Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1890
11.4.12 14:14

Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala, termín mám 12.7 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
11.4.12 14:32
@Lisadon píše:
Ahoj holky, taky bych se k vám ráda přidala, termín mám 12.7 :)

taky vitej:)
a bude to holka nebo kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
11.4.12 14:40

měla by to být holka, aspoň se dr. dušoval, ověřoval to pro jistotu 2×, prý aby si neudělal ostudu :D Jinak doma mám dva „rarášky“ holku(10)a kluka(5)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
11.4.12 14:49

euricku ja taky nejsem vdana :)

taky vitam nove prichozi…je videt, ze v cervenci nas bude hooodne maminek tlacit kocarek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
11.4.12 14:49

ahojky holky a vítám nové maminky :mavam: koukám,že říjen byl bezva měsíc co :hug: to bude v červenci dětiček,to je fajn :) Jinak Euriček,neboj jediná nejsi,taky nejsem vdyná,jsem štastně rozvedená a mám skvělýho novýho tatku,prvního kloučka vzal jak za svýho,no a druhé ted čekáme a mooooc se těšíme, vyšlo nám to hned první měsíc po vysazení prášků :potlesk: jinak TP mám napsaný 7.7. ale prý mužem čekat od 22.6,už aby to bylo,moc se na mrnouska těšíme:)

• Citovat
  • Upravit
330
11.4.12 14:56
@dudud píše:
ahojky holky a vítám nové maminky :mavam: koukám,že říjen byl bezva měsíc co :hug: to bude v červenci dětiček,to je fajn :) Jinak Euriček,neboj jediná nejsi,taky nejsem vdyná,jsem štastně rozvedená a mám skvělýho novýho tatku,prvního kloučka vzal jak za svýho,no a druhé ted čekáme a mooooc se těšíme, vyšlo nám to hned první měsíc po vysazení prášků :potlesk: jinak TP mám napsaný 7.7. ale prý mužem čekat od 22.6,už aby to bylo,moc se na mrnouska těšíme:)

to u nás to bylo taky ihned po vysazení prášků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
11.4.12 15:10

vy se mate holky, ze jste hned otehotnely…ja jednou potratila v 7.tt a znovu jsem otehotnela az po pul roce…ze zacatku jsem se hrozne bala, odpocitavala jsem dny a hodiny, at uz je 12.tyden za nama a prvni screening v tom 12.tydnu…az potom jsem se trosku uklidnila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
11.4.12 15:15
@dudud píše:

Můj táta by řekl, že asi v říjnu vypnuli elekřinu :pankac:
A mimochodem, já jsem taky konečně šťastně rozvedená a doufám, že svobodná nějaký čas zůstanu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
11.4.12 15:24

Lisadon. :pankac: :pankac: :pankac:
Kacula-no asi záleží trošku na budoucím tatínkovi,protože první klouček nám nešel 3 roky :twisted: no a jen jsme tatku vymněnili za lepšího jde to hned :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
9223
11.4.12 15:29

holky je tady někdo z královéhradeckýho kraje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
11.4.12 15:33

holky nektera z vas tady psala, ze se byla mrknout v Polsku na kocarek Firkon..muzete mi prosim rict, kde presne ho maji? popripade tu cenu? chystame se tam mrknout koncem dubna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
11.4.12 15:34
@dudud píše:
Lisadon. :pankac: :pankac: :pankac:
Kacula-no asi záleží trošku na budoucím tatínkovi,protože první klouček nám nešel 3 roky :twisted: no a jen jsme tatku vymněnili za lepšího jde to hned :potlesk:

noo ja mam porad toho stejneho brucouna :lol: ale asi mas pravdu..zalezi i na partnerovi,na psychice na vsem moznem…ale to prvni se nam zadarilo prave celkem brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
11.4.12 15:43

Též mám termín 4.7. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
11.4.12 16:50

kacula91:Ahoj,já jsem se byla na něho podívat moc se mi líbil,až na autosedačku ta je taková směšná :),já jsem byla v Českém Tešíně stál tam 7600kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
11.4.12 17:17

My se nesnažili a ani neplánovali, jen jsem byla v Itálii, ve Veroně a tam je socha Julie a ten, kdo jí sáhne na prso, bude mít štěstí v lásce. Tak jsem si na ní sáhla a asi holt máme toho štěstí tolik, že potřebovalo fyzickou podobu. Do týdne jsem pak otěhotněla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí