Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, máme v plánu v budoucnu ještě jedno, přiznávám, že bych ráda, kdyby jedno z toho byla holčička. Takže si řikám, pokud nevyjde teď,vyjde potom. Na kontrolu jdu v úterý, tak snad se mimi ukáže
. Jinak co se týče přibírání, začínala jsem na 58kg a teď už mám o 4 kila víc, měřím 168cm takže už jsem pěknej puclík.Nijak mi to nevadí, akorát se budu koncem dubna vdávat a už bych si měla pomalu shánět šaty a nemám tušení kolik do tý doby narostu…
4 kg a jsi puclík??
já už mám 7 kg! Teda podle všeho, ale nevím, kde
a to mám jen 165 cm, ale fakt ty kila jsou asi jen v bříšku a trošku (skutečně trošku) na zadku. Ale to asi bude tím, že mám pořád děsnou žízeň, tak vypiju kolem 4 litrů tekutin za den. Doufám, že se to nezvrtne a nebudu nakonec úplná koulička. ![]()
Ahojte holky
,můžu se přidat?Taky mám termín v červenci (24.7.). =))
Lu cie píše:
Ahojte holky,můžu se přidat?Taky mám termín v červenci (24.7.). =))
Ahoj jasné
![]()
Lu cie píše:
Ahojte holky,můžu se přidat?Taky mám termín v červenci (24.7.). =))
A už víš co to bude? a jak se cítiš? ![]()
Moneta píše:
ahojky,mohla bych se taky pridat?termin mam 28.7.
Ahoj moneto vítam te ![]()
Ahoj, jeste nevím, na kontrolu jdu 28.2. tak snad se to dozvíme
A co čekáte vy holky? Máte vybraná jména? ![]()
Vítám nově příchozí ![]()
Lu cie: Já mám termín podle MS 4.7 a podle ultrazvuku 6.7. bude kluk Lukáš ![]()
Lukas,to je pekne jmeno…nejmenovat se tak muj bracha,asis bych o nem taky uvazovala
…ja jeste nevim,co cekame,tak snad se to brzo dozvim ![]()
My se na klučičím jménu nějak nemůžeme shodnout
Tak snad to bude holčička ![]()
FairyDrumy: Jinak Lukášek je pěkné jméno
, ale zrovna jednoho prcka Lukáška máme v rodině. Mě se líbí Kryštof, Tadeáš…ale příteli rozhodně ne ![]()
Lu cie píše:
Ahoj, jeste nevím, na kontrolu jdu 28.2. tak snad se to dozvímeA co čekáte vy holky? Máte vybraná jména?
Ahoj my čekáme Terezku a když už budeš vedet dej vedet ju? ![]()
Ahoj, taky se ráda přidám pokud můžu… ![]()
Mám termín 12.7. a čekám kluka, strašně se mi líbí Kryštof, ale manža dělá kličky a prý najde lepší jméno
Čekám první dítko, ale pohyby v bříšku už taky cítím tak týden… a přes přiloženou ruku to včera poprvé ucítil i manžílek ![]()
Ahoj holky omlouvám se za rušení nedelního klidu ale chci se zeptat jak ste si tam vložili tý metre,a obrázky?
moc se mi to´líbi taky bych neco takoveho chtela
![]()
Lucmic píše:
Ahoj, taky se ráda přidám pokud můžu…
Mám termín 12.7. a čekám kluka, strašně se mi líbí Kryštof, ale manža dělá kličky a prý najde lepší jménoČekám první dítko, ale pohyby v bříšku už taky cítím tak týden… a přes přiloženou ruku to včera poprvé ucítil i manžílek
Kryštof je opravdu hezký jméno, ale taky mi doma neprošlo
To je pěkný, ja pohyby ještě necítím,ale koukám,že jste o nějaký týden starší. Já mám termín az na konci července.