Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
6.4.12 08:59

A druhá věc, že v mnoha laborkách ho provádějí šěpatně, nestandartně a nemá vypovídající hodnotu vubec.

Třeba ten odběr - má být první hodinu a druhou hodinu - většinou berou jen tu druhou.

Ale proklázané je, že v mnoha příápadech byl cukr vysoký jen v tu první hodinu a druhou už ne - a o diabetes se jedná, jenže tím pozdějším odběrem jim to unikne

• Citovat
  • Upravit
2852
6.4.12 09:08

tak budu doufat, ze nas cukrovka s mimiskem minula…

holky v jakem prasku budete prat miminkum veci? ja asi koupim persil sensitiv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.4.12 09:09
@kacula91 píše:
tak budu doufat, ze nas cukrovka s mimiskem minula…holky v jakem prasku budete prat miminkum veci? ja asi koupim persil sensitiv :think:

PEru a prala jsem jen v persilu nebo arielu.

Miminích věcí nikdy nemám tolik, abych naplnila celou pračku a prala jen miminka veci v lovele (nehlede mne lovela smrdi a nevypoere fleky)

• Citovat
  • Upravit
1963
6.4.12 09:10
@kacula91 píše:
ahoj holky :mavam: ja na tehu cukrovce ani nebyla :think: doktorka se me ptala,jestli to mame v rodine a jen mi rekla,ze kdyby videla podle ultrazvuku, ze je neco s mimi nebo kdybych nejak moc pribirala na vaze tak mi to udela…tak ji verim..kdyby to bylo az tak moooc dulezite,asi by mi to udelala :)jinak k zubari jdu 23.4. bojim bojim :oops:

no hele moje segra třeba tu vodu okamžitě vyzvracela,takže test neudělali a po druhé už ji taky neposílali,takže to asi zas tak taky nehoří …ale nevim…zeptej se doktotky proč tě na to neposlala a uvidíš co ti řekne ona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
6.4.12 09:12

Pálení žáhy

Ahoj ženy, jen rychle ode mě. Po testu na cukrovku mě denně pálí žáha a někdy toho mám fakt „plný brejle“. Vím, že třeba citrusy nebo kafe příznaky zhoršují, ale nevíte, co by to mohlo tlumit? Popř. jestli na to těhotná může něco brát. Díky za jakékoli tipy. PS: Krásný prodloužený víkend všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
6.4.12 09:16
@Nodynka píše:
Ahoj ženy, jen rychle ode mě. Po testu na cukrovku mě denně pálí žáha a někdy toho mám fakt „plný brejle“. Vím, že třeba citrusy nebo kafe příznaky zhoršují, ale nevíte, co by to mohlo tlumit? Popř. jestli na to těhotná může něco brát. Díky za jakékoli tipy. PS: Krásný prodloužený víkend všem :srdce:

holkam pomaha horcice nebo mleko..me to nezabiralo,tak jsem si koupila Gaviscon,muzou ho i tehotne a od te doby nevim,co to paleni zahy je :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.4.12 09:16
@Nodynka píše:
Ahoj ženy, jen rychle ode mě. Po testu na cukrovku mě denně pálí žáha a někdy toho mám fakt „plný brejle“. Vím, že třeba citrusy nebo kafe příznaky zhoršují, ale nevíte, co by to mohlo tlumit? Popř. jestli na to těhotná může něco brát. Díky za jakékoli tipy. PS: Krásný prodloužený víkend všem :srdce:

Můžeš renie, nebo i gaviscon myslím. Antacid taky.
Zeptej se v lékárně.

Jinak mně pomáhá napít se mléka, rozkousávat pomalu mandle.

• Citovat
  • Upravit
2852
6.4.12 09:17
@La kofola píše:
PEru a prala jsem jen v persilu nebo arielu.Miminích věcí nikdy nemám tolik, abych naplnila celou pračku a prala jen miminka veci v lovele (nehlede mne lovela smrdi a nevypoere fleky)

s tou lovelou souhlasim..me taky celkem smrdi a hlavne mi pripada,ze vuubec nepere :poblion: jinak taky peru v persilu…ale aspon tu prvni davku pro miminko vyperu zvlast :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.4.12 09:20
@kacula91 píše:
s tou lovelou souhlasim..me taky celkem smrdi a hlavne mi pripada,ze vuubec nepere :poblion: jinak taky peru v persilu…ale aspon tu prvni davku pro miminko vyperu zvlast :think:

Nemám děti s kožníma problémama - možná kdybych měla, peru v jiném prášku, ale zatím problém nebyl - tak to řešit nebudu.
J8 peru pruběžně, skoro každý den, to bych miminí věci na pračku a zvlášt prášek nenasbírala. Tak neřeším.

• Citovat
  • Upravit
2852
6.4.12 09:34
@La kofola píše:
Nemám děti s kožníma problémama - možná kdybych měla, peru v jiném prášku, ale zatím problém nebyl - tak to řešit nebudu.
J8 peru pruběžně, skoro každý den, to bych miminí věci na pračku a zvlášt prášek nenasbírala. Tak neřeším.

tohle bude moje prvni mimi, tak to asi moc prozivam :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
6.4.12 09:47

na pálení žáhy mi v prvním těhotenství pomáhalo ledový mlíko…
Věcičky jsem prala v lovele,ale asi prvních 14 dní,pak jsem prala s naším v bonuxu a v pohodě,tak na to teď prdím a budu prát v našem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
6.4.12 09:51

Ahoj holky:na pálení žáhy mi také pomohlo mléko…
Zdravím kocunku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
6.4.12 10:04

Ahoj holky..ja prala vždy v Batoleti a i avivaž Batole…krasně to voní a miminka to většinou dobře snašejí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
6.4.12 10:22

Teď mi tak došlo, kdy se má jít na to Ekg? O tom mi taky nikdo nic neřekl 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.4.12 10:24
@FairyDrumy píše:
Teď mi tak došlo, kdy se má jít na to Ekg? O tom mi taky nikdo nic neřekl 8o

Nevím, já nejdu. Mě dr řekla, že mi ho dělat nebude, že to těhulím nedaljí a nazdar.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex