Poradna duly
Jana Čurdová
Měla jsem atb za tohle těhu už dvakrát.
Hned v začátku a pak ve 13 týdnu.
Rizika nemoci a infekcí jsou mnohem vyšší, než braní atb
Mám doma načasované budíky na braní tablet včas, jsem hrozně zapomnětlivá, a snad to za ten týden bude v pořádku. Přeju všem pevné zdraví!
jo me to povidej mam brat magnezko trikrat denne ale nejak mi to nejde ale jednou beru urco
@Sidinka píše:
jo me to povidej mam brat magnezko trikrat denne ale nejak mi to nejde ale jednou beru urco
proto beru rozpustná magnosolv a jen jeden pytlík
@Dlaždička píše:
Já beru železo ráno a večer ale večer zapomínám
presne ja si to vemu rano nebo odpoale vecer uz ne.a pak uz se mi necche vylejzat z postylky,ikdyz chodim porad curat si pak uz nevzpomenu.
a ono se to magnezko musi prestat brat nejakou dobu pred porodem??
@Sidinka píše:
presne ja si to vemu rano nebo odpoale vecer uz ne.a pak uz se mi necche vylejzat z postylky,ikdyz chodim porad curat si pak uz nevzpomenu.
a ono se to magnezko musi prestat brat nejakou dobu pred porodem??
jo, někdy kolem 32-34 týdne
@La kofola píše:
jo, někdy kolem 32-34 týdne
tak to mam jeste cas to dobrat:)
on mmi toho predepsal strasne moc baleni,nastesti v lekarne meli jen memnsi baleni takze i levnejsi doplatek.su doma a zadny prachy poradne nejsou ![]()
@Sidinka píše:
tak to mam jeste cas to dobrat:)
on mmi toho predepsal strasne moc baleni,nastesti v lekarne meli jen memnsi baleni takze i levnejsi doplatek.su doma a zadny prachy poradne nejsou
Já ten magnosolv měla v porodce určitě ještě v 31 týdnu.
@euricek píše:
já jdu zítra také na kontrolu ale předtím ještě k zubařce nechat si udělat plombu. Jinak koukám, že jsem asi jediná kdo má nahoře už 10kg
nejsi..ja mam taky nahore 10kg ![]()
@dudud píše:
kacula:nene nevíme,necháme se překvapit:)
tyjo,to jste dobri,ze to vydrzite
ja jsem teda byla hned zvedavka ![]()
tak mam po kontrole, vše je v pořádku a zítra se jdu objednávat na test na cukrovku, snad také dopadne dobře. Jinak jsem 25+5 a dneškem už 11kg nahoře ![]()
@euricek píše:
tak mam po kontrole, vše je v pořádku a zítra se jdu objednávat na test na cukrovku, snad také dopadne dobře. Jinak jsem 25+5 a dneškem už 11kg nahoře
stejne je zajimavy ze kazda na ten test chodime v jinym tydnu.
@Sidinka píše:
stejne je zajimavy ze kazda na ten test chodime v jinym tydnu.
Protože je dáno rozmezí od 24 do 28 týdne.
Je na tobě kdy se objednáš nebo kdy na něj jdeš.