Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
8.4.12 15:49

no to mas pravdu :mrgreen: ja tedka uz nejak ani spat nemuzu, porad se prevaluju v noci :nevim: to je asi priprava na potom :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
330
8.4.12 15:51
@vevericka12 píše:
no to mas pravdu :mrgreen: ja tedka uz nejak ani spat nemuzu, porad se prevaluju v noci :nevim: to je asi priprava na potom :mrgreen:

to já už taky pěknou dobu nemůžu spát jelikož malej v noci pořád kope a převaluje se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
8.4.12 16:44

tak to se mas na co tesit jestli mu ten stejnej rytmus zustane i pak :mrgreen: ja si nemuzu stezovat, u nas zacina kopani kdyz snidam - kez by to tak vydrzelo, spis nemuzu spat protoze nevydrzim spat jen na boku, na zadech se nema a na brise to nejde, pristi tyden chci objednat kojici polstar tak doufam ze to s nim bude lepsi

• Citovat
  • Upravit
330
8.4.12 16:57
@vevericka12 píše:
tak to se mas na co tesit jestli mu ten stejnej rytmus zustane i pak :mrgreen: ja si nemuzu stezovat, u nas zacina kopani kdyz snidam - kez by to tak vydrzelo, spis nemuzu spat protoze nevydrzim spat jen na boku, na zadech se nema a na brise to nejde, pristi tyden chci objednat kojici polstar tak doufam ze to s nim bude lepsi

ja teda spim i na zadech a neresim to jinak bych se nevyspala vůbec a i jsem četla jinde v diskuzi, že to neva. Jinak kojici polstar mam doma ale nejak nevim jak si s nim lehnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
8.4.12 18:17

Taky spím na zádech.
Spát na nich mužeš, pokud to tobě envadí.
Až bude děloha větší, bude tlačit na horní dutou žílu a tam je problém. To ale poznáš sama - mně se pak hned motala hlava a špatně s emi dýchalo.

• Citovat
  • Upravit
533
8.4.12 18:56

Ahojte holky,já taky spím i na zádech,minulou noc jsem se pořád převalovala,všechno mě bolelo snad to bude lepší.a nebo už jen horší :lol:
Vítám vevericku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
8.4.12 20:53

Holky taky spavam na bokoch a nekdy i na zadech ale mam na posteli nastvitelní rošt tak spím skoro v sedu, :) jedine tak se vyspím jinak mne bolí zada pali zaha a tak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
9.4.12 09:47

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? :) Mám termín na 7.7. a čekáme holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
9.4.12 09:55
@Lucka86 píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? :) Mám termín na 7.7. a čekáme holčičku.

Vítám tě tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
9.4.12 10:09

jee hezky se nam to tady rozrusta :dance: taky vitam nove cervencovky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
9.4.12 10:40

Ahoooj Lucko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
9.4.12 10:41

Tak co holky už jste dostali jalovcem?Já už mám osypané celé nohy a smrdím jak barová ..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
9.4.12 11:17

vítám nové maminky…
Máme doma kočárek,autosedačku a něco málo věciček,nějak to nehrotím.. s Danečkem jsem nakupovala brzo a pak jsem všeho měla tolik,že jsem nevěděla,co s tím :lol: Taky si pomalu sepisuju,co potřebuju z lékárny,abych tam udělala nálet,ale opravdu jen POMALU :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.4.12 12:16
@kocunka píše:
vítám nové maminky…
Máme doma kočárek,autosedačku a něco málo věciček,nějak to nehrotím.. s Danečkem jsem nakupovala brzo a pak jsem všeho měla tolik,že jsem nevěděla,co s tím :lol: Taky si pomalu sepisuju,co potřebuju z lékárny,abych tam udělala nálet,ale opravdu jen POMALU :mrgreen:

Já bych si lékárnu chtěla nechat až na červen (manžel tam dostává flexi pasy za litr).Ale zas to nechci nechávat až na poslední chvíli - tak nevím

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
9.4.12 14:51

dekuju za privitani :kytka:

s tema vecma to asi pomalu zacnu taky nakupovat at neco doma mam vubec kdybych musela do nemocnice nebo neco predtim uz, rodice apod. mame daleko a pritel by to nezvlad :nevim: ale daji se tady najit celkem ok tipy vcera jsem koukala na tema co je zbytecne koupit, celkem mi to pomohlo

jinak jsem se ted byla projit, to je asi muj jediny pohyb ted v posledni dobe, byla to jen asi pulhodinka ale zase me zacla bolet stydka kost :zed: :zed: chapu ze se vse musi nachystat na porod ale proc se to nemuze chystat nejak nenapadne ?? :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex