Poradna duly
Jana Čurdová
TAK MY MÁME BEXA FASHION..UŽ HO MÁME DOMA…TEDA U TCHÝNĚ…JE UŽASNÝ…JSEM Z NĚJ NADŠENÁ..!!!FIRKONA JSME MĚLI PRO PRVNÍ A PRO DRUHÉ JSME MĚLI ABC DESIGN TEC 3.
@Kléris píše:
Ahojki, taky mám termín v červenci, můžu se přidat ?
VÍTÁM TĚ!!! ![]()
@Kléris píše:
Ahojki, taky mám termín v červenci, můžu se přidat ?
Ahojky
a kdypak máš termín? A už víš, co to bude?
SKYTULE : děkuju ![]()
FairyDrumy : 17.července
ty ? jo měla by to být holčička, u tebe ? ![]()
taky vitam Kléris:) v lete to bude premiminkovany ta republika:)
venku je ohavne ale neni tam zima jen nesviti slunicko.
No TP mám 4.7. - 9.7. ale jelikož mimi jde plánovaným císařem, půjde zhruba o 14 dní ven dřív. Zatím nám to vychází i podle plánu porodnice na 22.6. A čekáme kluka ![]()
holky co budete mit firkony uz mate vybranou barvicku?
my mame tuto http://www.moje-miminko.cz/…49-9860.html
ale objednavat budeme asi koncem dubna..
@kacula91 peknej ja osobne jeste nemam kocarek jen nejaky vecicky co sem dostala po …ale nemam to kam dat tak je to ve slkepe ani nevim co tam je sem se nedivala,az se rozhodnu prat tak to budu koukat.a jeste neco podedim tak su zvedava,plus tchyna neco kupovala.
Já mám vybraný tenhle Firkon http://www.batolatko.cz/…4,11371.html . Příští týden ho budu objednávat, stačí dát zálohu 2000,– a oni nám ho zarezervují a až doplatíme, tak ho druhý den máme doma
.
Holky ja si myslím že se níc nestane když to razítko mít nebudeme,ja se ptala svojej doktorky a ona rekla že malo maminek ma razitko v prukazce,ja chodila k zubarovy ale ted mne dali na rizikove poradny takže nebudu chodit na gyndu až po porodu a tam my taky rekli že se nic nestane odrodit nas musí,
Jojo v ceně 7600 kc je i autosedačka
my barvičku ještě nemáme ale chtěla bych zelený.na natu ho nemůžu najít ten který se mi líbil v polsku
Já jsem koupila kočár od sestřiný kámošky. Na značku si teď nevzpomenu, ale pak sem hodím fotečku - až teda budu doma. Hrozně se mi líbí, vypadá jak nový a dala jsem za něj jen 3000,– (za korbu, sport a autosedačku)