Poradna duly
Jana Čurdová
Lucmic píše:
Ahoj, taky se ráda přidám pokud můžu…
Mám termín 12.7. a čekám kluka, strašně se mi líbí Kryštof, ale manža dělá kličky a prý najde lepší jménoČekám první dítko, ale pohyby v bříšku už taky cítím tak týden… a přes přiloženou ruku to včera poprvé ucítil i manžílek
Ahoj
Lucmic to máš prvný dátum porodu podle ms? ja mnela taky 12.7 ale pak mi pan doktor Vlašín řekl 5.7 takže ted nevím no je tam ten týden tak asi tak ![]()
euricek píše:
Ahojky holky, ráda se k vám přidámtermín máme 4.7.
Ahoj
tak to je supr,ja ho mám 5.7
a co to bude víš?
euricek píše:
zatim ne na uz jdu az 28.2. už aby to bylo
Tak to držím palce ![]()
děkuju. Na začátku jsem měla trošku problémy měla jsem v prvním trimestru pozitivní krev (dr.mi to oznámila 28.12. po tel) a tak mě hnala hned do gennetu ale tam mě objednali až na 26.1 a to čekání bylo fakt hrozné ale naštěstí je vše v pořádku a teď už nedočkavě čekám na pohyby mimíska ale nejsem si jistá zda už je cítim a nebo jsou to střeva ![]()
Tak to i já sem to mnela takové že sem na pochybách zda malá nebo střeva,a je to opravdu malá,jak mne začne štouchat tak tam dám ruku a je to divný ale hezký pocit že to nemůžu být střeva.. ![]()
já mam pocit, že to taky bude mimísek je to takové šimrání a mam pocit, že dokonce i jednou koplo ![]()
euricek píše:
já mam pocit, že to taky bude mimísek je to takové šimrání a mam pocit, že dokonce i jednou koplo
Naše mala zatím nekopla,
hm musím počkat ![]()
Hani néé to už mám datum podle ultrazvuku, já podle MS datum nemám, protože jsem žádnou neměla, musela jsem chodit na vyvolávací injkce…
Lu cie píše:Lucmic píše:Kryštof je opravdu hezký jméno, ale taky mi doma neprošlo
Mám termín 12.7. a čekám kluka, strašně se mi líbí Kryštof, ale manža dělá kličky a prý najde lepší jménoČekám první dítko, ale pohyby v bříšku už taky cítím tak týden… a přes přiloženou ruku to včera poprvé ucítil i manžílek
To je pěkný, ja pohyby ještě necítím,ale koukám,že jste o nějaký týden starší. Já mám termín az na konci července.
Každý vnímá pohyby jinak, četla jsem že vyšší holky mají víc místa a proto cítí pohyb později, já jsem jen 168 cm…
No maželovi se nelíbí, že se Kryštof nedá moc skloňovat a zkracovat a tak… ![]()
Ahoj, taky už občas něco cítím,co si řikám,že střeva nebudou…
,ale je to spíš takový pocit, jako když se něco ve mě převaluje,přelává.Termín mám 18.7. pozítří jdu na kontrolu, tak snad bude mimi dobře natočené a budem vědět, jestli je to Eliška nebo Filip. Nově příchozí vítejte ![]()
Lucmic píše:Lu cie píše:Každý vnímá pohyby jinak, četla jsem že vyšší holky mají víc místa a proto cítí pohyb později, já jsem jen 168 cm…Lucmic píše:Kryštof je opravdu hezký jméno, ale taky mi doma neprošlo
To je pěkný, ja pohyby ještě necítím,ale koukám,že jste o nějaký týden starší. Já mám termín az na konci července.
No maželovi se nelíbí, že se Kryštof nedá moc skloňovat a zkracovat a tak…
Aha ja mám 176cm tak to budu cítit pohyb pozdej?
hm ja citim jen štouchance ![]()