Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
14.2.12 18:18

nu já chodím i několikrát za den do pokojíčku a mam pocit, že mě to uklidnuje…prostě blázen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.2.12 18:19

určitě je lepší nakoupit v akci a pak jen dokoupit zbytek. Já nakupuju vždy alespoň maličkost když jdu z poradny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
14.2.12 18:26

hana: no jen doufám že se mi to pohlaví nezmění:D:D:D to mě jinak šlehne:D jinak je to vážně radost nakupovat. je to uplně něco jiného ,nežli kupovat sobě:D ted sobě nekupuju vubec nic:D vše radši investuju do věciček pro mimi:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
14.2.12 18:34

Ahoj máme taky termín v červenci :mavam: chci se zeptat jestli tu jste taky někdo „bez“ bříška?Jsem 20.tt a není to na mě vůbec poznat :nevim: Když jsem čekala prvního tak mám pocit že už jsem trochu břicho měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
14.2.12 18:40
Barush píše:
Ahoj máme taky termín v červenci :mavam: chci se zeptat jestli tu jste taky někdo „bez“ bříška?Jsem 20.tt a není to na mě vůbec poznat :nevim: Když jsem čekala prvního tak mám pocit že už jsem trochu břicho měla

no já mám spíš jen takoví to nafouklí, takže jako že by si mě někdo myslel že jsem těhotná se říct opravdu nedá:D a to jsem též 20tt:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.2.12 19:03
liliannoel píše:
hana: no jen doufám že se mi to pohlaví nezmění:D:D:D to mě jinak šlehne:D jinak je to vážně radost nakupovat. je to uplně něco jiného ,nežli kupovat sobě:D ted sobě nekupuju vubec nic:D vše radši investuju do věciček pro mimi:D

Já taky sem si dobre 4mesice nic nekoupila a nakupuju pro malou,neboj namalo by se zmanit pohlavý ja sem si to dala zaplatit s krve zjistit,takže by se nemnelo nic menit ale také nad tým premýšlim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.2.12 19:05

Já su 19+2 tt a nemám žádne bříško ale jak říka lilianoel tak taky sem jen taka nafoukla :oops: hm a už chci moocc veliké břicho :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
14.2.12 19:26
Hana89 píše:
Já su 19+2 tt a nemám žádne bříško ale jak říka lilianoel tak taky sem jen taka nafoukla :oops: hm a už chci moocc veliké břicho :oops: :lol:

to se pohlaví dá zjistit z krve? jak a kde se to dělá?:D no mě řekli ve 14tt holčičku ( na prvotrimestrálním screeningu), a dost přesvědčivě,tak na to že jsme puvodně chtěla kluka a kupovala na něj sem se rychle přeorientovala a začala kupovat na holčičku…:D ted v 18tt na prohlídce mi to potvrdit doktorka nemohla, jelikož se nám schovávala:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.2.12 19:30

Já byla na veveří v 12tt a tam sme dávali 2000kč vzali mi krev,a za 3 dni se nám potvrdilo že čekáme holčičku,ale podle doktorou tam na veveří musí se jet i ve 20tt takže my to zas potvrdí i ultrazvuk, :roll: a Vlašín řekl taky že čekáme holku a to ani nevedel že to mame zaplatené, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
14.2.12 19:34
Hana89 píše:
Já byla na veveří v 12tt a tam sme dávali 2000kč vzali mi krev,a za 3 dni se nám potvrdilo že čekáme holčičku,ale podle doktorou tam na veveří musí se jet i ve 20tt takže my to zas potvrdí i ultrazvuk, :roll: a Vlašín řekl taky že čekáme holku a to ani nevedel že to mame zaplatené, :)

no jako já když to budu brát dle tech babskejch povídaček tak mi to na tu holku prostě sedí, nehledě na to že u nás po generace je prvorozená holčička, takže asi proto kupuju holčičí, takž jen doufám že se nestane nákej zázrak a nezmění se mě to na mého vytouženého kluka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.2.12 19:37

Já už bych taky tak chtěla aby bylo 28.února a na ultrazvuku mi řekli jestli je to holčička a nebo chlapeček. Snad se ukáže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.2.12 19:38

No podle babských povídaček,čekám holčičku a opravdu jo,i když sme chteli taky kluka.. su ráda,kupuju i ružové ale i neutrálne,mám sesternici ktorá do 8 mesíce čekala holku a nedelu porodila kluka,zmýlit doktori se mohou ale určite ne pořád,takže si myslím že je to 1:1000 že by se narodilo neco jiné než máte potvrdené, :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.2.12 19:39

a jaké jsou ty babské povídačky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
14.2.12 19:43

No že ak máš pupinkovu tvář tak to bude holka,pak podle toho či máš bříško do špicu tak to je holka,ak je bříško od prs tak to je kluk,a tak je toho hodne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
14.2.12 19:44

pupínky mam snad i na zadku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie