Poradna duly
Jana Čurdová
@Dlaždička píše:
Marluc:A taky musíš k tomu dělat jako že lížeš mlíčko
Dám si tam mysku a budu lízat doopravdy
![]()
jojo a uvidíš jak se ti uleví…zítra jdeš na cukrovku viď.držím pěstičky ať to máš brzy za sebou.Pak mi písni, mě to teprve čeká ![]()
@Dlaždička píše:jojo a uvidíš jak se ti uleví…zítra jdeš na cukrovku viď.držím pěstičky ať to máš brzy za sebou.Pak mi písni, mě to teprve čeká
Ano du snad to zvládnu
a doufám že to tam bude rychle utíkat ![]()
@hopsasa píše:
jééé ty si úplně stejne na den jako jájá mám teda 5 kg nahoře ne jen 2
ted mám 50 kg přesně
já jsem v 22., z 56 jsem ztloustla pred tehu na 60 a ted mam 62
. Prijdu si jak prase, musím přestat jíst ty blbosti…achjo. A ještě mě do toho dokáže vytočit, když mi přítel řekne jak jsem sexy, přitom moc dobře v zrcadle vidím, že jsem jak sud. Vy to třeba dokážete nedat si alespon jeden den něco sladkého? Nemyslím zrovna čokoládu, ale i koláče, bonbony a podobné kravinky…
@hopsasa píše:
jééé ty si úplně stejne na den jako jájá mám teda 5 kg nahoře ne jen 2
ted mám 50 kg přesně
mimochodem čekáme taky Nelinku
![]()
@Teena21 píše:
já jsem v 22., z 56 jsem ztloustla pred tehu na 60 a ted mam 62. Prijdu si jak prase, musím přestat jíst ty blbosti…achjo. A ještě mě do toho dokáže vytočit, když mi přítel řekne jak jsem sexy, přitom moc dobře v zrcadle vidím, že jsem jak sud. Vy to třeba dokážete nedat si alespon jeden den něco sladkého? Nemyslím zrovna čokoládu, ale i koláče, bonbony a podobné kravinky…
já denně dost jim sladký..včera například..nugátovou tyčinku, pak 4 berušky ty plnený čoko (mela sem je koupený na velikonoce mimochodem
), pak pribinák, monte a ještě kakaovej lednák..jako tak tomu dávám nekdy dost na prdel teda
ale cukrovka mi vyšla negativne tak je to dobrý, bychto bez sladkýho asi bnezvládla… nekdy mám třeba jen 1 věc za den, ale nekdy dost..-chut je chut ![]()
@nemolka píše:
mimochodem čekáme taky Nelinku![]()
fáákt? jůůůů
my jdeme deska na 3D tak se modlím aby se fakt potvrdila
všechno máme na holčičku už koupený ![]()
Ahoj holky,u nás se sladké moc dlouho neohřeje,naposledy jsem snědla dobrůtky co jsem měla nachystané pro návštěvu,tak manžel musel jít znovu do obchodu něco koupit
,já mám nejraději čokoládu…Snad ty kila po porodu půjdou rychle dolů ![]()
já ujíždím na nutela zmrzlině peču jak strhaná takže klíd je nás víc
cukrovku mám taky v pořádku,no a na 4D jsem byla dvakrát a šlo vidět prd madam se nám vždy blbě otočila
Dnešní testy ny cukrovku byli v pohodě až na to že za ty 3 hodiny berou krev 3krát
jinak ten čaj s cukrem byl normálka jako kdybych si ho vařila a sladila sama doma a vísledky budou ve středu ráno tak snad budou v pořádku ![]()