Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky můžu mezi Vás mám termín porodu podle UTZ 25.7.2012 =)) ![]()
Ahoj Kamčo vítám tě. Co je holky nového a jak se všechny máte?
Ahoj Kamčo taky vítám.. tak co FairyDrumy jak jste dopadli na tripl testu a co pohlaví? a co vy holky? víte už některá pohlaví? ![]()
Ahojte babulky
prave som sa vratila od lekara, povedal mi ze mam skoro nulovu cinnost stitnej zlazy TSH 0,027, som v 16 tt a on mi k tomu nic nepovedal, len ze mam prist o mesiac do poradne, ja som vyklepana jak snicla a neviem co mam robit............
Ja byla vcera v poradne a jsem v 15+6tt ale prcek je o tyden mensi…ale uz se na prcka tesim..:-) a co tehulky u vam roste pupik??:-):-)
Luli tak si raděj zajdi třebas za obvodní doktorkou buď tě pošle na endokrinologii, a nebo ti dá sama nějaký prášky, a nebo si zkus zavolat přímo někam na to endo tam jim vše řekni a uvidíš, ale mám pocit že tam právě musíš jít od nějakýho jinýho doktora s žádankou o vyšetření. Mě zjistili tu štítnou taky teď v tom 16tt,ale já ty hodnoty měla zasejc vyšší a mudra mi na to léky napsala(obvodní),ale gyndař mě stejnak poslal i na endo-jakože ať to raděj v těhotenství řeší odborník. Jsem teda fakt docela vyvalená
že ten tvůj to nijak neřeší,já jsem teda zdr.sestra úplně všemu moc nerozumím male tohle by se mělo snad řešit i kdybys těhotná nebyla jako
De la idea: Je to kluk, jako buk
doufám, že bude tak pěkený, jako jeho táta
No každopádně, se u něj projeví genetická vada, co máme v rodině. Takže nás nejdřív v genetický poradně vyděsili, že je to něco hroznýho a pak z pana doktora vylezlo, že je to jen ichtioza, co se u nás dědí
ale tim pádem se bude muset narodit císařským řezem, prože přirozeně to díky tomu nepůjde, to mě ale nevadí.
Caf maminky, tak som volala na endo, nadiktovala som vysledky krvi a doktorka mi povedala, ze co to je za lekar, lebo ze hormon mam uplne v norme a cinnost stitky nemam nulovu ale prave naopak ze mam zvysenu, co je vraj v tehu dobre. Takze vysledku su dobre, doktor na prd. Kazdopadne idem od neho prec, lebo ani uzv mi nechce urobit ze az v 21tt, no sa na to mozem............ na sukromnej kde som chodila mi robit doktor uzv zakazdym a nie len 2D ale vzdy aj 3D, a tento mi nemerel babatko este vobec ani v 12tt a ze bude az 21 a to mne treba zakazdym merat aj jazvu po dvoch sekciach, takze idem od neho prec..... jupi …
Zdravím. Holky jsem v 16tt+4 a mám teď furt takový divný škrundání v břiše a střevech, ale pohyby to asi ještě být nemůžou, co? To škrundání totiž nemá nic společnýho s hladem, je to skoro pořád a bez ohledu na to, jestli jsem po jídle nebo před tím. A ty střeva, to snad raději ani neprobírat :-/ Včera jsem byla u doktora a nijak to nekomentoval, jen mi vzal krev na ty tripple testy a že za měsíc ať zase dorazím a za 5 týdnů, že mě čeká vyšetření u genetika (a prozrazení pohlaví mrňouska)…Někdo s podobnýma „radostma“? ![]()
Nody,
ja citim motyliky v bruchu uz dva tyzdne , takze pohyby to mozu byt, zavisi kde to citis, tvoje babatko by sa malo nachadzat od spony zhruba po pupok, a mierne nad nim, ak to citis v tejto oblasti moze to byt ono, babatko je navrchu, creva su pod nim cca. Behom tyzdna uz mozes ocakavat prve slabucke kopanceky, ale zavisi od citlivosti tvojej maternice, od mnozstva plodovej vody aj od babatka. Drzim palce, potom daj vediet. Ja osobne mam plynatost od zaciatku tehu, a nechci vediet aku, ale babatko rozoznam.
Ahoj luli, diky moc za komentar. Netroufam, si tvrdit, co to je. Bude to moje prvni dite, tak jeste nemam zadnou zkusenost. S plynatosti to mam stejne, copak doma to ani neva, ale v praci mi to obcas pusobi komplikace
Jinak dam vedet, jak budou nejaky novinky (pohyby, pohlavi miminka)..Drzim palce at jde u vsech maminek tehotenstvi jako po masle!
Hana89: Vitej do party! ![]()
Nodynka píše:
Ahoj luli, diky moc za komentar. Netroufam, si tvrdit, co to je. Bude to moje prvni dite, tak jeste nemam zadnou zkusenost. S plynatosti to mam stejne, copak doma to ani neva, ale v praci mi to obcas pusobi komplikaceJinak dam vedet, jak budou nejaky novinky (pohyby, pohlavi miminka)..Drzim palce at jde u vsech maminek tehotenstvi jako po masle!
Hana89: Vitej do party!
Ahoj, jsem na tom podobně. Něco v břiše cítím, ale zda to jsou už ty POHYBY nebo jen střeva, nemám zatím tušení… Akorát jsem zjistila, že když si třeba hladím bříško, tak se mi někdy vyklene k jedný straně víc a je tam cítit takový „hrbolek“. Máte to taky někdo?
Hana89 vitej:-)
No, já jak jsem koukala na ultrazvuku, tak ten náš kluk se tam prostě převaluje sem a tam a to celkem aktivně, takže občas ho cítím, když ale ležím opravdu velice v klidu. A jsem si jistá, že střeva to nejsou, jedině, že by moje střeva reagovali na muziku, pač tuhle jsem odpočívala a měla puštěnou hudbu a při jedný písničce se zcela zřetelně zavlnil o dost výš, než mám střeva ![]()