Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
515
13.4.12 07:59

Ahoj holky, mně je celkem dobře, malý je teď hlavou dolů, tak mi jen vadí, že mě neustále čutá do žeber. Jinak bříško mám malé,tak mi zatím moc nepřekáží a kupodivu i dobře spím. Je pravda, že ze začátku jsem to prožívala mnohem hůře než před pěti lety s prvním synem, první tři měsíce jsem byla k nepoužití, přišla z práce a pořád jen spala. Teď už tak unavená nejsem,ale vstávám každé ráno v pět, protože do práce dojíždím a večer chodím tak nejdéle v deset spát.
Ale s tou zácpou mám také problém, pomáhá mi ráno celozrnné pečivo a zákysy, kefíry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
13.4.12 09:10

Ahoj holky, mě bylo ze začátku zle, zvracela jsem asi 3 měsíce k tomu se mi přidalo občasné slabo, kdy člověk zbělá a je mu na omdlení, což mě bohužel drží do teď :( Zácpou trpím taky. Maarlen zkusím na to ty zákysy a celozrnný, třeba mi to taky pomůže ;) Jinak večer nemám problém usnout, ale během noci se budím snad každou hodinu a mám problém znovu zabrat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
13.4.12 10:24

ahoj maminy :mavam: no jsme na tom asi všichni podobně,ale už se nám to krátí :dance: jinak chtěla bych se vás zeptat na něco uplně jiného-jak zvládáte sex? začíná mi pěkně vadit bříško,tak hledáme polohy,při kterých to bude příjemné a neublíží to mrnouskovi,poradte,děkuju ;)

• Citovat
  • Upravit
kofola3
13.4.12 10:24
@dudud píše:
ahoj maminy :mavam: no jsme na tom asi všichni podobně,ale už se nám to krátí :dance: jinak chtěla bych se vás zeptat na něco uplně jiného-jak zvládáte sex? začíná mi pěkně vadit bříško,tak hledáme polohy,při kterých to bude příjemné a neublíží to mrnouskovi,poradte,děkuju ;)

Nijak, od polovina října sex neprovozujeme.

• Citovat
  • Upravit
523
13.4.12 11:23

Včera jsem začala krvácet, úplně čerstvá jasná krev a strašně jsem se lekla. Je to už potřetí za těhotentsví, pokaždé mi nasadili ascorutin a ležení a ležení a ležení. Navíc jsem zrovna dobrala antibiotika proti infekci v močových cestách. Dneska už je to lepší, snad to ustane. Sex mám zakázaný od ledna, od toho prvního krvácení, ale když bylo všechno v pořádku, už to lékař dovolil, několikrát jsme toho využili :oops: . Nikdy se nic nestalo, až včera ta krev, takže už nebude nic. Podle utz mám placentu a všechno v pořádku, ale strašně jsem se vyděsila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
13.4.12 11:34

Jadla: držím palečky at je vše v pohodě a mrnousek v pořádku :hug:

• Citovat
  • Upravit
dudud
13.4.12 11:37

@Jadla :p.s já jsem tohle měla na začátku těhu a příčinou byl čípek,taky jsem brala ascorutin a už je dobře,takže přeju to samý :mavam:

• Citovat
  • Upravit
523
13.4.12 11:41

Děkuju :kytka:
Připadám si už úplně jako mátoha. Já ležim a luštim křížovku a koutkem mozku pořád myslím na mimi a krvácení a všechny hrozné scénáře, co můžou nastat, a partner kolem krouží se smetákem a prachovkou a vysavačem. A přitom jsem si představovala, jak touhle dobou budu vystavovat bříško ještě v práci, s úsměvem na rtech chodit po obchodech a tak podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
13.4.12 11:44

@Jadla neboj bude zase dobře a za 3 měsíce ještě líp :dance:

• Citovat
  • Upravit
533
13.4.12 11:58

Tak holky já se sexem problém nemám od začátku do teď je to pořád příjemná záležitost,jak se všude píše že první měsíce na sex není ani pomyšlení,měla jsem to naopak :lol: ,trošku nám už bříško zavazí tak nacházíme jiné polohy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
13.4.12 12:10

ahoj holky
dudud neboj sexovat muzes az do uplnyho konce ,snad se to dokonce doporucuje na vyvolani porodu,ale nevim co je na tom pravdy
my sexujeme obcas ted zase nic protoze mam opet vytok tak cipkuju takze tejden nebo dva bude zase jen ustni a rucni prace,ale mladej to miluje takze neva.
polohu vetsinou su nahore a muzu si to korigovat po svym aby me to nebolelo.
zacpu nemam beru magnezko 6 tablet denne.,a jim jogurty a celozrnny pecivo a piju mliko to ja miluju.taky je dulezitej pohyb aby streva nezlenivela :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
13.4.12 12:10

@Dlaždička :mavam: já jsem to právě na začátku měla uplně stejně,ale i ted mně to drží a snad ještě víc :oops: ale kam pořád chodit na ty polohy :think:

• Citovat
  • Upravit
1578
13.4.12 12:30

na netu neco bude ne? ale spis de o pohodli a pocit ze tak je to v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
13.4.12 12:57

@Sidinka jojo neboj my sexujem :) ale přítel se bojí,že nám ublíží,tak ho ujištuju,že ne a bereme to ze všech stran,ale opatrně :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1578
13.4.12 13:20

to je hezky ze vsech stran,. tak mu najdi clanek na netu a dej mu to precist,takto to delam ja kdyz chcu aby videl ze mam pravdu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí