Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1578
4.4.12 16:32

tam se pocita oba primy ne?a nesmi prsahnout 18 a neco tisic.coz ja asi su.teda de o to jestli v hrubym nebo jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.4.12 16:36
@Sidinka píše:
tam se pocita oba primy ne?a nesmi prsahnout 18 a neco tisic.coz ja asi su.teda de o to jestli v hrubym nebo jak

Ano oba příjmy. Což je minimální mzda.

• Citovat
  • Upravit
84
4.4.12 16:41

Ahoj ženy, hlásím, že jsem po pondělní kontrole s Verunkou naprosto v pohodě (v PO jsem byla 24+6). Termíny porodu jsou 2 a to dle MS 17/7 a dle UTZ 19/7 ;) Zítra ráno mě čeká test na cukrovku, tak jsem zvědavá jak zvádnu stav „na lačno“ :roll: Jo, je mezi vámi nějaká, co jí taky pořád teče krev z nosu a bere křeč do lýtek? Už mě to nebaví a to jsem teprve v 6. měsíci…veselé momenty teprve přijdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
4.4.12 16:49
@Nodynka píše:
Ahoj ženy, hlásím, že jsem po pondělní kontrole s Verunkou naprosto v pohodě (v PO jsem byla 24+6). Termíny porodu jsou 2 a to dle MS 17/7 a dle UTZ 19/7 ;) Zítra ráno mě čeká test na cukrovku, tak jsem zvědavá jak zvádnu stav „na lačno“ :roll: Jo, je mezi vámi nějaká, co jí taky pořád teče krev z nosu a bere křeč do lýtek? Už mě to nebaví a to jsem teprve v 6. měsíci…veselé momenty teprve přijdou…
sice mi netekla krev ale na zili sem dostala ascorutin a na krece magnezko.
a teprve des na cukr?a na lacno to neni tezke v pohode:))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
4.4.12 17:44
:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
4.4.12 18:18

to je krasna fotka mooc vam to tam slusi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
4.4.12 18:21

jeeva sluší vám to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
4.4.12 18:22

Já porodné nedostanu…jsou to prevíti mohli to nechat aspoň u prvního mimi ty penízky by se šikly.a mohli je vzít třeba sobě z platu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
4.4.12 18:25
@Dlaždička píše:
Já porodné nedostanu…jsou to prevíti mohli to nechat aspoň u prvního mimi ty penízky by se šikly.a mohli je vzít třeba sobě z platu :cert:

no prave sou to kurvy ale stejne za to muzou cigaani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.4.12 18:28
@Sidinka píše:
no prave sou to kurvy ale stejne za to muzou cigaani.

Ale no tak

• Citovat
  • Upravit
1578
4.4.12 18:33

ja nikgdy rasista nebyla a pord se tomu branim ale je to tak to kvuli nim se to snizilo tad nedostameme nic.a politici nejsou zadny chudaci.
ale to je kjedno nebudeme se rozcilovat nad encim co nemuzeme zmenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
4.4.12 19:04

Sidinka: Jj, jdu zitra, jsem teprve ve 25tt a ty testy se (tusim) delaji mezi 24-28tt, takze jsem v norme ;) Ta krev z nosu je pry normal, ze jako mam ted v tele vic krve a ona se hur srazi. Zajimavy je, ze tohle hned vedeli, ale ze jsem se musela ozvat, kdyz mi do teh. prukazky napsali skupinu A+, kdyz coby letity darce krve funguju s A-, to proslo bez diskuzi, stejne tak jako bez testu na krevni protilatky…Nejak se mi to nezda, nemuzu si pomoc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.4.12 19:17
@Sidinka píše:
ja nikgdy rasista nebyla a pord se tomu branim ale je to tak to kvuli nim se to snizilo tad nedostameme nic.a politici nejsou zadny chudaci.
ale to je kjedno nebudeme se rozcilovat nad encim co nemuzeme zmenit.

TO neni kvuli nim.
A nereagovala jsem tak na ty c…, ale spíš na kurvy jako stát.
Hele tak krásné podmínky jako máme v mateřství my, nemají nikde. Sotva pul roku ppm a šupej do práce.

• Citovat
  • Upravit
533
4.4.12 19:35

jojo je fakt,že mateřskou máme fakt nejdelší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
4.4.12 21:47

to jo treba ve svycarsku to maji napul,aby si to uzili i chlapy.
a my si muzeme byt doma az 4 roky ale kde an to brat penize??:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital