Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dudud
22.2.12 10:36

ahoj těhulky :) tak jakpak se vám daří?mimochodem Nemulko,krásná fotečka,taky máme podobnou :srdce: už aby byl červenec,nejak se nudím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3950
22.2.12 12:26

děkuji je to staženo z videa tak je to takové nic moc jsou tam i hezčí záběry každopádně je to kopie sestřičky holky budou asi jak vejce vejci podobné a červen ještě né právě řeším kočárek a snad se ani nestihnu rozhodnout to je děs nemužu si vybrat barvu a navíc jsem se dověděla že ještě letos budou novinky takže to už budu uplně v koncích řeším jestli fialovou béžovou nebo hnědou barvu kočárku naštěstí autosedačku mám vybranou cybex aton ta se mi líbý moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
22.2.12 12:30

ty to máš dobrý,víš,že tam máte holčičku,tak vybírání bude snazší ne :) ? to my se chcem nechat překvapit,ikdyž zvědavost je hrozná :think: ale přáli bysme si taky holčičku,kloučka už máme :) a koukáme na neutrální barvičky-zelenkavá,béžová,fialova a hlavně,aby to byla 4kombinace :) a ty máš termín na červen?

• Citovat
  • Upravit
3950
22.2.12 12:50

červenec 1.7 a holky to snad bude už nám to 3 krát potvrdili tak snad jo jinak to bude sranda :lol: ale v rodině jsou jen holky tak asi ano kočárek mám vybraný mutsy právě ale ty barvy mají snad všechny hezké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
370
22.2.12 13:38

Ahoj můžu se k vám přidat termín máme taky v červenci 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
22.2.12 13:59

Ahoj holky, máme termín 6. července, tak nevím zda zapadnu do červňátek nebo sem, ale psáno mám červenec tak bych se ráda přidala :)
Je to mé první těhotenství a čekáme kluka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anife 1
22.2.12 14:07

Ahoj holky,můžu se taky přidat??Čekám první mimčo a termín mám 22.7.Čekám holčičku…bude to Eliška :hug: a jsem na to sama :,(

• Citovat
  • Upravit
anife 1
22.2.12 14:08
DanaHDL píše:
Ahoj můžu se k vám přidat termín máme taky v červenci 20.

A už víte, co to bude??Nebo se necháváte překvapit??

• Citovat
  • Upravit
anife 1
22.2.12 14:10
kacenkakz píše:
Ahoj holky, máme termín 6. července, tak nevím zda zapadnu do červňátek nebo sem, ale psáno mám červenec tak bych se ráda přidala :)
Je to mé první těhotenství a čekáme kluka :dance:

Já čekám holčičku :oops: :D

• Citovat
  • Upravit
206
22.2.12 14:12
anife 1 píše:
kacenkakz píše:

A my zas až doteď říkali bříšku Dášenko a nakonec se nám na utz ukázal kluk…doktorka smála a prej: tak z toho holku neudělám :lol: :lol:
ale stejně jsme přešťastný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anife 1
22.2.12 14:19
Jadla píše:
Děkuji. Ještě bych se chtěla zeptat, jdu 29.2. na sono srdce plodu, ale jdu na jiné oddělení v nemocnici, ne na gyn.-por., ale na dětské, takhle mi to vyplnil v žádance OG. To bude taky ultrazvuk? Myslím, jestli by se tam mohlo ukázat, jestli má pidižvík v bříšku pipinku nebo pindíka. :oops:

Ultrazvuk to určitě je :) Mamka je zdr. sestra, tak jsem se ptala a jestli se mrknou i na pohlaví, to záleží na doktorovi…ale většinou jsou prý ochotní :D Já už to vím, čekám holčičku…bude to Eliška :kytka:

• Citovat
  • Upravit
anife 1
22.2.12 14:20
kacenkakz píše:
anife 1 píše:
kacenkakz píše:
A my zas až doteď říkali bříšku Dášenko a nakonec se nám na utz ukázal kluk…doktorka smála a prej: tak z toho holku neudělám :lol: :lol:
ale stejně jsme přešťastný :srdce:

To víš, že jo..hlavně ať je miminko zdravé :hug:

• Citovat
  • Upravit
206
22.2.12 14:24

anife 1: Děkuji :hug: tobě přeji též zdravou holčičku!! Já mám neteř Elišku a když zlobí říkají jí Eleonoro :lol: ona už se tomu ale jen směje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anife 1
22.2.12 14:35
kacenkakz píše:
anife 1: Děkuji :hug: tobě přeji též zdravou holčičku!! Já mám neteř Elišku a když zlobí říkají jí Eleonoro :lol: ona už se tomu ale jen směje 8)

To je dobrý :lol: To si zapamatuju :mrgreen: Co víc si přát..než zdraví..my už snad jen toho tatínka…budem samy :,(

• Citovat
  • Upravit
206
22.2.12 14:38

anife 1: to mě moc mrzí :( :hug: věřím, že to zvládneš levou zadní! A nebo někoho potkáš a nebudeš na to sama…nediv se, že čekáš holčičku, protože ti jde na pomoc :kytka: budeš mít super parťačku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí