Poradna duly
Jana Čurdová
@Hana89 píše:
ahoh sidinko horčice?ako opravdu funguje?
no me jo ,z toho vseho co sem se docelta mi to facha uplne nejslip ,jen to nezapijej aby to tam vydrzelo na ty sliznici,teply ani astudeny mliko mi nezabralo a sodu doma nemam.
Aha tak to skusim,horčici mám rada i samotnou,
dekuju snad pomuže,ja mam sodu ale to bych se
![]()
no prave me taky nikdy soda nechutnala a horcicu mame doma porad mladej ji ma rad do rohliku kdyz mu delam svaacu do prace.
ja vam holky mela dnes tak hnusnej sen ![]()
chtela sem nakojit malyho a on mel plnou pusuostrych bilych zubu
ale neboleloto,jen to neslo polozit ho tak aby spravne sal no proste hnus,byla sem z toho cela otravena v tom snu. ![]()
tak já vyzkouším tu horčici,sice ji nemám moc ráda,ale snad zabere
Tak já prodělala jen obyč rýmu a lehounké nachlazení úplně na začátku, jinak naštěstí nic.
Žáha pálí, ale není to nic hrozného. Spíš mě trápí ten můj nízký tlak. I když se hodně napiju, tak stejně, když chci někam jít, tak se mi udělá děsně zle a točí se mi hlava… No jsem zvědavá, jak to přežiju ty další necelý 3 měsíce. ![]()
Holky, to je dobře, že nás pálí žáha
budeme mít prý vlasatá miminka. Četla jsem, že hormon, který zapříčinuje paleni žahy vyvolává růst vlasů u plodu
@Teena21 píše:
Holky, to je dobře, že nás pálí žáhabudeme mít prý vlasatá miminka. Četla jsem, že hormon, který zapříčinuje paleni žahy vyvolává růst vlasů u plodu
chceš to vyvrátit???
![]()
U obou mě pálila žáha a vlasy teda moc neměli ani jeden.
la kofola: nj, snazim se jen najit neco pozitivniho
ted čekáš třetí jo?
@Teena21 píše:
la kofola: nj, snazim se jen najit neco pozitivnihoted čekáš třetí jo?
Ano třetí
@Hana89 píše:
Aha tak to skusim,horčici mám rada i samotnou,dekuju snad pomuže,ja mam sodu ale to bych se
![]()
tak dej pak vedet jestli horcice zabrala:)
Teena21:Tak pokud je to tak,tak budu mít opravdu vlasaté miminko ![]()
@Dlaždička píše:
Teena21:Tak pokud je to tak,tak budu mít opravdu vlasaté miminko
vony mu stejne pak vypadaji:) nebo to neni pravidlem?? nevim