Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
anife 1
22.2.12 14:42
kacenkakz píše:
anife 1: to mě moc mrzí :( :hug: věřím, že to zvládneš levou zadní! A nebo někoho potkáš a nebudeš na to sama…nediv se, že čekáš holčičku, protože ti jde na pomoc :kytka: budeš mít super parťačku ;)

Jééé, to jsi napsala moc hezky, až se mi udělala slzička :hug: To víš, že to zvládnu, musím, už kvůli té prďolce, co nosím pod srdíčkem :andel:

• Citovat
  • Upravit
84
22.2.12 15:37

Zdravím všechny nově příchozí :kytka: A trochu závidím, že už víte pohlaví miminek. Já jsem teď 19+3, ale k doktoru jdu až příští týden a na velký UTZ 7/3. Budu se teda muset obrnit trpělivostí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
22.2.12 16:05

Já jsem 20+1 a mimi se zatím ne a ne předvést, takže také nevím. Je to ohromně napínavé, doma se neustále pošťuchujeme s partnerem, on chce kluka a já holčičku. Skoro jsem ráda, že to nevíme, ale jestli to bude příště na utz vidět, nevydržím si to nenechat říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
22.2.12 16:49

Ahoj,jsem na tom stejně, taky už bych moc chtěla vědět co to bude,ale na posledním UZ se nechtělo ukázat, tak si musím počkat do 12.března,kdy jdem na velký UZ.Už aby to bylo,ale nějak se ten čas vleče…
P.S.Zdravím nově příchozí
Anife 1:taky mám pro holčičku připravené jméno Eliška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
22.2.12 18:13

Ahojky,ráda se přidám, termín máme 19. 7., a zatím se nám neukázalo, zda holka nebo kluk. :nevim: Velký UZV máme 8.3., tak snad se něco dozvíme. Je to naše první mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anife 1
22.2.12 19:33
Petia píše:
Ahoj,jsem na tom stejně, taky už bych moc chtěla vědět co to bude,ale na posledním UZ se nechtělo ukázat, tak si musím počkat do 12.března,kdy jdem na velký UZ.Už aby to bylo,ale nějak se ten čas vleče…
P.S.Zdravím nově příchozí
Anife 1:taky mám pro holčičku připravené jméno Eliška :D

Jéé, tak to mám radost :lol: Pročítala jsem tady diskusi o dívčích jménech a dost ho tam kritizovali, že prý Elišek je už moc :( Neboj, to uteče jak voda a už to budete taky vědět :hug: Já doufám, že mi to nezmění :roll:

• Citovat
  • Upravit
523
22.2.12 20:56

Já znám vlastně jenom tři Elišky, jedna z nich je moje nejlepší kamarádka a dvě jsem učila, než jsem šla na neschopenku. A učila jsem hromadu dětí, Elišky nejsou tak časté, a je to navíc krásné jméno pro holčičku!!! Já si strašně přeju mít Františku, Fanynku, jmenovala se tak kdysi moje prababička, jenže celému okolí se to nepozdává. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anife 1
22.2.12 22:06
Jadla píše:
Já znám vlastně jenom tři Elišky, jedna z nich je moje nejlepší kamarádka a dvě jsem učila, než jsem šla na neschopenku. A učila jsem hromadu dětí, Elišky nejsou tak časté, a je to navíc krásné jméno pro holčičku!!! Já si strašně přeju mít Františku, Fanynku, jmenovala se tak kdysi moje prababička, jenže celému okolí se to nepozdává. :(

Tak to je fajn, taky se mi to jméno moc líbí :D a mimochodem Fanynka je taky moc pěkné jméno :kytka: Mám tetu Františku a říkáme jí nejvíc Fanuško :palec: nebo taky Fanulko :lol:

• Citovat
  • Upravit
370
23.2.12 10:53
anife 1 píše:
DanaHDL píše:
Ahoj můžu se k vám přidat termín máme taky v červenci 20.
A už víte, co to bude??Nebo se necháváte překvapit??

ještě nevíme na utz jdeme v pondělí tak snad se prdelka už ukáže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
23.2.12 11:10

ahojky maminy,tak jakpak se vám daří :mavam:

• Citovat
  • Upravit
104
23.2.12 12:24

Ahoj všichni, můžu se zeptat,těch co jsou na neschopče, kolikátého vám normálně chodí peníze? Me jeste neprisly, kolegyni také ne…volaly jsme na socku a rekli,ze lístek byl z práce poslan 17.2., ale v práci jsem ho odevzdala posledního ledna. Asi me klepne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
23.2.12 12:27

Tý jo, vůbec mě nenapadlo se dívat na účet. Jdu to zjistit a dám hned vědět. Já lístek na peníze také posílala poslední den v měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
23.2.12 12:27
Jadla píše:
Já znám vlastně jenom tři Elišky, jedna z nich je moje nejlepší kamarádka a dvě jsem učila, než jsem šla na neschopenku. A učila jsem hromadu dětí, Elišky nejsou tak časté, a je to navíc krásné jméno pro holčičku!!! Já si strašně přeju mít Františku, Fanynku, jmenovala se tak kdysi moje prababička, jenže celému okolí se to nepozdává. :(

Znám jednu Františku, všichni jí říkaj Fančo nebo Fanynko, jméno je to neobvyklý možná proto se jim nezdá,ale já si myslím,že by si zvykli =) Mě se líbí Elena a všichni se me vzdycky ptají: Alena? nebo Helena?, že jim taky přjde neobvyklý, někdo zase říká, že jim tam něco chybí..Ať si každej říiká co chce, mě i přítelovi se Elenka líbí. Jestli jste se s partnerem shodli,tak bych okolí neřešila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
23.2.12 12:28

ahoj já nevím jak je to s neschopenkou,ale sociálka přišla prý 1 :,(

• Citovat
  • Upravit
104
23.2.12 12:29
Jadla píše:
Tý jo, vůbec mě nenapadlo se dívat na účet. Jdu to zjistit a dám hned vědět. Já lístek na peníze také posílala poslední den v měsíci.

Děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital