Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala, termín mám 12.7 ![]()
@Lisadon píše:
Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala, termín mám 12.7
taky vitej:)
a bude to holka nebo kluk
měla by to být holka, aspoň se dr. dušoval, ověřoval to pro jistotu 2×, prý aby si neudělal ostudu
Jinak doma mám dva „rarášky“ holku(10)a kluka(5)
euricku ja taky nejsem vdana ![]()
taky vitam nove prichozi…je videt, ze v cervenci nas bude hooodne maminek tlacit kocarek ![]()
ahojky holky a vítám nové maminky
koukám,že říjen byl bezva měsíc co
to bude v červenci dětiček,to je fajn
Jinak Euriček,neboj jediná nejsi,taky nejsem vdyná,jsem štastně rozvedená a mám skvělýho novýho tatku,prvního kloučka vzal jak za svýho,no a druhé ted čekáme a mooooc se těšíme, vyšlo nám to hned první měsíc po vysazení prášků
jinak TP mám napsaný 7.7. ale prý mužem čekat od 22.6,už aby to bylo,moc se na mrnouska těšíme:)
@dudud píše:
ahojky holky a vítám nové maminkykoukám,že říjen byl bezva měsíc co
Jinak Euriček,neboj jediná nejsi,taky nejsem vdyná,jsem štastně rozvedená a mám skvělýho novýho tatku,prvního kloučka vzal jak za svýho,no a druhé ted čekáme a mooooc se těšíme, vyšlo nám to hned první měsíc po vysazení prášků
jinak TP mám napsaný 7.7. ale prý mužem čekat od 22.6,už aby to bylo,moc se na mrnouska těšíme:)
to u nás to bylo taky ihned po vysazení prášků ![]()
vy se mate holky, ze jste hned otehotnely…ja jednou potratila v 7.tt a znovu jsem otehotnela az po pul roce…ze zacatku jsem se hrozne bala, odpocitavala jsem dny a hodiny, at uz je 12.tyden za nama a prvni screening v tom 12.tydnu…az potom jsem se trosku uklidnila..
@dudud píše:
ahojky holky a vítám nové maminkykoukám,že říjen byl bezva měsíc co
Můj táta by řekl, že asi v říjnu vypnuli elekřinu ![]()
A mimochodem, já jsem taky konečně šťastně rozvedená a doufám, že svobodná nějaký čas zůstanu ![]()
Lisadon.
![]()
Kacula-no asi záleží trošku na budoucím tatínkovi,protože první klouček nám nešel 3 roky
no a jen jsme tatku vymněnili za lepšího jde to hned ![]()
holky nektera z vas tady psala, ze se byla mrknout v Polsku na kocarek Firkon..muzete mi prosim rict, kde presne ho maji? popripade tu cenu? chystame se tam mrknout koncem dubna
@dudud píše:
Lisadon.![]()
![]()
Kacula-no asi záleží trošku na budoucím tatínkovi,protože první klouček nám nešel 3 rokyno a jen jsme tatku vymněnili za lepšího jde to hned
noo ja mam porad toho stejneho brucouna
ale asi mas pravdu..zalezi i na partnerovi,na psychice na vsem moznem…ale to prvni se nam zadarilo prave celkem brzo
kacula91:Ahoj,já jsem se byla na něho podívat moc se mi líbil,až na autosedačku ta je taková směšná
,já jsem byla v Českém Tešíně stál tam 7600kč
My se nesnažili a ani neplánovali, jen jsem byla v Itálii, ve Veroně a tam je socha Julie a ten, kdo jí sáhne na prso, bude mít štěstí v lásce. Tak jsem si na ní sáhla a asi holt máme toho štěstí tolik, že potřebovalo fyzickou podobu. Do týdne jsem pak otěhotněla ![]()