Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
29.3.12 13:30

To naše potvůrka dela taky tatkovy,ale tatka vidí kdy my skače bricho,a teší se stoho :srdce: nebo začne hladit briško a spivat a mala nekdy kopne at je tata ticho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
29.3.12 13:37
@Hana89 píše:
To naše potvůrka dela taky tatkovy,ale tatka vidí kdy my skače bricho,a teší se stoho :srdce: nebo začne hladit briško a spivat a mala nekdy kopne at je tata ticho :lol:
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
29.3.12 13:55

Nodynka: Mě je to kopání takdy dost nepříjemný. Pohyby břicha u mě vždycky znamenaly střevní potíže, tak jak z toho mám mít teď radost :lol: Tak já už mám 11 kg na hoře, ale vůbec nevím kolik váží ani měří, podle čeho to doktor ví? Já nebyla na ultrazvuku někde od 22tt a to už je přes měsíc, o cukrovce moje doktorka taky nemluvila, tak asi ani nepůjdu. Jen uvažuju o nahrávce videa z bříška :D Jinak holky, to že nemám ráda, jak se hýbe vůbec neznamená, že ho nemám ráda. Jen se holt děsně těším až už bude venku. Já prostě nejsem ráda těhotná. Jsem zvyklá si dělat všechno sama a teď… samý omezení, nesmím si nic přenýst sama, pro nic se pořádně natáhnou..hrozně mi vadí, že musím pořád na někoho čekat, až to udělá za mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
29.3.12 14:01

a to mas tak tezke veci doma?? ja si popotahuju i pracku protze ju mam vypojenou a danou v kuchyni,takze kdyz jipotrebuju musim ji premistit.nakup nosim zasadne v batohu ajinak tu luzim po zidlich a stokratech jako vopice,se neomezuju pokud me to neboli.nésu nemocna ale tehotna,nase babicky oraly pole a taky to neuskodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
29.3.12 15:25

Ahoj holky…mužu se přidat…?! termín máme 24 července…jsem 23+2 a čekáme holčičku Barborku…doma máme ti letého klučinu a 2 letou holčičku.. vždy jsem si moc přála 3 děti…:) i když většina lidí na mě kouká jako na blázna s bůhví na koho že čekáme třetí mimi… :cert: ale hlavně že my jsme spokojení a rádi… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
29.3.12 15:36
Mužu se zeptat proč ti hrozil předčasný porod?Mě trápí tvrdnutí břicha,někdy celý den,někdy nic.Beru magnosolv v prášku.
@Hana89 píše:
Ahoj hoky dlouho sem tady nebyla,ležela sem totiž v nemocnici kvuli tomu že my hrozí predčasní porod,takže sme dostavali infuzky,injekce porad neco a včera nas pustili :mrgreen: mala nam zhubla mame 700g a jsme v 25+..tt :roll: Nove maminky vítam :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
29.3.12 16:43

No tvrdlo mi bricho hoodne,brala sem i magnezko a nic,sobotu sem spala a probudila sem se mokrá,a ja se lekla ak my na pohotovosti rekli že mam skraceny čípek,a mala se tlačí ven,tak mne tam nechali,na infuzkach a dostavali sme injekce,antibiotiká,vytamíny a mala mala neake problemy s plicami že ich nemá vyvinute dobre,tak proto ale včera mne pustili a do terminu to vydržíme je vše v pohode jen mam klidovy režim,a zadne natahování,a ješte my našli neaku infekci poševní,a tak lečili i tehu výtok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
29.3.12 16:45

SKYTULE: Vítej do party :kytka: Na lidi kašli, můj manžel by taky moc chtěl 3 děti, ale já se cítím max. na dvě :? Ale třeba se mi nová životní role zalíbí a změním názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
29.3.12 16:48

Presne kasli na lidi jak rika nodynka,ja sem rekla že budu mit 2 deti,tchán rekl že by chtel 8 vnoučat a manžel rika že první je holka ak i druha bude holka tak bude i tretí a ak i treti bude holka tak se snaží dal :lol: :lol: zatím mame 3 mesíce do porodu a čekame první :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
29.3.12 17:39

Co máš z toho. Nan ás taky hledí jestli jsme se nezbláznili.

• Citovat
  • Upravit
1578
29.3.12 17:41

ja vzdycky chtela dva protoze su ja a bracha,ale bejvalej i soucasnej sou ze tri a to mi prijde taky dobry,jen se necham prekvapit jak mi to pujde s tim prvnim:)
Hani:aspon ze uz te pustili precijen je to vic klid doma nez lezet v nemocnici. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
29.3.12 17:54

SKYTULE:zdravím tě :mavam: u nás v rodině jsou většinopu všude taky tři děti,ale my jsme si s manželem říkali,že by nám stačili i dvě,ale uvidíme všechno se může změnit…já mám termín 19.7.jsme blízko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
29.3.12 18:06

@SKYTULE neboj je nás víc co jsme za exoty taky čekáme 3 ditko :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
29.3.12 18:11

moc děkuji holky…fakt kolikrát na mě koukaj jak nevim na co tak to zamrzí…já si to těhotenství užívám ze všech nejvíc…asi je to i tim že vím že už je to naposled.....i když člověk nikdy neví…::) hani tak hlavně že jste v pořádku…moje kamarádka porodila v 26tt naštěstí už k malé bude nastupovat a pak domů…a to měli mít termín až v půlce dubna…malá byla ale děsná bojovnice a šikulka…ale zažít bych to nechtěla…jen ať jsou zlatíčka hezky schovaná v bezpečí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
29.3.12 18:16
@nemolka píše:
@SKYTULE neboj je nás víc co jsme za exoty taky čekáme 3 ditko :P

jůů taky…?! tak to jsem ráda…je fakt ale že co chodim takhle na diskuse zjišťuji že je nás hodně co čekají třetí…jen v okolí prostě někoho takového moc nemáme…přijde mi že mi ani kolikrát lidi nevěří že je to prostě plánovaně,že třetí jsme chtěli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí