Poradna duly
Jana Čurdová
beru taky magnesko na křeče,ale nemám je zas tak moc silné,zvládám to
,ale při chůzi mi to vadí,to mě začně v podbříšku píchat
holky jak to tak sleduju,tak ja mam termin jako prvni tady
ale jinak nam ty datumy vysly moc pekne..budeme tady rodit hezky jedna po druhe ![]()
Myslím, že první porodím já, protože nedobrovolně rodím dřív a to už na konci června. Zatím to vypadá na 22.6, ale původně to mělo být 4.7. ![]()
A ja asi posledni?? A jsem tu nejmladší? Nebo bude nekdo maminkou drive nez ve 21 letech?
@Dlaždička píše:
Já budu 23-letá teprve pár dníjsem z Bystřice,je to vesnička na samém východě ČR pár kilometrů od slovenských hranic
budeme mít holčičku,všechno je v naprostém pořádku.A co vy budete mít?
Já vím kde to je
Paráda .. no škoda, že jsem teď oůl roku Přerovačka. Bydlela jsem u UH.Brodu
Jinak taky čekáme holčičku Elišku ![]()
@zelajda píše:Taky se přidavam do zastupu těhulek s termínem červenec…ja čekam taky holčičku a termín mam 18.7.
Paráda … já 15.7 ,ale kdo ví … možná i dřív ![]()
Jo holky..koukam pěkně si to planujete…člověk nikdy neví ,kdy se mimískum bude chtít už na svět ![]()
ahojky:)
kokam ze budu asi mezi prvnima mam 7.7 v karticce ale uvidime.podle nejaky ty tabulky mi to vychazi v rozmezi mezi 23.6 az 7.7
tak uvidime. ¨jen me stve ze letos nepojedu na zadnej festak. ![]()
Co znamená objednat se do porodnice na porodopis? To je běžné všude? Vůbec nevím, že bych něco takového měla absolvovat?
Sidinko, to jsme na tom stejně, mám to v rozmezí od 7.do 11., ale podle měr na utz to je možné jetě i o něco dřív, takže celý začátek července bude očekávání a nejistota
Rodiče mají už asi rok dopředu objednanou a zaplacenou dovolenou přesně na tuto dobu, tak jsem zvědavá, jestli mě ještě chytnou v porodnici nebo odjedou a už bude vnouče na světě. To by podle stejně neodjeli s velkou chutí, moc by se jim nechtělo od pidižvíka. Teda spíš pidižvice, vypadá to prý na děvčátko ![]()
Na porodopis se objednává v Jablonci nad Nisou - je to taková informační schůzka,kde nám ukážou porodní sál, řeknou, jak to bude vypadat před porodem, při porodá a po. Ukazují pokoje a člověk pak prostě ví, že nejde do úplně cizího prostředí a navíc už tam budu zapsaná, že tam budu rodit a přiřadí mě k nějakému doktorovi, co mě bude mít na starost.
Normálně je to tak, že tam kam chodíš na gyndu, tak tam, až bude čas, tak ti dá doktor/doktorka doporučení k převzetí péče v porodním ústavu.
Ale záleží na tom, kde chceš rodit. Nejlepší je podívat se na stránky té konkrétní porodnice a tam zjistíš, co chtějí oni konkrétně
o my budeme mit kluka,ja osobne uz rodice nemam ale pritelova mama se tesi i chce prijet po porodu,ale ja mam dilema jestli byt ten prvni tyden po porodu nebo az druhej.