Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
22.3.12 19:50
@Dlaždička píše:
Marluc:A taky musíš k tomu dělat jako že lížeš mlíčko :lol:

Dám si tam mysku a budu lízat doopravdy :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.3.12 19:59

:) jojo a uvidíš jak se ti uleví…zítra jdeš na cukrovku viď.držím pěstičky ať to máš brzy za sebou.Pak mi písni, mě to teprve čeká :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
22.3.12 20:03
@Dlaždička píše: :) jojo a uvidíš jak se ti uleví…zítra jdeš na cukrovku viď.držím pěstičky ať to máš brzy za sebou.Pak mi písni, mě to teprve čeká :?

Ano du snad to zvládnu 8o a doufám že to tam bude rychle utíkat :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
22.3.12 20:36

To víš,že zvládneš ;) dobrou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
22.3.12 21:45
@hopsasa píše:
jééé ty si úplně stejne na den jako já :-DDD já mám teda 5 kg nahoře ne jen 2 :-)ted mám 50 kg přesně
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no jo ale já mám 90 kilo 50 jsem měla naposledy na zakladní škole teda :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
22.3.12 21:47

já jsem v 22., z 56 jsem ztloustla pred tehu na 60 a ted mam 62 :oops: . Prijdu si jak prase, musím přestat jíst ty blbosti…achjo. A ještě mě do toho dokáže vytočit, když mi přítel řekne jak jsem sexy, přitom moc dobře v zrcadle vidím, že jsem jak sud. Vy to třeba dokážete nedat si alespon jeden den něco sladkého? Nemyslím zrovna čokoládu, ale i koláče, bonbony a podobné kravinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
22.3.12 22:10
@hopsasa píše:
jééé ty si úplně stejne na den jako já :-DDD já mám teda 5 kg nahoře ne jen 2 :-)ted mám 50 kg přesně

mimochodem čekáme taky Nelinku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2598
23.3.12 05:54
@Teena21 píše:
já jsem v 22., z 56 jsem ztloustla pred tehu na 60 a ted mam 62 :oops: . Prijdu si jak prase, musím přestat jíst ty blbosti…achjo. A ještě mě do toho dokáže vytočit, když mi přítel řekne jak jsem sexy, přitom moc dobře v zrcadle vidím, že jsem jak sud. Vy to třeba dokážete nedat si alespon jeden den něco sladkého? Nemyslím zrovna čokoládu, ale i koláče, bonbony a podobné kravinky…

já denně dost jim sladký..včera například..nugátovou tyčinku, pak 4 berušky ty plnený čoko (mela sem je koupený na velikonoce mimochodem :-) ), pak pribinák, monte a ještě kakaovej lednák..jako tak tomu dávám nekdy dost na prdel teda :-) ale cukrovka mi vyšla negativne tak je to dobrý, bychto bez sladkýho asi bnezvládla… nekdy mám třeba jen 1 věc za den, ale nekdy dost..-chut je chut :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2598
23.3.12 05:55
@nemolka píše:
mimochodem čekáme taky Nelinku :mrgreen: :mrgreen:

fáákt? jůůůů :potlesk: my jdeme deska na 3D tak se modlím aby se fakt potvrdila :-DD všechno máme na holčičku už koupený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
23.3.12 09:52

Ahoj holky,u nás se sladké moc dlouho neohřeje,naposledy jsem snědla dobrůtky co jsem měla nachystané pro návštěvu,tak manžel musel jít znovu do obchodu něco koupit :D ,já mám nejraději čokoládu…Snad ty kila po porodu půjdou rychle dolů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
23.3.12 09:58

já ujíždím na nutela zmrzlině peču jak strhaná takže klíd je nás víc :lol: cukrovku mám taky v pořádku,no a na 4D jsem byla dvakrát a šlo vidět prd madam se nám vždy blbě otočila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
23.3.12 10:07

nemolka: jeje, takže pujdeš ještě po3.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
23.3.12 11:23

jo ji 3.4 ale to už fakt naposledy pak to kašlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
23.3.12 12:11

Dnešní testy ny cukrovku byli v pohodě až na to že za ty 3 hodiny berou krev 3krát 8o :cert: jinak ten čaj s cukrem byl normálka jako kdybych si ho vařila a sladila sama doma a vísledky budou ve středu ráno tak snad budou v pořádku :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
23.3.12 16:14

Tak to je fajn,už to máš za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie