Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, v úterý jsem byla na kontrole, tak malej má 1012g ve 26+6, jak jsou na tom Vaše mimča s váhou? Na další kontrolu jdu až za měsíc a to už si pomalu nechám napsat nástup na mateřskou, chci pracovat do konce - co to půjde vychází mi to tak nějak do 33+4
@Maarlen píše:
Ahoj holky, v úterý jsem byla na kontrole, tak malej má 1012g ve 26+6, jak jsou na tom Vaše mimča s váhou? Na další kontrolu jdu až za měsíc a to už si pomalu nechám napsat nástup na mateřskou, chci pracovat do konce - co to půjde vychází mi to tak nějak do 33+4
Nevím váhu, u nás ji nikdo nedělá, protože je nevypovídající a nepřesná.
@La kofola píše:
Nevím váhu, u nás ji nikdo nedělá, protože je nevypovídající a nepřesná.
no, mně jí vždy řekne, samozřejmě je to +/-, ale délku taky nezměří, vždy říká měsíc x 5, takže 7×5 kolem 35cm
Já jdu na kontrolu v pondělí, ale nikdy mi neřeknou kolik měří a váží, prostě se orientuju podle tabulek. Na 3 UTZ ještě nevím, kdy půjdu. Ale pomalu už mě taky zajímá odchod na mateřskou, protože to přestávám v práci zvládat. Dvanáctky asi holt nejsou tak úplně košer pro pokročilé těhotenství
Práce mě sice baví, ale první skoro hodinu se vzpamatovávám z toho, jak je mi zle a odpoledne, když se nemůžu ani na pět minut natáhnout, tak jsem tak děsně utahaná, že toho stejně moc neudělám ![]()
http://www.petice24.com/…orodnic_v_cr
holky juknete a pripadne podepiste,jde tam i o mou porodnici tak abych nakonec nemusela do Brna
já jsem prvního syna rodila 38+0 a měl pouhých 2,5kg, takže mě ta váha docela zajímá, jak na tom je a bude ten druhý…občas v některých diskuzích právě čtu, že holky porovnávají váhu miminek, tak mě to jen zajímalo, když jsme všechny tak nějak nastejno
@Maarlen píše:
já budu rodit v Táboře
tam je velka porodnice?? i tak si to precti jde o to ze kdyz se zrusi male porodnice tak velke budou preplnene a vsechno bude jak na bezicim pase zadny cas na peci anebo vysvetleni pro prvorodicky,nervni sestry a doktori
@Sidinka píše:
tam je velka porodnice?? i tak si to precti jde o to ze kdyz se zrusi male porodnice tak velke budou preplnene a vsechno bude jak na bezicim pase zadny cas na peci anebo vysvetleni pro prvorodicky,nervni sestry a doktori
Jsou vypatlaní, fakt.
Jak se školkama, všechno poruší apak se všichni můžou posrat.
@Sidinka píše:
Velká ani moc ne, ale máme jí novou, tak to bude o něčem jiném než když jsem rodila před 5 lety poprvé.
To rušení nemocnic taky nechápu…a je toho v dnešní době víc ![]()
Ahoj holčiny, dnes večer mám chvíli volno - máme 2 letého nespavce, ale šel ho zpacifikovat manžel.
Dnes 26+0. (Termín 20. 7.) Musím se svěřit s tím, jak je mi zle. Nemám nevolnosti, ale přesto se cítím jako s 1. synem tak pár týdnů před porodem.
Záda, nespavost, mám hrozně velké břicho, tak už si nemůžu najít polohu na spaní, příšerná únava a teď se navíc přidala děsná zácpa. Už jsem si vzala podruhé lactulozu, ale pořád nic.
Tím jsem teda při prvním těhu netrpěla. Když porovnám práci a péči o syna (1. těhotenství versus druhé), tohle je teda faaakt náročnější.
Ještě tak před 14 dny jsem byla docela v poho, ale teď to na mě nějak dopadlo najednou. Jak je vám???
mne je celkem fajn nespavost nemam a mužu spat i na brichu jsem dnes 28+0 ja totiž mam male bricho
ale zada mne bolí,žáha páli,a nohy taky bolí ![]()
@Eilaan píše:
Ahoj holčiny, dnes večer mám chvíli volno - máme 2 letého nespavce, ale šel ho zpacifikovat manžel.Dnes 26+0. (Termín 20. 7.) Musím se svěřit s tím, jak je mi zle. Nemám nevolnosti, ale přesto se cítím jako s 1. synem tak pár týdnů před porodem.
Záda, nespavost, mám hrozně velké břicho, tak už si nemůžu najít polohu na spaní, příšerná únava a teď se navíc přidala děsná zácpa. Už jsem si vzala podruhé lactulozu, ale pořád nic.
Tím jsem teda při prvním těhu netrpěla. Když porovnám práci a péči o syna (1. těhotenství versus druhé), tohle je teda faaakt náročnější.
Ještě tak před 14 dny jsem byla docela v poho, ale teď to na mě nějak dopadlo najednou. Jak je vám???
až na tu zácpu naprosto stejně… ![]()