Poradna duly
Jana Čurdová
@Jadla zrovna sme o okstrci mluvili vedle na diskuzi a sed na mekkym, zatinej pulky a podsadit panev,prochazky krouzit trupem. nohy nahoru co nejcasteji. jinka familyservice.cz spousta info
jadla - ja jsem v zahranici takze na mytoys, ale koukam maji ho i u nas a dokonce i o fous levnejsi, koupila jsem zlutej theraline original, byla jsem se na ty polstare predtim i koukat v obchode, a ty theraline jsou fakt nejlepsi co se tyce do kvality to jsme se shodly i s kamoskou co ho ma taky, daji se koupit i levnejsi ale ty jsou napechovany vatou apod, a to se zhmozdi a zdeformuje, takze se ta investice fakt vyplati, no a jak rikam, byla jsem v posteli, rekla si ze se na nej zkusmo natahnu no a probrala jsem se za hodinu ![]()
to vypada dobre a pohodlne i ja si umim predstavit vytuhnout ![]()
Děkuju za tip, já jsem teď prohlížela různé stránky s polštářema a takhle zpěžně se v tom nedá vyznat. Mají různou velikost a náplň a kdovíco. Takže za radu děkuju. A taky si ho pořídím.
jina kamaradka me uz taky varovala at ho v zadnym pripade nepujcuju mymu chlapovi, ona to tak prej udelala a tezko ho dostavala zpatky ![]()
problem je v tom, ze na internetu vypadaji vsechny stejne ale ve skutecnosti je mezi nema v kvalite fakt rozdil a treba ten s vatou stal stejne
tady ty mikroperly jsou fakt podle me nejlepsi, nedela to zadnej randal a dobre se to formuje, da se to i prikoupit pak na doplneni, ale treba ty kamaradky co to uz maji je maji nekolik let a nikdo nic doplnovat nepotreboval, akorat si asi jeste pak nekdy dokoupim nejakej druhej povlak, a i kdybych to nemela na kojeni jako takovy tak si myslim ze se to fakt neztrati, super relax
Já s rodinou nepočítám. Nemají žádnou povinnost nám finančně pomáhat.
Když dšětem koupí boty, oblečení, dovezou ovoce - jsem ráda, ale nevyžaduju to a nepočítám s tím.
ty si hodne takova odmerena co se tyka te pomoci co?? neber to ve zlym ale od rana pises zenikdo neni povinovan pomahat,jo je topravdakazdy ma sve starosti,ale si fakt takova drsna ??nebo to jen tak pises.
caw holky nam taky nik nepomaha ale sem tam určo tchýne,mamka a tak pomužou kdyby trebalo
Ale s ja s manželem to dokažeme i bez pomoci,ALE NEBRANIM SE POMOCI
Ahoj Sidinko ![]()
@Sidinka píše:
ty si hodne takova odmerena co se tyka te pomoci co?? neber to ve zlym ale od rana pises zenikdo neni povinovan pomahat,jo je topravdakazdy ma sve starosti,ale si fakt takova drsna ??nebo to jen tak pises.
Nejsem drsná, ani to drsně nepíšu. Ale ono to tak bohužel je.
Nikdo není povinen a já nemám právo tu pomoc od někoho očekávat, natož s ní počítat.
To mi přijde trošku divné.
A tu pomoc o které píšu mylsím stylem - pořídím si dítě a všichni kolem ted budete pomáhát, já s tím počítám.
Nepočítám - jsem ráda, když mi ulehčí o koupi jednoho páru bot, jsem ráda, když jim pošlou obelčení. Ale nemužu, nebudu a nechci s tím v rozpočtu počítat.
Tak jako by se mi nelíbilo, kdyb moje děti si pořídili dítě a matko ted se starej, já s tím počítám.
@La kofola píše:
Tak jako by se mi nelíbilo, kdyb moje děti si pořídili dítě a matko ted se starej, já s tím počítám.
To jo to je pravda ![]()
tak taky si myslím že nejlepší je když se člověk spoléhá sám na sebe..taky vše kupujem sami ale na druhou stranu je to moc milé když bybičky a tak třeba něco koupí nebo přispějí..ale to je spíš když maj děti narozky,svátek vánoce,tak řeknem co potřebují nebo tak…ale s tim že zrušili porodné taky nesouhlasím…aspoň kočárek to pokrylo… ![]()