Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11725
13.1.12 23:09

Květi já jsem na ekg taky šla nějak v 8 měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
14.1.12 00:22

já vám něco řeknu jo… třeba od zubaře jsem razítko vůbec neměla… měla jsem ho ještě v HK-teď bydlím (a už jsem i bydlela) v Trutnově… byla jsem tam někde v 5.měsíci,ale na razítko jsem si vzpomněla až doma (anoooo správněěěě těhudemence :mrgreen: ) a pak už se mi tam jen pro něj nechtělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.1.12 06:23
jitule_b píše:

Po mně v předchozíh dvou těhu ekg nikdo nechtěl, nikdo mi o něm neříkal, ani kolonka na razítko v prukazce na nej nebyla.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
14.1.12 06:24
KvetinkaL píše:
Loko:
Na zubní či k obvodnímu? ani nevím že je tam kolonka pro obv. :)

K obvodnímu. Od zubaře jsem razítko neměla ani jednou

• Citovat
  • Upravit
11725
14.1.12 09:15
lokofa píše:
jitule_b píše:
Po mně v předchozíh dvou těhu ekg nikdo nechtěl, nikdo mi o něm neříkal, ani kolonka na razítko v prukazce na nej nebyla.

Každá porodnice to má jinak, u nás na něm trvají a v poradně to kontrolují. Zubaře ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4162
14.1.12 09:32

Já zubařku mám splněnou tenhle týden, ale taky tam dojíždím 25 km. Vykojila jsem si 5 kazů, takže jsem tam pečená vařená. A chce mi trhat osmičku. Ale byla vtipná, prý to plánuje tak, aby už nehrozil potrat, ale ani předčasný porod. 8o

Na EKG jsem se vydala ve středu a doktorka tam zrovna nebyla. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.1.12 10:51
jitule_b píše:
lokofa píše:
jitule_b píše:
Každá porodnice to má jinak, u nás na něm trvají a v poradně to kontrolují. Zubaře ne.

Já tam místo pro razítko nebo vyšetření ekg neměla vůbec. těhu prukazku mi nedávala porodnice.

• Citovat
  • Upravit
92
14.1.12 11:46

ahoj holky,já teda bříško místo špeku už mám, ale já jsem před těhu vážila 59/167 takže to hlavně přičítám tomu že jsem od začátku doma dost se válím a cpu se :mrgreen: ale jako dělohu si snad nenahmatám a nebo jí nepoznám a to jsem profesí ze zdravotnictví :oops: Loky já v tý těhu průkazce na to kolonku mám ale zas jsem nevěděla že půjdu i na ekg,ale to nám stejnak dělali každej rok na preventivce v práci takže si myslím že mě ani nikam nepošle.A jak se jinak máte při víkendu? Mě dnes volala mamka že byjsme mohli jít v pondělí už něco nakupovat(jsem jedináček takže ona si to vyloženě bude užívat) mě se do toho zatím moc nechce mám strach ať si to nějak nezakřiknu,měla jsem v červnu zamlklinku tak teď jsem furt taková opatrná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.1.12 11:46
zuzana29 píše:
ahoj holky,já teda bříško místo špeku už mám, ale já jsem před těhu vážila 59/167 takže to hlavně přičítám tomu že jsem od začátku doma dost se válím a cpu se :mrgreen: ale jako dělohu si snad nenahmatám a nebo jí nepoznám a to jsem profesí ze zdravotnictví :oops: Loky já v tý těhu průkazce na to kolonku mám ale zas jsem nevěděla že půjdu i na ekg,ale to nám stejnak dělali každej rok na preventivce v práci takže si myslím že mě ani nikam nepošle.A jak se jinak máte při víkendu? Mě dnes volala mamka že byjsme mohli jít v pondělí už něco nakupovat(jsem jedináček takže ona si to vyloženě bude užívat) mě se do toho zatím moc nechce mám strach ať si to nějak nezakřiknu,měla jsem v červnu zamlklinku tak teď jsem furt taková opatrná :zed:

Ted ji tam mám taky.
Ale předchozí dvě těhu nebyla.

A přesto, že nebyla, a šla jsem na sekci, nikdo ekg nedělal.

• Citovat
  • Upravit
92
14.1.12 11:47

teda 59/177 tam má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
14.1.12 13:32

Holky tak EKG jsem měla už někdy v listopadu… Ahá už jsme to od doktora našla, to jsem myslela, že je jen kdyby byly potíže…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
14.1.12 17:18

Ahoj holky, můžu se zase přidat? Byla jsem tu na začátku, ale pořád lítám po pohotovostech, dvakrát jsem ležela v Podolí, mám pořád hematom, takže často krvácím a nějak jsem neměla na nic náladu. teď ležim doma s nohama hore a doufám, že bude vše ok. Je to opruz, v podstatě ležim od 6tt, nemůžu nic, ani na procházku.. Ale udělám cokoliv aby byl prcek v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
14.1.12 17:20

Ahoj Marti tak to je na nic, snad už ti to všechno půjde jen k lepšímu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
14.1.12 17:36
zuzana29 píše:
Ahoj Marti tak to je na nic, snad už ti to všechno půjde jen k lepšímu :hug:

Ahoj Zuzko, v to doufám.
Ale bojim se, mám 3 zamlký těhu za sebou, poslední v srpnu 2011, tak se klepu. Ještě že mám doma 4letou princeznu, ta mi přivede na jiné myšlenky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
14.1.12 20:22
Marta78 píše:
Ahoj holky, můžu se zase přidat? Byla jsem tu na začátku, ale pořád lítám po pohotovostech, dvakrát jsem ležela v Podolí, mám pořád hematom, takže často krvácím a nějak jsem neměla na nic náladu. teď ležim doma s nohama hore a doufám, že bude vše ok. Je to opruz, v podstatě ležim od 6tt, nemůžu nic, ani na procházku.. Ale udělám cokoliv aby byl prcek v pohodě.

Když jsem špinila v 7tt tak také ležet. Tchýně dřív ležela v nemocnici když čekala muže vždy každý měsíc. Prý je opravdu to nej ležet s nohama nahoře klidně na posteli židli aby byly výš. :) takže neboj, t bude ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí