Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
14.4.12 08:08
@Sidinka píše:
jj si ftipna:)

ne to není vtip. To mylsím vážně.
Máte taky možnost nepracovat a mít nárok na porodné, stejně jako ti, kvuli kterým ti to přijde nefér.

• Citovat
  • Upravit
1578
14.4.12 08:50

jenze to je ten rozdil mezi nama a nima.
takze ok beru at si ty prachy nechaji my mame sebe a mame se radi a mame rodiny ktery nam mozna vypomuzou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
14.4.12 08:55
@Sidinka píše:
takze ok beru at si ty prachy nechaji my mame sebe a mame se radi a mame rodiny ktery nam mozna vypomuzou

holky nechci vám do toho kecat,ale na rodinu bych se zas tak neupínala… :nevim:
Jestli nedostaneš porodný,tak zkus jít po porodu na sociálku,třeba dostanete alespoň na nějakej příspěvek na bydlení nebo tak něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
14.4.12 09:09

Ahooj holky,některá jste tady psala o sexu a vyvolání porodu:moje porodní asistentka mi říkala,že je to jediný způsob jak pomoct miminku na svět,takové ty babské rady vůbec nepomáhají a žádné takové jako chodit do schodů,uklízet celý dům pití čajíků…spíš by jsme si ještě uškodily :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
14.4.12 09:18

to sem byla ja:) ale nemyslim si ze to pomaha,az se mu bude chtit ven tak pujde.protome treba vadi to ze vyvolavaji protoze treba uz dva dny prenasis.ja su pry prenosena asi tyden a su v poho:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
14.4.12 09:22

ono se o tom sexu,schodech a tak podobně říká,že když je všechno připravený na porod,tak to tyhle věci můžou spustit,ale když není,tak se můžete stavět na hlavu a ušima se odstrkovat a nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
14.4.12 09:28

uz se nam to krati ale nemyslim na to docela su v poohode,treba kdyz me melo byt 30 tak sme z toho mela hruzu uz od 25ti a kdyz to prislo tak ok mam 30 nic extra.takze strach pred porodem sem uz zazila minulej mesic.asi tam ztvrdnu sama jen s PA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
14.4.12 09:34
@Dlaždička píše:
Ahooj holky,některá jste tady psala o sexu a vyvolání porodu:moje porodní asistentka mi říkala,že je to jediný způsob jak pomoct miminku na svět,takové ty babské rady vůbec nepomáhají a žádné takové jako chodit do schodů,uklízet celý dům pití čajíků…spíš by jsme si ještě uškodily :/

Ahoj v tom já s tebou a s PA souhlasím, když jsem čekala druhé dítko měla jsem oba termíny (utz i pm) 30.11.2006. Můj, teď už exmanžel, tehdy říkal, že by bylo hezký kdyby se malý narodil toho 30.11, tak jsme to zkusili „popohnat“ sexem. Bylo to asi kolem 18.00 a když jsem šla potom na wc, tak jsem zjistila, že mi praskla plodová voda. Šla jsem si dobalit tašku do porodnice. Tam jsme dorazili po 20.00 a malý byl na světě 30.11.2006 ve 23.10. Třeba to byla jenom souhra náhod, ale já si myslím, že tím sexíkem jsme tomu určitě aspoň trošku pomohli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.4.12 10:39
@Sidinka píše:

Proč pořád spoléhat n a rodiny??Musíme spoléhat sami na sebe.

A raději oželím porodné, ale mám stabilní a dobrý příjm pořád. KDežto porodné jednou.

• Citovat
  • Upravit
1578
14.4.12 10:44

proto tam taky pisu ze MOZNA.mladyho mama urco jo ona je uz takova.jinak ja rodice nemam a bracha se topi v dluzich.ale byl tak hodnej a obesel znamy a donesl nejaky pidi veci na prcka:) takze i takovato pomoc se pocita:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
14.4.12 12:12

Já s rodinou rozhodně počítám, a jsem za to moc a moc vděčná, že můžu. A to nejen s mou, ale i s partnerovou maminkou. Na druhou stranu mě porodné docela mrzí, jsem od listopadu na neschopence, a to jsem se těšila, že budu pracovat tak dlouho, jak jen to půjde. Takže peněz nazbyt rozhodně není. Ale mimi nemám kvůli penězům, tak si s tím hlavu tak nelámu, nějak bylo, nějak bude. :mrgreen:
Břicho mi taky občas úplně ztvrdne. Magnézium mi dr nezmínil, nic neberu, chodím pravidelně na záchod, zatím, vlastně je to teď lepší než kdy dřív před těhu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
14.4.12 12:15

Uspěchávacím metodám taky moc nevěřím, schody a úklid mi naopak připadají až na škodu, řekla bych, že mimi ve většině případech jde na svět, když je samo připravené, i kdyby to mělo být o pár dní později.
Pravdou ale je, že kdyby to bylo o pár dní dřív, nezlobila bych se. Už teď mě bolí kostrč k zbláznění. A sotva si navlékám punčochy, špatně se mi spí a někdy nemůžu popadnout dech. A to je venku vlažno a kila ještě nejsou, kde budou za pár měsíců. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
14.4.12 12:21

jadla - tim myslis co obcas ? tj. jak casto?

jinak ja hlasim ze mne dneska prisel domu ten kojici polstar a jsem nadsena !!!! hnedka jsem na nem dopoledne usnula :lol: ten jsem si mela poridit uz davno pred tehotenstvim je fakt super!

• Citovat
  • Upravit
523
14.4.12 12:25

Tak třikrát v týdnu. Ale stalo se mi to až teď v poslední době, takže to nemám přesně vypozorované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
14.4.12 12:27

Jéé, taky jsem o kojícím polštáři přemýšlela. Ale žádná z mých kamarádek ho nemá, tak jsem si o něm ještě nic nezjistila. Kdes ho objednávala? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí