Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4162
13.1.12 14:56
liliannoel píše:to těžko, když nám odnesl fén na listí, sekačku a boty XD

Aha, tak to mi uniklo. Takže regulérní zloděj. :? Oni i ti čórkaři dneska jsou fakt čím dál otrlejší, každopádně jsi dobře udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
13.1.12 18:37

Ahoj holky tak Happy jsem ráda, že si stím angelem spokojená, já jsem se ještě nedokopala si ho objednat :roll: pořád se rozmýšlím. S tím uzavřením je mi to v celku jedno, ale nějak nechápu proč by to mělo jako být, vždyť nás tolik zas tady není a kdo sem chce napsat tak klidně může a nemusí se nikoho doprošovat ne :nevim: a jestli si tady někdo počte tak na tom snad taky nic není. Holky už máte oběhaný zubaře a obvodní? Já jsem na to teď dost kašlala,ale 25 jdu na kontrolu, tak možná příští týden půjdu alespoň k obvoďačce, ať to nevypadá,že se valím doma na neschopence a nikam nejdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.1.12 18:38
zuzana29 píše:
Ahoj holky tak Happy jsem ráda, že si stím angelem spokojená, já jsem se ještě nedokopala si ho objednat :roll: pořád se rozmýšlím. S tím uzavřením je mi to v celku jedno, ale nějak nechápu proč by to mělo jako být, vždyť nás tolik zas tady není a kdo sem chce napsat tak klidně může a nemusí se nikoho doprošovat ne :nevim: a jestli si tady někdo počte tak na tom snad taky nic není. Holky už máte oběhaný zubaře a obvodní? Já jsem na to teď dost kašlala,ale 25 jdu na kontrolu, tak možná příští týden půjdu alespoň k obvoďačce, ať to nevypadá,že se valím doma na neschopence a nikam nejdu :mrgreen:

Neee ani nepujdu, nikdo to po mě nehcce

• Citovat
  • Upravit
11725
13.1.12 18:41

Zuzi na zubaře kašlu jít tam jen kvůli razítku a EKG u nás porodnice vyžaduje tak si tam časem zajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
13.1.12 18:46

Zuzi já tež zajdu na ty kontroly, zubařka mi stejně vychází během těhu na pravidelnou kontrolu a k obvoďačce zas zajdu ráda ptž ještě netuší že jsem těhu tak bude mít radost,ošetřuje celou familii tak je to taková rodinná známá..:) jinak gyn říkal když stihnu stihnu když ne tak se nic neděje tak je to z mé dobré vůle.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
13.1.12 19:34

mě k zubaři taky právě vychází preventivka v dubnu takže tam půjdu až pak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
13.1.12 19:49

Já chci k obvoďákovi zajít příští týden. gyndař říkal do 16tt tak abych to stihla. A na jaře budu mít preventivku u zubaře, tak to vezmu v jednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
13.1.12 20:21

Je holky to nas tady je docela dost s terminem 16.7., ze??? ;-) uz to tehotenstvi na sobe vidite??? Ja teda ne :-) mam tam akorat takovy ten svuj spek, ale delohu si myslim jsem si nahmatala az dnes, ale nic nevidim :? Porad mi to prijde jako, ze to ani neni pravda. ;-)

Take zdravim nove prichozi ;-)

Holky kdyz uz se bavime o kocarkach. Premyslite o pouzitem??? Je to moje prvni mimi a tak jsem si rikala, ze chci mit samozrejme ten nejlepsi kocerek a novy. Pak mam dny. kdy si rikam, ze kdybych ten kocar sehnala od nekoho kdo je slusny, cistotny, nema zvirata a v byte se nekouri, ze zase muzu usetrit kacky…Tak mam porad dilema :-)

Treba babi s dedou koupi a bude po dilema :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
13.1.12 22:12

Ahoj holky, narazila jsem na Vás díky jedné diskuzi a tam byl odkaz. Jen se optám, proč se chodí do 16tt k obvoďákovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
13.1.12 22:14
KvetinkaL píše:
Ahoj holky, narazila jsem na Vás díky jedné diskuzi a tam byl odkaz. Jen se optám, proč se chodí do 16tt k obvoďákovi?

tak to nevím… já nemám danej termín… teda vlastně jo-do porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
13.1.12 22:19

Kocu, tak to jsi mě uklidnila :) Ahojda ;-)
Já jen zda není nějaký speciální důvod :) Ale když na gyndě testy dělaj… No stejně k obvodnímu musím pro žádanku… Kvůli štít. žláze, neb jdu ke spec. pro těhule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
13.1.12 22:35
KvetinkaL píše:

Já nevím proč zrovna do 16tt, doktor mi to tak řekl a víc jsem se neptala. Jde tam jen o potvrzení zdravotního stavu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
13.1.12 22:38

No vidíš, tak jsem to prošvihla :D Dnes jsem 17tt :D
Klíd, tak horké to nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.1.12 22:48

Klid, já si pro razítko šla těsně před porodem.

• Citovat
  • Upravit
6043
13.1.12 22:54

Loko:
Na zubní či k obvodnímu? ani nevím že je tam kolonka pro obv. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí