Poradna duly
Jana Čurdová
Zdravím všechny nově příchozí
A trochu závidím, že už víte pohlaví miminek. Já jsem teď 19+3, ale k doktoru jdu až příští týden a na velký UTZ 7/3. Budu se teda muset obrnit trpělivostí ![]()
Já jsem 20+1 a mimi se zatím ne a ne předvést, takže také nevím. Je to ohromně napínavé, doma se neustále pošťuchujeme s partnerem, on chce kluka a já holčičku. Skoro jsem ráda, že to nevíme, ale jestli to bude příště na utz vidět, nevydržím si to nenechat říct.
Ahoj,jsem na tom stejně, taky už bych moc chtěla vědět co to bude,ale na posledním UZ se nechtělo ukázat, tak si musím počkat do 12.března,kdy jdem na velký UZ.Už aby to bylo,ale nějak se ten čas vleče…
P.S.Zdravím nově příchozí
Anife 1:taky mám pro holčičku připravené jméno Eliška ![]()
Ahojky,ráda se přidám, termín máme 19. 7., a zatím se nám neukázalo, zda holka nebo kluk.
Velký UZV máme 8.3., tak snad se něco dozvíme. Je to naše první mimi.
Petia píše:
Ahoj,jsem na tom stejně, taky už bych moc chtěla vědět co to bude,ale na posledním UZ se nechtělo ukázat, tak si musím počkat do 12.března,kdy jdem na velký UZ.Už aby to bylo,ale nějak se ten čas vleče…
P.S.Zdravím nově příchozí
Anife 1:taky mám pro holčičku připravené jméno Eliška
Jéé, tak to mám radost
Pročítala jsem tady diskusi o dívčích jménech a dost ho tam kritizovali, že prý Elišek je už moc
Neboj, to uteče jak voda a už to budete taky vědět
Já doufám, že mi to nezmění ![]()
Já znám vlastně jenom tři Elišky, jedna z nich je moje nejlepší kamarádka a dvě jsem učila, než jsem šla na neschopenku. A učila jsem hromadu dětí, Elišky nejsou tak časté, a je to navíc krásné jméno pro holčičku!!! Já si strašně přeju mít Františku, Fanynku, jmenovala se tak kdysi moje prababička, jenže celému okolí se to nepozdává. ![]()
Jadla píše:
Já znám vlastně jenom tři Elišky, jedna z nich je moje nejlepší kamarádka a dvě jsem učila, než jsem šla na neschopenku. A učila jsem hromadu dětí, Elišky nejsou tak časté, a je to navíc krásné jméno pro holčičku!!! Já si strašně přeju mít Františku, Fanynku, jmenovala se tak kdysi moje prababička, jenže celému okolí se to nepozdává.
Tak to je fajn, taky se mi to jméno moc líbí
a mimochodem Fanynka je taky moc pěkné jméno
Mám tetu Františku a říkáme jí nejvíc Fanuško
nebo taky Fanulko ![]()
anife 1 píše:DanaHDL píše:A už víte, co to bude??Nebo se necháváte překvapit??
Ahoj můžu se k vám přidat termín máme taky v červenci 20.
ještě nevíme na utz jdeme v pondělí tak snad se prdelka už ukáže
Ahoj všichni, můžu se zeptat,těch co jsou na neschopče, kolikátého vám normálně chodí peníze? Me jeste neprisly, kolegyni také ne…volaly jsme na socku a rekli,ze lístek byl z práce poslan 17.2., ale v práci jsem ho odevzdala posledního ledna. Asi me klepne ![]()
Tý jo, vůbec mě nenapadlo se dívat na účet. Jdu to zjistit a dám hned vědět. Já lístek na peníze také posílala poslední den v měsíci.
Jadla píše:
Já znám vlastně jenom tři Elišky, jedna z nich je moje nejlepší kamarádka a dvě jsem učila, než jsem šla na neschopenku. A učila jsem hromadu dětí, Elišky nejsou tak časté, a je to navíc krásné jméno pro holčičku!!! Já si strašně přeju mít Františku, Fanynku, jmenovala se tak kdysi moje prababička, jenže celému okolí se to nepozdává.
Znám jednu Františku, všichni jí říkaj Fančo nebo Fanynko, jméno je to neobvyklý možná proto se jim nezdá,ale já si myslím,že by si zvykli =) Mě se líbí Elena a všichni se me vzdycky ptají: Alena? nebo Helena?, že jim taky přjde neobvyklý, někdo zase říká, že jim tam něco chybí..Ať si každej říiká co chce, mě i přítelovi se Elenka líbí. Jestli jste se s partnerem shodli,tak bych okolí neřešila ![]()
ahoj já nevím jak je to s neschopenkou,ale sociálka přišla prý 1 ![]()
Jadla píše:
Tý jo, vůbec mě nenapadlo se dívat na účet. Jdu to zjistit a dám hned vědět. Já lístek na peníze také posílala poslední den v měsíci.
Děkuji:)
Jééé, to jsi napsala moc hezky, až se mi udělala slzička
To víš, že to zvládnu, musím, už kvůli té prďolce, co nosím pod srdíčkem