Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
7.4.12 14:58

No práve že je koženkovy takže je dobre omytelní a nebude špinavy, :pankac: no nam doktorka rekla že od 21.6 se muže Terka narodit a termin mame 5.7 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
7.4.12 15:29

ahoj holky :mavam: teda kočárky jsou náherný a z duvodu,že nevíme co že se nám narodí,preferujeme zeleno.......Jinak termín máme 4.7,ale od 22.6 mužeme prý očekávat příchod prdolky :hug: Hanio,koženkový kočárek je moc fajn :pankac:

• Citovat
  • Upravit
330
7.4.12 17:51

tak dnes jsme objednali jeste vozik za kolo a doufam, ze uz mame vse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
7.4.12 18:38

vozík za kolo? Já někde četla, že to není úplně bezpečné a že se s tím nesmí jezdit po silnici, či co :nevim: A už máte vše? Tak to já spoléhám na to, že mám ještě hromadu času, tak mi toho ještě dost chybí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
7.4.12 18:53

uz je to schvalene asi 2mesice tak se muze jezdit vsude a jsem za to rada jelikoz ted trpim kdyz nemuzu na kolo ani jinak sportovat. dost casu je ale nejak se to seslo a jsem rada ze uz vse mame pac planuju, ze tak zacatkem kvetna budu uz prat a zehlit at to pak nedelam v lete ve vedrech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
8.4.12 09:22

MY TEDA VOZÍK ZA KOLO MÁME,JEZDÍME S NIM DVA ROKY A O TOM ŽE BY TO BYLO ZAKÁZANÉ NIC NEVÍME…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
8.4.12 09:38
@SKYTULE píše:
MY TEDA VOZÍK ZA KOLO MÁME,JEZDÍME S NIM DVA ROKY A O TOM ŽE BY TO BYLO ZAKÁZANÉ NIC NEVÍME…:)

do nedavna se s nim nesmelo jezdit kvuli bezpecnosti ale my budeme jezdit mimimalne po silnici.kupujeme odpruzeny takze hlavne budeme vyuzivat cyklostezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
8.4.12 11:03

holky vyrážíte některá na For kids do Letňan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
8.4.12 13:49

ahoj holky, taky mam termin v cervenci, mam pocit, ze misto chuze se zacinam valit :nevim: mate to taky tak ?? taky koukam ze uz mate hodne veci pro mimco, ja jsem zatim jen objednala kocarek a autosedacku, pripadalo mi to tedka jeste brzo ale jak koukam tak to vubec brzo neni :)

• Citovat
  • Upravit
330
8.4.12 14:23
@vevericka12 píše:
ahoj holky, taky mam termin v cervenci, mam pocit, ze misto chuze se zacinam valit :nevim: mate to taky tak ?? taky koukam ze uz mate hodne veci pro mimco, ja jsem zatim jen objednala kocarek a autosedacku, pripadalo mi to tedka jeste brzo ale jak koukam tak to vubec brzo neni :)

Ahojky, vítám tě mezi nás :lol: ještě jsou na nákupy tři měsíce tak to určitě stihneš vše dokoupit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
8.4.12 14:29

ne prave prijde ze se to silene tahne a do porodu mam jeste tak par let :lol: ale kamaradka co ted porodila rika ze to je hned tak nevim teda no :P jsem to tady psala nekde vedle v tematu, nejhorsi je pro me to, ze fyzicky toho moc nezvladam, pritom jsem predtim hodne sportovala a tak, ale tedka se proste spis zacinam valit nez chodit :zed:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
8.4.12 14:32

:lol: :lol: koukam s tim valenim jsem to psala tady :lol: tehotenska demence :lol: dneska nemam moc co delat tak tady ruzne pendluju tak uz si moc nepamatuju co jsem kde psala :oops: kazdopadne je valeni tedka evidentne muj hlavni problem :lol:

• Citovat
  • Upravit
330
8.4.12 14:40

tak já taky hodně jezdila na kole a nebo alespon obden cvičila a ted jen kynu ale po porodu to taky bude jiné se sportem už tolik nemůžu počítat ale na kolo určitě vyrážet budeme :-)

sice se to táhne ale když si to vezmu kolem a kolem tak mi přijde že těch 6měsíců strašně uteklo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
8.4.12 15:19

ja doufam ze pak budu litat s kocarem, rada bych zkusila i behat ale to vidim spis pesimisticky

• Citovat
  • Upravit
330
8.4.12 15:37
@vevericka12 píše:
ja doufam ze pak budu litat s kocarem, rada bych zkusila i behat ale to vidim spis pesimisticky

to by taky šlo ale myslim si, že zezačátku budem rády tak akorát, že můžeme jít spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí