Poradna duly
Jana Čurdová
Hana89 píše:Kamila92 píše:ahoj
Nodynka: No u mě bříško jde vidět až mocpomalu už nemám co na sebe jsem zvědavá jak budu vypadat v 9měsíci
No tak to semnou jinak hormony jedou jak na kolotoči
Furt se mi střidají nálady…jj já jsem také prvorodička
![]()
![]()
a odkdy ti zacalo rust? cítiš aj pohyby prcka?
No asi od 14-15tt a teď v 17tt vypadám jak kulička..:-D jinak pohyby vůbec necitím ani bublinky jak mnozí píšou..:-( nejraději bych chodila každý den na UTZ abych věděla že je vše ok.. ![]()
holky tak mě napadá kolik už máte nahoře kg? Já 5 a přijde mi to docela dost jsem 19+5tt
tak já jsem 18+5tt bříško mi už leze, trička jsou v poho ale kalhoty už jen na gumu
a přibrala jsem 2,5 kg ![]()
tak mě jsou krátká i trička a nevejdu se ani do zimní bundy čož je docela problém viz foto
Já jsem 17+5tt, nahoře 5kg a obklíknu už jen jedny klasický džíny,zbytek už všechno na gumu.Trička jsou zatím v pohodě a bunda jakžtak ž,takže doufám, že zima už nebude moc dlouhá ![]()
Já sem dnes 19tt a mám jen 4kg, ale ani to neni vidert nmane
![]()
Já mám nahoře asi 5kg, přijde mi to hodně
Svoje džíny před těhu nekterý oblíknu,ale přes bříško už nedopnu, jinak tricka v pohode i svetry, se natahnou,ale taky doufam,ze bude krátka zima, kabat i bunda uz mi jsou jen taktak..
euricek píše:
tak mě jsou krátká i trička a nevejdu se ani do zimní bundy čož je docela problém viz foto
Pěkné bříško =))
já už si na ven beru bundu snoubence jen do poradny se to moc nehodí ![]()
Ahoj holky, nebojte se o váhu. Nějak bylo, nějak bude. To, že má některá z nás teď 2kg nahoře a jiná 5kg VŮBEC NIC NEZNAMENÁ. Někdo prostě rychleji přibírá na začátku těhot., jiný zase závěrem. Vůbec tomu nevěnujte pozornost.
A jen pro pobavení, víte, jak na tom byla moje mamka? Nabrala při mě (během celého těhotenství!) 5,5kg!!!
Když jsem jí řekla, že mám teď v 18tt už 3kg nahoře, tak se do mě „pustila“, že jako ať brzdím. Jenže on tenhle příběh může mít háček..Totiž já mám skoro 180cm a začínala jsem na 72kg, kdežto mamka má 166cm a tehdy začínala okolo 51kg. I to může mít na věc podstatný vliv. Ale jak říkám, holky neblázněte. Teď nechte vahu-vahou a jestli se sebou nebudete po porodu spokojený (většina maminek se necítí), tak není nic jednoduššího, než začít zdravě dlabat a cca 2× týdně si zajít zacvičit (o miminko se mezitím může postarat partner, maminka, kamarádka apod.) Hlavu vzhůru, jsme v tom všechny! ![]()
Přesně.
To je jako s břichem.
Někdo nemá skro žádné ani ted ve 20tt. Někdo má vanu jak já
já včera cítila první prudký a jasný kopanec do ruky!!!
Žádné bylo to ono? nebylo? Úplně jasný kop
ale když sáhnul tatínek tak nic ![]()