Poradna duly
Jana Čurdová
liliannoel píše:to těžko, když nám odnesl fén na listí, sekačku a boty XD
Aha, tak to mi uniklo. Takže regulérní zloděj.
Oni i ti čórkaři dneska jsou fakt čím dál otrlejší, každopádně jsi dobře udělala.
Ahoj holky tak Happy jsem ráda, že si stím angelem spokojená, já jsem se ještě nedokopala si ho objednat
pořád se rozmýšlím. S tím uzavřením je mi to v celku jedno, ale nějak nechápu proč by to mělo jako být, vždyť nás tolik zas tady není a kdo sem chce napsat tak klidně může a nemusí se nikoho doprošovat ne
a jestli si tady někdo počte tak na tom snad taky nic není. Holky už máte oběhaný zubaře a obvodní? Já jsem na to teď dost kašlala,ale 25 jdu na kontrolu, tak možná příští týden půjdu alespoň k obvoďačce, ať to nevypadá,že se valím doma na neschopence a nikam nejdu ![]()
zuzana29 píše:
Ahoj holky tak Happy jsem ráda, že si stím angelem spokojená, já jsem se ještě nedokopala si ho objednatpořád se rozmýšlím. S tím uzavřením je mi to v celku jedno, ale nějak nechápu proč by to mělo jako být, vždyť nás tolik zas tady není a kdo sem chce napsat tak klidně může a nemusí se nikoho doprošovat ne
a jestli si tady někdo počte tak na tom snad taky nic není. Holky už máte oběhaný zubaře a obvodní? Já jsem na to teď dost kašlala,ale 25 jdu na kontrolu, tak možná příští týden půjdu alespoň k obvoďačce, ať to nevypadá,že se valím doma na neschopence a nikam nejdu
Neee ani nepujdu, nikdo to po mě nehcce
Zuzi na zubaře kašlu jít tam jen kvůli razítku a EKG u nás porodnice vyžaduje tak si tam časem zajdu.
Zuzi já tež zajdu na ty kontroly, zubařka mi stejně vychází během těhu na pravidelnou kontrolu a k obvoďačce zas zajdu ráda ptž ještě netuší že jsem těhu tak bude mít radost,ošetřuje celou familii tak je to taková rodinná známá..:) jinak gyn říkal když stihnu stihnu když ne tak se nic neděje tak je to z mé dobré vůle.. ![]()
mě k zubaři taky právě vychází preventivka v dubnu takže tam půjdu až pak
Já chci k obvoďákovi zajít příští týden. gyndař říkal do 16tt tak abych to stihla. A na jaře budu mít preventivku u zubaře, tak to vezmu v jednom.
Je holky to nas tady je docela dost s terminem 16.7., ze???
uz to tehotenstvi na sobe vidite??? Ja teda ne
mam tam akorat takovy ten svuj spek, ale delohu si myslim jsem si nahmatala az dnes, ale nic nevidim
Porad mi to prijde jako, ze to ani neni pravda. ![]()
Take zdravim nove prichozi ![]()
Holky kdyz uz se bavime o kocarkach. Premyslite o pouzitem??? Je to moje prvni mimi a tak jsem si rikala, ze chci mit samozrejme ten nejlepsi kocerek a novy. Pak mam dny. kdy si rikam, ze kdybych ten kocar sehnala od nekoho kdo je slusny, cistotny, nema zvirata a v byte se nekouri, ze zase muzu usetrit kacky…Tak mam porad dilema ![]()
Treba babi s dedou koupi a bude po dilema ![]()
Ahoj holky, narazila jsem na Vás díky jedné diskuzi a tam byl odkaz. Jen se optám, proč se chodí do 16tt k obvoďákovi?
KvetinkaL píše:
Ahoj holky, narazila jsem na Vás díky jedné diskuzi a tam byl odkaz. Jen se optám, proč se chodí do 16tt k obvoďákovi?
tak to nevím… já nemám danej termín… teda vlastně jo-do porodu ![]()
Kocu, tak to jsi mě uklidnila
Ahojda ![]()
Já jen zda není nějaký speciální důvod
Ale když na gyndě testy dělaj… No stejně k obvodnímu musím pro žádanku… Kvůli štít. žláze, neb jdu ke spec. pro těhule ![]()
KvetinkaL píše:
Já nevím proč zrovna do 16tt, doktor mi to tak řekl a víc jsem se neptala. Jde tam jen o potvrzení zdravotního stavu ![]()
No vidíš, tak jsem to prošvihla
Dnes jsem 17tt ![]()
Klíd, tak horké to nebude ![]()
Loko:
Na zubní či k obvodnímu? ani nevím že je tam kolonka pro obv. ![]()