Poradna duly
Jana Čurdová
Dana Vilímková píše:
ahoj holkytak jsme včera absolovali test na cukrovku,no to je teda chutovka
3krát mi brali krev a 3krát jsem dávala moč a trvá to 2hodky,ale snad bude vše ok,jsme 25+1tt a termín porodu se nám posunul na 2.7.
jo a na ty křeče v nohách je prý vyborný sníst každy den jeden banán a lžičku merunkový marmelády,lepší než do sebe prát pořád nejaký prášky.Jinak měříme 33cm a váha 610grm
Ahojky
já du na cukrovku v pátek
můžu se zeptat a tu krev berou normálně z žile a nebo pichnou jen do prstu? děkuji
Dlaždička píše:
euricek:Děkuji za přivítáníUž máš nějaké věcičky nakoupené?Já jsem včera obědnávala postýlku a přebalovací skříňku…
Vítam Tě taky
Mi teď s přítelem čekáme na dovoz postýlky,přebalovací komody a ještě nějaké maličkosti moc se těším
![]()
Marluc:
taky už se nemůžu dočkat jak si pro to pojedeme…kočárek už taky máš?
Dlaždička píše:
Marluc:taky už se nemůžu dočkat jak si pro to pojedeme…kočárek už taky máš?
Kočárek ještě ne ten budem kupovat až skoro před koncem těhu ![]()
My to taky ještě odkládáme,a nemůžem se rozhodnout…dneska po oběděte si vyjedu do města a podívám se po obchůdkách a koupím nějaké věcičky.
Dlaždička: Zdravím a vítám v partě. Máme hodně podobný TP. Měla bych jít 18/7, tak na sebe budeme myslet ![]()
Jinak holky, o víkendu jsem byla v Praze na Vysočanech, je tam mateřské centrum „Dětský ráj“ (mají i webovky) a mám vybraný kočárek, autosedačku, komodu, postýlku, skříňku, přebalovací pult atd.
Mají celkem v poho ceny a hlavně tam dělají profíci!!! Nevěděli jsme si s manželem mezi tolika věcma rady, co jako vybrat a přiskočil k nám kluk (pubertální pleť, věk ani ne 25) ALE na cokoli se člověk zeptal tak věděl, byl do toho tak zapálenej, že se nám věnoval 45 min.! No, člověk na svým místě fakt! ![]()
Marluc- krev berou normálně z žíly,ale dá se to přežít,jsou horší věci
holky poradte nejaký dobrý šampon proti padání vlasu a jejich rust,děkuju ![]()
Nodynka:Děkuji
jojo tak to určitě budeme a uvidíme která z nás bude rychlejší ![]()
Ahoj holky,Nové vítam
tak my se zatím držíme ale asi to do termínu nedame
mala je o mesic napred a pyta se ven a to su jen 24+2tt
snažíme se at tam ješte zustane tak nam držte palce,mame odychový režim a snad to dáme ![]()
dudud píše:
ahoj Hanimankote,co to čtu,vy už se chystáte ven
?
no taky zírám, to těvemou do špitálu na ležení ne?
kamošce to taky nejak začlo v 7 měsícuz a pak 5 týdnu ležela ve špitále, a pak malýho donosila do konce
Ahoj dudud,hopsasa
jj mala chce ven za tatkov,
ne zatim mne nechali doma,ale mam rezervovano místečko na obilnáku
tak snad to nebude tak zlý že nas tam strčí hned,zatim to zvladame,i doma ![]()
Hana89: No co to tady čtu?! Jen ať se ještě „dopeče“. Vůbec nepřemýšlej, že bys měla rodit teď, ani si to nepřipouštěj! Buď pěkně v klídku, na frajerku si odpočívej a věnuj se jen tomu, co je pro tebe a malou příjemný, ať jste obě v pohodě… ![]()