Poradna duly
Jana Čurdová
No práve že je koženkovy takže je dobre omytelní a nebude špinavy,
no nam doktorka rekla že od 21.6 se muže Terka narodit a termin mame 5.7 ![]()
ahoj holky
teda kočárky jsou náherný a z duvodu,že nevíme co že se nám narodí,preferujeme zeleno.......Jinak termín máme 4.7,ale od 22.6 mužeme prý očekávat příchod prdolky
Hanio,koženkový kočárek je moc fajn ![]()
tak dnes jsme objednali jeste vozik za kolo a doufam, ze uz mame vse
vozík za kolo? Já někde četla, že to není úplně bezpečné a že se s tím nesmí jezdit po silnici, či co
A už máte vše? Tak to já spoléhám na to, že mám ještě hromadu času, tak mi toho ještě dost chybí. ![]()
uz je to schvalene asi 2mesice tak se muze jezdit vsude a jsem za to rada jelikoz ted trpim kdyz nemuzu na kolo ani jinak sportovat. dost casu je ale nejak se to seslo a jsem rada ze uz vse mame pac planuju, ze tak zacatkem kvetna budu uz prat a zehlit at to pak nedelam v lete ve vedrech
MY TEDA VOZÍK ZA KOLO MÁME,JEZDÍME S NIM DVA ROKY A O TOM ŽE BY TO BYLO ZAKÁZANÉ NIC NEVÍME…:)
@SKYTULE píše:
MY TEDA VOZÍK ZA KOLO MÁME,JEZDÍME S NIM DVA ROKY A O TOM ŽE BY TO BYLO ZAKÁZANÉ NIC NEVÍME…:)
do nedavna se s nim nesmelo jezdit kvuli bezpecnosti ale my budeme jezdit mimimalne po silnici.kupujeme odpruzeny takze hlavne budeme vyuzivat cyklostezky
ahoj holky, taky mam termin v cervenci, mam pocit, ze misto chuze se zacinam valit
mate to taky tak ?? taky koukam ze uz mate hodne veci pro mimco, ja jsem zatim jen objednala kocarek a autosedacku, pripadalo mi to tedka jeste brzo ale jak koukam tak to vubec brzo neni ![]()
@vevericka12 píše:
ahoj holky, taky mam termin v cervenci, mam pocit, ze misto chuze se zacinam valitmate to taky tak ?? taky koukam ze uz mate hodne veci pro mimco, ja jsem zatim jen objednala kocarek a autosedacku, pripadalo mi to tedka jeste brzo ale jak koukam tak to vubec brzo neni
Ahojky, vítám tě mezi nás
ještě jsou na nákupy tři měsíce tak to určitě stihneš vše dokoupit ![]()
ne prave prijde ze se to silene tahne a do porodu mam jeste tak par let
ale kamaradka co ted porodila rika ze to je hned tak nevim teda no
jsem to tady psala nekde vedle v tematu, nejhorsi je pro me to, ze fyzicky toho moc nezvladam, pritom jsem predtim hodne sportovala a tak, ale tedka se proste spis zacinam valit nez chodit ![]()
koukam s tim valenim jsem to psala tady
tehotenska demence
dneska nemam moc co delat tak tady ruzne pendluju tak uz si moc nepamatuju co jsem kde psala
kazdopadne je valeni tedka evidentne muj hlavni problem ![]()
tak já taky hodně jezdila na kole a nebo alespon obden cvičila a ted jen kynu ale po porodu to taky bude jiné se sportem už tolik nemůžu počítat ale na kolo určitě vyrážet budeme ![]()
sice se to táhne ale když si to vezmu kolem a kolem tak mi přijde že těch 6měsíců strašně uteklo ![]()
ja doufam ze pak budu litat s kocarem, rada bych zkusila i behat ale to vidim spis pesimisticky
@vevericka12 píše:
ja doufam ze pak budu litat s kocarem, rada bych zkusila i behat ale to vidim spis pesimisticky
to by taky šlo ale myslim si, že zezačátku budem rády tak akorát, že můžeme jít spát ![]()