Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
29.3.12 11:26

Ahoj dudud jj nebyla sem tady dlouho a už sem byla nervní :mrgreen: No tak snad bude vše jak ma,mame klidovej režim tak budeme v posteli,a nepujdeme ani ven,a asi budem mit opravdu mimiska a ne obrika :dance: :srdce: Ale mala je dlouha po tatkovy :lol: a tvrdohlava taky, :mrgreen: tak co bude mít po mne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
29.3.12 11:32

Hani tohle přesně řeším i já,taky máme dlouhána po tatkovi :lol: po nás budou mít ty děti přece krásu nee :palec: Držím palečky PAPAPA :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8698
29.3.12 11:32

Tak snad joo :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: papa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
29.3.12 11:34

:pankac: :pankac: :pankac: To je sranda :lol: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8698
29.3.12 11:36
@dudud píše: :pankac: :pankac: :pankac: To je sranda :lol: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: zas mizíš jo? 8o :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
29.3.12 11:41

přijde mi tatka dneska dřív z práce,je nemocnej,tak mu jdu udělat mnamku :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8698
29.3.12 11:44

:jazyk: :jazyk: :jazyk: dudud taky sem nemocna v postýlce chceš adresu? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
29.3.12 12:16

no jestli mi ji dáš :potlesk: a uzdrav se,malá potřebuje vzdoušek :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1578
29.3.12 13:03

ahoj Hani:sem rada ze ste v poradku to ze mala zhubla dozenete kor kdyz budete v klidu si valet sunky a dlabat same dobroty. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
29.3.12 13:04

Ahoj Sidinko no práve to delame musime ležet a dlabeme dobroty ale musime se i hejbat a taak at nejsme jak vorván :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
29.3.12 13:08
@Hana89 píše:
Ahoj Sidinko no práve to delame musime ležet a dlabeme dobroty ale musime se i hejbat a taak at nejsme jak vorván :mrgreen:

to ti urco nehrozi:) dnes sem potakala kamosku a ona mi rika ty ses tehotna a kde??me proste roste brisko a zbytek de do stehen,ted ani nescicim protze nemam mic a bez nej me to nebavi,tak snad se to moc nerozroste abych nemela Xky:),ale celulda je slusna :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
29.3.12 13:10

jj celulda je akorat i u mne :cert: briško nam porostlo o čislo tak zatim to snaším dobre :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
29.3.12 13:19
@Hana89 píše:
jj celulda je akorat i u mne :cert: briško nam porostlo o čislo tak zatim to snaším dobre :pankac:

hlavne kdyz roste a kope?me posledni dobou skoro porad :hug: az je to nekdy otravne,ale zatim ne do zeber jako nekterym holkam tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
29.3.12 13:20

Mala mne kope a hoodne ale mne to teší,a uklidnuje mne to, :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
29.3.12 13:24

no prave zekdyz kopepravidelne tak me to neva a vim zedobry ale kdym me kopal fakt v kuse dva dny i v noci tak sem mela obavy jestli neni neco spatne vis?
ale uz je to zase v pohode.
jinak mladej chudak chtel citit kopani a kdyz dal ruku nabrisko mi tak malej prestal a kdyz ji dal pryc tak zase zacal kopat:) sem se mu smala ze ho nema rad:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí