Poradna duly
Jana Čurdová
@vevericka12 píše:
no to mas pravduja tedka uz nejak ani spat nemuzu, porad se prevaluju v noci
to je asi priprava na potom
to já už taky pěknou dobu nemůžu spát jelikož malej v noci pořád kope a převaluje se
tak to se mas na co tesit jestli mu ten stejnej rytmus zustane i pak
ja si nemuzu stezovat, u nas zacina kopani kdyz snidam - kez by to tak vydrzelo, spis nemuzu spat protoze nevydrzim spat jen na boku, na zadech se nema a na brise to nejde, pristi tyden chci objednat kojici polstar tak doufam ze to s nim bude lepsi
@vevericka12 píše:
tak to se mas na co tesit jestli mu ten stejnej rytmus zustane i pakja si nemuzu stezovat, u nas zacina kopani kdyz snidam - kez by to tak vydrzelo, spis nemuzu spat protoze nevydrzim spat jen na boku, na zadech se nema a na brise to nejde, pristi tyden chci objednat kojici polstar tak doufam ze to s nim bude lepsi
ja teda spim i na zadech a neresim to jinak bych se nevyspala vůbec a i jsem četla jinde v diskuzi, že to neva. Jinak kojici polstar mam doma ale nejak nevim jak si s nim lehnout ![]()
Taky spím na zádech.
Spát na nich mužeš, pokud to tobě envadí.
Až bude děloha větší, bude tlačit na horní dutou žílu a tam je problém. To ale poznáš sama - mně se pak hned motala hlava a špatně s emi dýchalo.
Ahojte holky,já taky spím i na zádech,minulou noc jsem se pořád převalovala,všechno mě bolelo snad to bude lepší.a nebo už jen horší ![]()
Vítám vevericku ![]()
Holky taky spavam na bokoch a nekdy i na zadech ale mam na posteli nastvitelní rošt tak spím skoro v sedu,
jedine tak se vyspím jinak mne bolí zada pali zaha a tak ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
Mám termín na 7.7. a čekáme holčičku.
@Lucka86 píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?Mám termín na 7.7. a čekáme holčičku.
Vítám tě tady ![]()
jee hezky se nam to tady rozrusta
taky vitam nove cervencovky ![]()
Tak co holky už jste dostali jalovcem?Já už mám osypané celé nohy a smrdím jak barová ..... ![]()
vítám nové maminky…
Máme doma kočárek,autosedačku a něco málo věciček,nějak to nehrotím.. s Danečkem jsem nakupovala brzo a pak jsem všeho měla tolik,že jsem nevěděla,co s tím
Taky si pomalu sepisuju,co potřebuju z lékárny,abych tam udělala nálet,ale opravdu jen POMALU ![]()
@kocunka píše:
vítám nové maminky…
Máme doma kočárek,autosedačku a něco málo věciček,nějak to nehrotím.. s Danečkem jsem nakupovala brzo a pak jsem všeho měla tolik,že jsem nevěděla,co s tímTaky si pomalu sepisuju,co potřebuju z lékárny,abych tam udělala nálet,ale opravdu jen POMALU
Já bych si lékárnu chtěla nechat až na červen (manžel tam dostává flexi pasy za litr).Ale zas to nechci nechávat až na poslední chvíli - tak nevím
dekuju za privitani ![]()
s tema vecma to asi pomalu zacnu taky nakupovat at neco doma mam vubec kdybych musela do nemocnice nebo neco predtim uz, rodice apod. mame daleko a pritel by to nezvlad
ale daji se tady najit celkem ok tipy vcera jsem koukala na tema co je zbytecne koupit, celkem mi to pomohlo
jinak jsem se ted byla projit, to je asi muj jediny pohyb ted v posledni dobe, byla to jen asi pulhodinka ale zase me zacla bolet stydka kost
chapu ze se vse musi nachystat na porod ale proc se to nemuze chystat nejak nenapadne ?? ![]()
no to mas pravdu
ja tedka uz nejak ani spat nemuzu, porad se prevaluju v noci
to je asi priprava na potom