Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky já už jsem skoro rok vdáná..1. výročí máme 30.4.
jojo taky to vidím tak na 5.měsíc to praní.
@La kofola píše:
Já bych si lékárnu chtěla nechat až na červen (manžel tam dostává flexi pasy za litr).Ale zas to nechci nechávat až na poslední chvíli - tak nevím
můj taky… ono je asi jedno,kdy to nakoupíš,ale já chci mít dobrej pocit,že mám aspoň něco ![]()
@kacula91 píše:
my se prave chystame zarizovat koncem dubna, takze asi zacatkem kvetna zacnu prat…taky si rikam, ze kdybych zacla uz ted, tak bych mohla ptom prat znova
tak já čekám, až přijdou peníze za vrácené daňe (Snad tento týden)a začnu nakupovat a začnu od podlahy (čili kobercem) ![]()
Zdravím všechny budoucí maminy,chci se zeptat,zda některá z Vás na tom není stejně a neví kde co a jak!! Jsem od 2.4.12 na neschopence a na MD nastupuji 21.5.12.Tento měsíc ještě dostanu výplatu od zaměstnavatele za minulý měsíc,ale kam se mám obrátit pak,kvůli penězům? Gyndař mi dá nějaké papíry,at s tím jdu na sociálku? Jsem z toho zmatená a budu ráda za každou radu,ať něco neprošvihnu!! Děkuji
@BROADWAY píše:
Zdravím všechny budoucí maminy,chci se zeptat,zda některá z Vás na tom není stejně a neví kde co a jak!! Jsem od 2.4.12 na neschopence a na MD nastupuji 21.5.12.Tento měsíc ještě dostanu výplatu od zaměstnavatele za minulý měsíc,ale kam se mám obrátit pak,kvůli penězům? Gyndař mi dá nějaké papíry,at s tím jdu na sociálku? Jsem z toho zmatená a budu ráda za každou radu,ať něco neprošvihnu!! Děkuji
Ahojky, také jsem na neschopence ale už od 1.12. a dělám to tak, že každý měsíc odevzdám lístek na peníze ale 24.5. nastupuju na MD a mam zjištěné, že je to tak, že mi gynekoložka vystaví papíry o nástupu na MD a já tam pak něco doplním a podepíšu a odevzdám zaměstnavateli a to jest vše o co se starám. Zaměstnavatel do těch papírů doplní razítka atd a odevzdá na sociálku.
Tak dneska jsme byli na 4D a na potřetí se nám ukázal, tak máme fotky i video! Mám děsnou radost!
Je to celej táta ![]()
Příspěvek upraven 11.04.12 v 10:33
@FairyDrumy píše:
Tak dneska jsme byli na 4D a na potřetí se nám ukázal, tak máme fotky i video! Mám děsnou radost!![]()
Je to celej táta
Chich, že bych to ještě riskla??Neee už ji nechám chudítko.
tak uz mam po testu na cukrovku,teda nejhorsi bylo to cekani jinak to slo. nevite co nas jeste ceka za testy?
@FairyDrumy píše:
Tak dneska jsme byli na 4D a na potřetí se nám ukázal, tak máme fotky i video! Mám děsnou radost!![]()
Je to celej táta
Příspěvek upraven 11.04.12 v 10:33
juuu, krasnej ![]()
@euricek píše:
tak uz mam po testu na cukrovku,teda nejhorsi bylo to cekani jinak to slo. nevite co nas jeste ceka za testy?
Ted už nic, jen utz kolem 30 týdne
@adušenka píše:
Ja se budu vdavat 21.4.2012uz se tesim a 26.4.zacnu 7mesic tehu:-)
gratuluju ,a jak to mas se satama na miru?:)
@La kofola píše:
Ted už nic, jen utz kolem 30 týdne
tak to je fajn, ten me ceka 24.dubna. strasne to uteklo…
@euricek píše:
tak to je fajn, ten me ceka 24.dubna. strasne to uteklo…
Mně až někdy v květnu.
Kolem 21 května bych měla nastupovat na mateřskou.
@La kofola píše:
Mně až někdy v květnu.
Kolem 21 května bych měla nastupovat na mateřskou.
ja na materskou nastupuju 24.5. akorad den pred narozeninama ![]()