Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1578
27.3.12 13:21
@La kofola píše:
Protože je dáno rozmezí od 24 do 28 týdne.
Je na tobě kdy se objednáš nebo kdy na něj jdeš.

aha no kazdopadne ja nevim jak sem dopala protze volat sem si nemela aoni mi taky nic nerekli ale nejspis su v pohode,zadne priznaky nemam.
du veset pradlo,se mi tam ven nechce fuci tam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.3.12 13:23
@Sidinka píše:
aha no kazdopadne ja nevim jak sem dopala protze volat sem si nemela aoni mi taky nic nerekli ale nejspis su v pohode,zadne priznaky nemam.
du veset pradlo,se mi tam ven nechce fuci tam :roll:

Příznaky mít nemusíš - cukrovka totiž nebolí.
Ale neboj, kdyby to bylo zlé, zavolají sami.
Pokud je to ok, řeknou ti to při další poradně

• Citovat
  • Upravit
330
27.3.12 13:30
@Sidinka píše:
stejne je zajimavy ze kazda na ten test chodime v jinym tydnu.

mě říkala doktorke, že se chodí kolem 26tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
27.3.12 14:01

taksu zpet fouka tam slusne vypada to na dest,ale peru vesele dal potrebuju se toho zbavit,po te rekonstruce mam skluz v uklidu a neni co nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
27.3.12 14:59

kacula:dobří nejsme,u prvního těhu jsem to taky nevydržela a hned jsem to chtěla vědět,no a ted,je to těžký,zvědavost je hrozná :think: ale už ty 3 měsíce,to snad vydržíme,kdyby záleželo na mně,tak si to nechám říct hned,ale manžel,že ne,at máme překvapko,tak mu to přecinezkazím,neeeee ;)

• Citovat
  • Upravit
dudud
27.3.12 15:01

euríček: bud v poho,taky mám 10 kg nahoře a jsem 26+2tt bojím se co přinesou ty poslední 3 měsíce :think:

• Citovat
  • Upravit
1578
27.3.12 15:04

no ty posledni tri mesice asi budou hodne zatezove mimi poroste aby nabralo to co ma a dorostlo do tech tabulek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
27.3.12 15:16

jojo a my porostem s ním :hug: ale co,však to brzo vyběháme :dance:

• Citovat
  • Upravit
523
27.3.12 15:56

Byla jsem hned v tom 24., chtěla jsem ho mít za sebou. Nikdy jsem nebyla choulostivá na vynechávání snídaně, ale teď v těhotenství mi to nedělá dobře. A nalačno do laboratoře, tam čekat, pak krev, moč, sladký hnus, dvě hodiny nic, sestra dokonce nechtěla ani, abych chodila, protože to se prý ten cukr spaluje jinak než v klidu a zkreslila bych si výsledek, tak sedět, nejíst, nepít, nezvracet, bylo to krušné 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
27.3.12 21:33
@Jadla píše:
Byla jsem hned v tom 24., chtěla jsem ho mít za sebou. Nikdy jsem nebyla choulostivá na vynechávání snídaně, ale teď v těhotenství mi to nedělá dobře. A nalačno do laboratoře, tam čekat, pak krev, moč, sladký hnus, dvě hodiny nic, sestra dokonce nechtěla ani, abych chodila, protože to se prý ten cukr spaluje jinak než v klidu a zkreslila bych si výsledek, tak sedět, nejíst, nepít, nezvracet, bylo to krušné 8o

to je ale blbost,ja si odesla na dve hodiny pry a pak se vratila na krev a dom.jinak sem rano v pohode hladovela a ta sladka voda nebyla spatna jen me pak dva dny palela zaha a od te doby na to trpim kdyz si lehnu po jidle,coz me pred tym testem nedelalo.ale pomaha mi horcice,dve male lzicky a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
27.3.12 22:57

holky, mě nikdo na žadny testy neposlal. Asi to neni nezbytny, nebo je? Co to je za testy? Na cukrovku?
Jinak na operaci jsem byla v 17.tydnu. Pred otehotnenim jsem nasla kondylomata, ale nevedela jsem co to je, tak jsem to nechala byt, ale po otehotneni, kdy je celkova imunita oslabena se mi rozrostly v dost nepěkné utvary a rostly i dovnitř, no bylo jich asi 100. Tak mi je vyrizly, zasily a jak na potvoru se delaji znovu. Snad se nestihnou tolik rozmnozit nez se princezna narodi, je to pry nebezpecny. Je zde moznost prenosu viru na miminko. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
27.3.12 22:58

A antibiotika jsem brala, protoze mi Dr. objevila asi ve 12 tydnu zlatyho stafilokoka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.3.12 07:17
@Sidinka píše:
to je ale blbost,ja si odesla na dve hodiny pry a pak se vratila na krev a dom.jinak sem rano v pohode hladovela a ta sladka voda nebyla spatna jen me pak dva dny palela zaha a od te doby na to trpim kdyz si lehnu po jidle,coz me pred tym testem nedelalo.ale pomaha mi horcice,dve male lzicky a je to.

Blbost to není. Chodit se nesmí.
Jen některým laborkám je to uplně šumák, pak ovšem ogtt není správně provedne.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
28.3.12 07:27

Holčina zdravotnice dávala super odkaz na vysvětelní a jak se má správně provádět ogtt.

http://www.tehotenskacukrovka.cz/…provadi_test

a tady o tom pohybu

http://www.tehotenskacukrovka.cz/…e_mereni_GDM

• Citovat
  • Upravit
kofola3
28.3.12 07:27
@Teena21 píše:
holky, mě nikdo na žadny testy neposlal. Asi to neni nezbytny, nebo je? Co to je za testy? Na cukrovku?
Jinak na operaci jsem byla v 17.tydnu. Pred otehotnenim jsem nasla kondylomata, ale nevedela jsem co to je, tak jsem to nechala byt, ale po otehotneni, kdy je celkova imunita oslabena se mi rozrostly v dost nepěkné utvary a rostly i dovnitř, no bylo jich asi 100. Tak mi je vyrizly, zasily a jak na potvoru se delaji znovu. Snad se nestihnou tolik rozmnozit nez se princezna narodi, je to pry nebezpecny. Je zde moznost prenosu viru na miminko. :-(

Zrovna tohle bych za nezbytné považovala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex