Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1032
9.4.12 16:04

Ahoh holky,
můžu se přidat? Mám termín podle UZ 15.7, ale podle přesného výpočtu dle mě (protože je to těhotenství po IVF) až 27.7. Doufám, že to bude tentokrát opravdu co nejdýl, dělám na konci června státnice, tak chci mít pak nějaký čas na zotavenou :lol: Co se týká nákupní, horečky, zatím nešílím, něco málo mám po Tedíkovi, ale je fakt, že většinu jsem prodala :think: tak budu asi dost dokupovat :) Čekáme opět chlapečka - asi Dominika :srdce: Koukám, že kočárky máte už většinou koupené, jsem ostuda, mám ho vyhlídnutý, ale to je zatím všechno - Jané slalom Pro..jinak můj stav - kynu, mám nervy ze školy a momentálně nejsem moc dobče na mimi naladěná, ach ty hormony :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
9.4.12 17:16

Ahoj holky vítam noe mamniky čekatelky :kytka: :mavam: Tak jak dopadla šibačka? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
9.4.12 17:26
@Hana89 píše:
Ahoj holky vítam noe mamniky čekatelky :kytka: :mavam: Tak jak dopadla šibačka? :mrgreen:

U nás nijaká, my Velikonoce neslavíme.

• Citovat
  • Upravit
8698
9.4.12 17:29

My taky ne ale tatko dnes proste musel,trochu vyšibat at nezoškaredím,a su zdrava i s Terkov v bríšku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
9.4.12 17:31

Ahoj hanulko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
9.4.12 17:32

jojo naše málá v bříšku taky dostala aby byla zdravá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
9.4.12 17:38

Ahoj Dlaždičko no jo a našej malej se to líbilo skakala v bríšku :lol: sme se smali :lol: sem si i natočila na video bríško :mrgreen: :hug: Tak snad tý naše princezni budou zrave a hezke :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
9.4.12 20:11

My je letos pořádně oslavili, dělala jsem řidiče, manžel má zlomenou nohu :jazyk: a museli s malým vyšupat veškerý příbuzenstvo ;)
Tak jsem si dne spoprvé uvědomila, v jako jsem výhodě, že budu mít doma samý chlapy a nebudu muset sedět s holkama doma a nechávat se dobrovolně vyšupávat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
10.4.12 07:50

Zdravím, my teda Velikonoce slavíme úplně bez mlácení (mě i mamce to přijde jako děsný ponižování, nejdřív vás někdo seřeže a vy mu ještě poděkujete a obdarujete ho??? ) U nás se nabarví vajíčka a ty se schovají někde venku a děti pak hledají, když je najdou všechny, tak je za to odměna. A všichni dostanou něco drobného na sebe, aby je beránek neposr… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
10.4.12 07:53
@FairyDrumy píše:
Zdravím, my teda Velikonoce slavíme úplně bez mlácení (mě i mamce to přijde jako děsný ponižování, nejdřív vás někdo seřeže a vy mu ještě poděkujete a obdarujete ho??? ) U nás se nabarví vajíčka a ty se schovají někde venku a děti pak hledají, když je najdou všechny, tak je za to odměna. A všichni dostanou něco drobného na sebe, aby je beránek neposr… :mrgreen:

Takhle to hodlám prezentovat dětem. a ne se nechat mlátit - proto Velikonoce neřeším, neslavím. Ale pro děti najít nějakou přijatelnou formu pro nás všechny.

• Citovat
  • Upravit
1160
10.4.12 09:03

Ahojte maminky,
tak ja som tu dlho nebola ale co sa dialo posledny mesiac sa ani neda opisat. Viete ze som mala ist s Viki na operaciu. Ale akosi nam princezna zacala sama kakat, tak nam to lekar prelozil o mesiac. Prveho aprila sme mali ist a aj keby sa ta operacia nebola prelozila, tak zasiahla nejaka vyssia moc. Viki z vecera do rana ochorela, takze by ju nemohli uspat. Co som sa ale toho prveho aprila dozvedela zmenilo vela veci. Nahle a necakane mi zomrela maminka vo veku 58 rokov. Bola chora, mala sklerozu multiplex, ale z nicoho nic jej zacali masivne krvacat pazerakove varixy, nikto nechapal preco. Pred jej smrtou som bola rozhadana s jej sestrou a moj brat sa odmlcal od rodiny na dva a pol roka a dostal sa do velkych problemov. Presne na zeleny stvrtok som maminku pochovala a vela veci sa zmenilo........... jej smrt spojila celu rodinu...... dost kruta dan..... takze u nas sa sviatky neoslavovali, spravidla to ani nerobime, len robime hladanie velkonocnych vajicok pre decka. Paradoxom toho vsetkeho je, ze maminka milovala jar, najviac zo vsetkych rocnych obdobi a velkonocne sviatky nenavidela z celeho srdca. A presne v tento cas nas opustila. Pred rokmi astronomicka asociacia pomenovala novonajdenu planetku jej menom „EVAKRCHOVA“, takze verim, ze uz je na nej a z dialky nas chrani..... :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
10.4.12 10:20

Luli: Upřímnou soustrast! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
10.4.12 11:33

luli: Taky se přidávám, Upřímnou soustrast :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adušenka
10.4.12 13:47

My uz se tak tesime na tu nasi prdolku

• Citovat
  • Upravit
302
10.4.12 14:01

Tak to my se taky už moc těšíme! A aby sme si to ukrátili, tak zítra bude 4 D!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí