

Mamka taky za celé těhu semnou přibrala 6kg, s tim že nechala 8 v porodnici:D měří nějakých 160cm a před těhu vážila 50kg:)
kdežto já mám 180cm se začínající váhou 64kg, a nyní mám ve 20tt 70kg:D je to prostě individuální:):) ale bříško vidět furt nemám:D a do všeho se vejdu stejně:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
14.2.12 17:47
Lu cie píše:
Kamila92 píše:
Taky mě láká nakupování pro prcka :)Jakou radost udelají ponožtičky,viď :palec: =) Asi uz taky neco pokoupím =) I kdyz vsichni jeste rikaji,ze je to brzy :nevim:

jo mě furt všichni řikaj je brzy brzy, ale kdo to má najednou kupovat?:D:D:D takže já už pěkně jedu, a ted budu objednávat postýlku s příslušenstvím… oblečku už mám spousty:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
14.2.12 18:02
liliannoel píše:
Lu cie píše:
Kamila92 píše:
Taky mě láká nakupování pro prcka :)Jakou radost udelají ponožtičky,viď :palec: =) Asi uz taky neco pokoupím =) I kdyz vsichni jeste rikaji,ze je to brzy :nevim:
jo mě furt všichni řikaj je brzy brzy, ale kdo to má najednou kupovat?:D:D:D takže já už pěkně jedu, a ted budu objednávat postýlku s příslušenstvím… oblečku už mám spousty:)

Přesně najednou je to moc naročný :-D já oblečky budu mít spíše půjčené od kamarádek takže s tímto hodně ušetřím…no já spíše nějak pomalu vybírám povlečení do postýlky a kočárek hlavně..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.2.12 18:05

Ahoj holky taky se pridávam do diskuzi,mne taky pořád každy říka že je to ješte brzo nakupovat,ale dnes sem se vybrala do mesta a pokoupila sem si bodýčka :dance: su z nich nadšená, :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.2.12 18:06

tak to já už mam kočárek, postýlku, přebalovací komodu i nějaké oblečky a nepřijde mi to moc brzo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.2.12 18:09

tak ja su jen 19+2tt takže kočárek ješte čas má,na postýlku už koukáme ale treba udelat místo,a pak ji koupime ale to taky času… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.2.12 18:10

jinak hezký den všem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.2.12 18:12

my jsme kočárek objednávali ze zahraničí tak proto tak brzo jinak ostatní bylo za výhodnou cenu tak jsem neodolala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
14.2.12 18:15

euricek: to je správný, taky když vidim cokoli výhodně koupim to radši ted i když je asi brzy, ale furt lepší než pak litovat toho, že jsem to nekoupila levně dřív, a musim to kupovat dráž:)

co se týče oblečku asi to malinko přeháním, ale prostě se bojim že mi to nebude stačit, že mám tohomálo:/

kočárek budeme kupovat asi až v květnu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.2.12 18:15
euricek píše:
my jsme kočárek objednávali ze zahraničí tak proto tak brzo jinak ostatní bylo za výhodnou cenu tak jsem neodolala :)

Tak to máte supr,to jo když sem videla dnes tý vecičky a kočárky taky by sem hned kupovala :mrgreen: no proste jak šílená ale nakupuje se s radostí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí