Poradna duly
Jana Čurdová
Sidinka: Mám nějak divně posazenou placentu, tak nesmim nic tahat a ani se za něčim tahat. A taky nedej bože, kdyby manžel zjistil, že jsem zvedla něco těžšího nebo něco někam sunula
A v práci to jsou 15 kg pytle, který teda vážně tahat nebudu.
@euricek píše:
super a odkud jsi? Jestli se můžu zeptat
ja jsem z Brandysa, ale kdyz jsem sla do mistni porodnice na pruzkum tak to nebyl uplne prijemny zazitek, takze bylo rozhodnuto:)
@FairyDrumy píše:
Sidinka: Mám nějak divně posazenou placentu, tak nesmim nic tahat a ani se za něčim tahat. A taky nedej bože, kdyby manžel zjistil, že jsem zvedla něco těžšího nebo něco někam sunulaA v práci to jsou 15 kg pytle, který teda vážně tahat nebudu.
aha tak to jo nic netahej.kamaradka tenkrat mela jedno dite pak ji prisivali delohu a zakazali ji mit dalsi,neposlechla a synek byl takovy pomalejsi,ale to nemuzu rict jestli to bylo tim.
Ahoj holky, teda člověk tu delší dobu není a tady se to rozjíždí čím dál víc
. Jak zvládáte období viróz,chřipek apod.? Kolem mě,jak doma tak v práci toho teď bylo hodně, bohužel jsem se tomu nevyhnula a skončila na antibiotikách
, snad to malý nijak neublíží. Jinak termín mám potvrzený na 18.7. a vypadá to na holčičku - Elišku ![]()
ja uz nachlazena byla negdy na zacatku 4 mesice a ted mam klid,ale kamaradka je par tydnu pred porodem a neco chytla tak snad se z toho vyhraba.
Tyjo,o si mě docela vyděsilaja teda byla na pohotovosti asi před 14 dny pro jistotu a vše bylo v pořádku,prý mám draždivou dělohu ale stejnak se bojím,v noci mě to budilo celou noc a dneska taky přes den občas tvrdne
Na kontrolu jdu za týden,tak nevím jesli si nemám pro jistotu ještě radši sjet na tu pohotovost ale zas když to bylo v pořádku nechci vypadat jak isterka no
@Hana89 píše:
No tvrdlo mi bricho hoodne,brala sem i magnezko a nic,sobotu sem spala a probudila sem se mokrá,a ja se lekla ak my na pohotovosti rekli že mam skraceny čípek,a mala se tlačí ven,tak mne tam nechali,na infuzkach a dostavali sme injekce,antibiotiká,vytamíny a mala mala neake problemy s plicami že ich nemá vyvinute dobre,tak proto ale včera mne pustili a do terminu to vydržíme je vše v pohode jen mam klidovy režim,a zadne natahování,a ješte my našli neaku infekci poševní,a tak lečili i tehu výtok
Ahoj,tak já jsem chřipku měla na začátku těhu,teďka stím zdárně bojuji…
koukam, ze jsem jedna z mala co jsem jeste nebyla nemocna a snad ani nebudu
Ahol holčiny,chtěla jsem se zeptat:nepálí Vás žáha???Mě po večerech dost
me taky po vecerech a to dost tak si na to beru jedlou sodu a temer vubec nekorenim
@Dlaždička píše:
Ahol holčiny,chtěla jsem se zeptat:nepálí Vás žáha???Mě po večerech dost
jj po testu na cukr mi to dela dost ale jak uz sem psala nekde pomaha mi horcice