Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Těhulky ,můžu se přidat jsem 24tt a čekáme chlapečka Vašíka ![]()
ahojky marluc:) kdy máš termín
určitě se mužeš přidat:ú já jsem 20+3tt ![]()
Lucie : to je mazec a si taky lucie ![]()
Marluc: já mám termín 18.7.
Luciet2:Taky se Ti zdá že to utíká rychle?
mě teda straště rychle a nemůžu se už dočkat až budu toho našeho prďolku držet v náručí
jinak se jmenuji taky Lucka ![]()
Marluc: tady je zaluckováno:D no jako mě to zas moc neubíhá já už zas chci aby to už bylo mám futmyšlenky špatný abych něco nekupovala a by se třeba něco nestalo
už abych byla aspon v 7 měsíci tam už je klid
jinak tedka mívám dost bolesti dole jak se natahujou ty vazy nebo co
a taky tlak jak kdyby dole v dirce ![]()
Já mám většinou tlak v podbříšku když ze zvedám ze sedačky ale asi to bude tím jak se mi všechno tak roztahuje
taky se bojím abych něco nezakřikla a něco se nestalo ale zatím bylo a je vše v pořátku tak snad to tak bude i dál
už máš nafocené nějaké fotky bříška já už ano konečně de vidět že jsem v těhotná za poslední 3 týdny to o dost poskočilo ![]()
Luciet2 píše:
hana: tvoje malá má už pul kila to je docela síla
Jo no pul kila
ale to je normalne,nemuže byt malinka,a chudučká ![]()
Luciet2, celkem jsi mě uklidnila, já to mám od včerejška, to co popisuješ, a taky jsem si říkala, jen aby to nebylo něco zlého. Tak asi není. My máme termín 19.7. No, a zítra velký UZV, tak jsem zvědavá. ![]()
Holky se mi ted udelalo tak hnusne vedro az me to posadilo na prdku,musela sem si otevrit okno dokoran a poradne to rozdychat,dotoho mam pocit ze se pozvracim,asi sem se predtim prejedla te koprovky a dotoho jim hrozny tak mozna ta ombinace nic extra ![]()
ale uz je to lepsi.
umyla sem si nadobi trsku se porsla po byte a ted pujdu spinkat.
paa rano ![]()
no je to asi normální.....mě hlavně ačně hrozně píchat a bolet po vyčůrání…to teda extremně…jinak fotku bříška už mám taky taky ta profilovka ![]()
Ahoj Holky,Luciet2: snad to brzi přejde a není to nic vážného možná je to z toho jak se roztahuje děloha,mě naštěstí nic netrápí jen to počasí dnes
taky už mám pár foteček s bříškem
inspirovala sem se na netu ![]()