Poradna duly
Jana Čurdová
děkuji je to staženo z videa tak je to takové nic moc jsou tam i hezčí záběry každopádně je to kopie sestřičky holky budou asi jak vejce vejci podobné a červen ještě né právě řeším kočárek a snad se ani nestihnu rozhodnout to je děs nemužu si vybrat barvu a navíc jsem se dověděla že ještě letos budou novinky takže to už budu uplně v koncích řeším jestli fialovou béžovou nebo hnědou barvu kočárku naštěstí autosedačku mám vybranou cybex aton ta se mi líbý moc ![]()
ty to máš dobrý,víš,že tam máte holčičku,tak vybírání bude snazší ne
? to my se chcem nechat překvapit,ikdyž zvědavost je hrozná
ale přáli bysme si taky holčičku,kloučka už máme
a koukáme na neutrální barvičky-zelenkavá,béžová,fialova a hlavně,aby to byla 4kombinace
a ty máš termín na červen?
červenec 1.7 a holky to snad bude už nám to 3 krát potvrdili tak snad jo jinak to bude sranda
ale v rodině jsou jen holky tak asi ano kočárek mám vybraný mutsy právě ale ty barvy mají snad všechny hezké
Ahoj holky, máme termín 6. července, tak nevím zda zapadnu do červňátek nebo sem, ale psáno mám červenec tak bych se ráda přidala ![]()
Je to mé první těhotenství a čekáme kluka ![]()
Ahoj holky,můžu se taky přidat??Čekám první mimčo a termín mám 22.7.Čekám holčičku…bude to Eliška
a jsem na to sama ![]()
DanaHDL píše:
Ahoj můžu se k vám přidat termín máme taky v červenci 20.
A už víte, co to bude??Nebo se necháváte překvapit??
kacenkakz píše:
Ahoj holky, máme termín 6. července, tak nevím zda zapadnu do červňátek nebo sem, ale psáno mám červenec tak bych se ráda přidala
Je to mé první těhotenství a čekáme kluka
Já čekám holčičku
![]()
anife 1 píše:kacenkakz píše:Já čekám holčičku
Ahoj holky, máme termín 6. července, tak nevím zda zapadnu do červňátek nebo sem, ale psáno mám červenec tak bych se ráda přidala
Je to mé první těhotenství a čekáme kluka![]()
A my zas až doteď říkali bříšku Dášenko a nakonec se nám na utz ukázal kluk…doktorka smála a prej: tak z toho holku neudělám
![]()
ale stejně jsme přešťastný ![]()
Jadla píše:
Děkuji. Ještě bych se chtěla zeptat, jdu 29.2. na sono srdce plodu, ale jdu na jiné oddělení v nemocnici, ne na gyn.-por., ale na dětské, takhle mi to vyplnil v žádance OG. To bude taky ultrazvuk? Myslím, jestli by se tam mohlo ukázat, jestli má pidižvík v bříšku pipinku nebo pindíka.
Ultrazvuk to určitě je
Mamka je zdr. sestra, tak jsem se ptala a jestli se mrknou i na pohlaví, to záleží na doktorovi…ale většinou jsou prý ochotní
Já už to vím, čekám holčičku…bude to Eliška ![]()
kacenkakz píše:anife 1 píše:A my zas až doteď říkali bříšku Dášenko a nakonec se nám na utz ukázal kluk…doktorka smála a prej: tak z toho holku neudělámkacenkakz píše:Já čekám holčičku
Je to mé první těhotenství a čekáme kluka![]()
![]()
ale stejně jsme přešťastný
To víš, že jo..hlavně ať je miminko zdravé ![]()
anife 1: Děkuji
tobě přeji též zdravou holčičku!! Já mám neteř Elišku a když zlobí říkají jí Eleonoro
ona už se tomu ale jen směje ![]()
kacenkakz píše:
anife 1: Děkujitobě přeji též zdravou holčičku!! Já mám neteř Elišku a když zlobí říkají jí Eleonoro
ona už se tomu ale jen směje
To je dobrý
To si zapamatuju
Co víc si přát..než zdraví..my už snad jen toho tatínka…budem samy ![]()
anife 1: to mě moc mrzí
věřím, že to zvládneš levou zadní! A nebo někoho potkáš a nebudeš na to sama…nediv se, že čekáš holčičku, protože ti jde na pomoc
budeš mít super parťačku ![]()
ahoj těhulky
tak jakpak se vám daří?mimochodem Nemulko,krásná fotečka,taky máme podobnou
už aby byl červenec,nejak se nudím