Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vevericka12
13.4.12 21:04

holky a tvrdne vam bricho? me tvrdlo hodne predevcirem, vcera klid a dneska zase :nevim: jednu hodinu snad i co 10min tedka je to zas lepsi, neboli to, ale mam ho proste tvrdy jak sutr, tak nevim co je jeste normalni :nevim: tedka asi 2h nic a ok, tak to nejspis nic neni stejne ma ale clovek strach no :? ja jeste porad chodim do prace tak nevim jestli to nezacina byt proste moc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8698
13.4.12 21:08

Mne od včera taky tvrdne a beru magnezko :roll: :roll: nekdy je to dobre nekdy taky ho mam jak sutr a to nic nedelam, :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
13.4.12 21:11

no me tvrdne kdyz se treba v posteli prevalim z boku na bok, to uz beru jako normalka, ale jinak dneska o fakt bylo hodne no, magnesko beru taky ale uz dyl takze nevim co bych jeste vic mela delat :nevim: dneska mi tvrdlo taky jen tak, pak mi mozna uz tvrdlo jen kvuli tomu ze jsem na to myslela :roll:

• Citovat
  • Upravit
1578
14.4.12 06:49

dobre ranko pro ty co snad nemuzou spat jakop ja
i me tvrdne bricho ono je to normal,jen porad nevim z jakeho duvodu,ale nejvic mi tvrdne kdyz du ven je to jako bych mela ochrany krunyr,sem si delala srandu ze budu mit zelvu ninjaa:)
du o tom tvrdnuti neco pozjzistit a dam vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.4.12 06:59
@Sidinka píše:
dobre ranko pro ty co snad nemuzou spat jakop ja
i me tvrdne bricho ono je to normal,jen porad nevim z jakeho duvodu,ale nejvic mi tvrdne kdyz du ven je to jako bych mela ochrany krunyr,sem si delala srandu ze budu mit zelvu ninjaa:)
du o tom tvrdnuti neco pozjzistit a dam vedet

Je to normální.
Děloha je sval a ten pracuje a připravuje se na porod.
Někomu víc, někomu mín.
Magnesium je spíš placebo, než že by mělo nějaký efekt.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
14.4.12 07:00

Jinak taky dobré ráno

• Citovat
  • Upravit
kofola3
14.4.12 07:01
  • Citovat
  • Upravit
1578
14.4.12 07:09

ahojky ty si rychlik sem koukala ale takto podrobne sem to nenasla .takze to magnezko je jen oblbovani neva.hlavne ze neublizije a pekne se po nem kaka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.4.12 07:11
@Sidinka píše:
ahojky ty si rychlik sem koukala ale takto podrobne sem to nenasla .takze to magnezko je jen oblbovani neva.hlavne ze neublizije a pekne se po nem kaka:)

Noo neubližuje.
Odčerpává zase vápník - tak když už magnezko, spolu s vápníkem.
Doktoři ho píšou plošně, ale to je blbost.

A on i ten placebo efekt má něco do sebe, ty se uklidníš, přestaneš to tak vnímat a i to je púozitivní vliv a hlavně je těhule víc vk lidu.

• Citovat
  • Upravit
1578
14.4.12 07:14

to ja su v kliidku,su doma od listopadu a snazim se nerozcilovat,nebot su vybusny typ.ja nekoukam ani na zpravy.muj deda mel asi tri infarkty a dva plany,a to hlavne ze zprav.
lepsi nevedet.
ikdyz me uplne sere ze nedostanu porodny ,nejspis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.4.12 07:17
@Sidinka píše:
to ja su v kliidku,su doma od listopadu a snazim se nerozcilovat,nebot su vybusny typ.ja nekoukam ani na zpravy.muj deda mel asi tri infarkty a dva plany,a to hlavne ze zprav.
lepsi nevedet.
ikdyz me uplne sere ze nedostanu porodny ,nejspis.

Chce to neřešit blbosti.
Nedostaneš, nedostaneš. Je spousta mamin, které nedostanou porodné a co?? Zboří se svět?

• Citovat
  • Upravit
1578
14.4.12 07:25

ne ale je to nefer.
clovek se snazi nejak zit ,fsak nevydelavame milijony ale sotva vyzijeme,s pujckou a sporenim.a kdyz uz si myslis ze jee muzu si za to nakoupit vecipro mimi tak nic na nedostanes bo mas dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.4.12 07:43
@Sidinka píše:
ne ale je to nefer.
clovek se snazi nejak zit ,fsak nevydelavame milijony ale sotva vyzijeme,s pujckou a sporenim.a kdyz uz si myslis ze jee muzu si za to nakoupit vecipro mimi tak nic na nedostanes bo mas dost :nevim:

Ale oni nemají povinnosti ti něco dávat na tvé dítě.
Když si ho pořídíš nebo se rozhodneš si ho nechat, musíš spoléhat na sebe, ne na to, že ti dají peníze.
To není vubec o férovosti.
TAk řekni příteli, manželovi at přestane vydělávat nebo nějaké minimum a pak ti dají porodné.

• Citovat
  • Upravit
1578
14.4.12 07:50

jj si ftipna:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
14.4.12 08:02

to tvrdnuti je hlavne otravny protoze clovek nevi jestli to fakt neco neni, na druhy strane zas litat s blbostma do nemocnice je taky naprd, jeste 12 tydnu prezit :think:

aha to jsem ani nijak nezareistrovala ze neni porodny, no nastve to, ale zase nemame deti v zavislosti na tom jestli dostaneme penize nebo ne ze :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex