Poradna duly
Jana Čurdová
@Maarlen píše:
Ahoj holky,můžu se k vám přidat? Termín mám 4.7.
vitej, mame stejny termin ![]()
Ahoj tak ja mam po svadbe pol roka
Taky mne čeká ten ulz 24.4
jen holky ja nevím kdy mam nastupit na materskou snad my to rekne nekdo
Ja už nechodim k svemu gyndari ale na Rizikove,tak se musim zeptat ![]()
díky za uvítání, já čekám druhého kloučka, doma se na něho těší téměř pětiletý bráška Adámek
@Maarlen píše:
díky za uvítání, já čekám druhého kloučka, doma se na něho těší téměř pětiletý bráška Adámek
taky te vitam se s nama roztrhl pytel co? to bude prelidnena planeta:))
koukám 4.7. je koukám oblíbený datum, kdyby šel malý na svět přirozeně, tak máme taky TP 4.7 ![]()
Vítám nové maminky ![]()
Ahoj, vítám nově příchozí
. Od 28.3. jsem na neschopence a na mateřskou mi doktorka řekla, že půjdu 6 týdnů před TP - zvolila ten dle UZ. Mě svatba teprve čeká a to 27.4. Chceme mít oslavu na zahradě, tak snad nám vyjde počasí…
koukam, ze tady jsem jedina co neni vdana a ani se zatim vdavat nechystam
@Petia píše:
Ahoj, vítám nově příchozí. Od 28.3. jsem na neschopence a na mateřskou mi doktorka řekla, že půjdu 6 týdnů před TP - zvolila ten dle UZ. Mě svatba teprve čeká a to 27.4. Chceme mít oslavu na zahradě, tak snad nám vyjde počasí…
taky gratuluju k te svatbe.
my se teda nechystame,nejsou na to penize,mozna za rok za dva.uvidime.ja kazdopadne chci svoje prijmeni si nechat.
Já jsem zas chtěla mít stejný příjmení jako moje dítě a aby se jmenovalo po mě přítel neskous, takže přišel s prstýnkem ![]()
@Petia píše:
Já jsem zas chtěla mít stejný příjmení jako moje dítě a aby se jmenovalo po mě přítel neskous, takže přišel s prstýnkem
no mimi bude po priteli ale ja si svoje prijmeni necham i po svatbe pripadne budu mit oboje prijmeni,jako nejaka hvezda:)