Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
5.4.12 17:43
@FairyDrumy píše:
no tak oni se mě na začátku ptali, jesli máme v rodině někoho s cukrovkou, což nemáme. Na to jak moje doktorka normálně hlídá všechno…
A pak mám taky problém se zubařem - žádnýho nemám a teď ani nikdo nenabírá, začínám z toho být nešťastná a při tom potřebuji jen razítko do Těhoprůkazky. Já ani nepotřebuju, aby se mě ujal na pořád, stejně mi s mýma zubama nemůže nic udělat :zed:

S razítkem se vubec netrap. To je největší kravinaa já ho třeba v prukajdě ani nemám.Nechtějí ho

• Citovat
  • Upravit
kofola3
5.4.12 17:44
@SKYTULE píše:
MÁŠ PRAVDU…JEN SI MYSLIM ŽE I MY NA MATEŘSKÉ NĚJAKÉ PENÍZE POTŘEBUJEM..... :) JINAK JÁ DNES BYLA NA CUKROVCE…BLÉÉÉ :poblion: ALE VYDRŽELI JSME TO A VÝSLEDKY JSOU V POŘÁDKU… :)

Já jsem ale neřekla, že je nepotřebujem.
Jen mi přijde docela nefér nadávat jaké jsou to kurvy (stát), když nás dotujou tři roky docela dobře,

• Citovat
  • Upravit
1963
5.4.12 18:00
@La kofola píše:
Já jsem ale neřekla, že je nepotřebujem.
Jen mi přijde docela nefér nadávat jaké jsou to kurvy (stát), když nás dotujou tři roky docela dobře,

ONI SI TO VYBEROU ZAS JINAK…:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
5.4.12 18:02
@SKYTULE píše:
ONI SI TO VYBEROU ZAS JINAK…:))

ALe oni si nic nevybírají.

• Citovat
  • Upravit
533
5.4.12 18:02

To je zvláštní mě doktorka říkala,že je to důležité mít v průkajdě razítko od zubaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
5.4.12 18:04

Holky každá na to máme jiný a svůj názor,to by sme se tady mohli dohadovat nad tím pořád :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
5.4.12 18:07
@Dlaždička píše:
To je zvláštní mě doktorka říkala,že je to důležité mít v průkajdě razítko od zubaře

Jo a k čemu???Jako, že bez razítka tě nevezmou do porodnice nebo co??
Mám třetí prukazku a ani jednou ho po mně nikdo nekontroloval, ač v prvních dvou prukazkách na něj místo bylo.
Ted v té třetí je tam jen obvodák a ekg.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
5.4.12 18:07
@Dlaždička píše:
Holky každá na to máme jiný a svůj názor,to by sme se tady mohli dohadovat nad tím pořád :cert:

No jenže když je většina lidí s takovím názorem, že stát nás má dotovat, pak to vypadá tak, jak to ted vypadá.

• Citovat
  • Upravit
533
5.4.12 18:10

Věřím,že si zasloužilá matka a máš mnoho zkušeností,ale moje jestra stím problém měla,to víš že ji k porodu vzali,ale řeči typu:proč tam ta kolonka asi je si neodpustili,byli nepříjemní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
5.4.12 18:14
@Dlaždička píše:
Věřím,že si zasloužilá matka a máš mnoho zkušeností,ale moje jestra stím problém měla,to víš že ji k porodu vzali,ale řeči typu:proč tam ta kolonka asi je si neodpustili,byli nepříjemní.

A proč teda v jiných prukazkách není vubec.
Fakt je to zbytečné. Neni to o zasloužilé matce, ale o tom, že na to nemají žádný nárok to požadovat.

• Citovat
  • Upravit
1963
5.4.12 18:14
@La kofola píše:
No jenže když je většina lidí s takovím názorem, že stát nás má dotovat, pak to vypadá tak, jak to ted vypadá. [/c JÁ TO TŘEBA NEMYSLELA TAK ŽE NÁS MÁ STÁT DOTOTVAT…ALE NAŠI MENŠINU DOTUJE PRO NIC ZA NIC…A TO JE V POŘÁDKU..?!TO TAKY NE…ALE JE TO FUK JSME TU KVŮLI MIMINKUM A NÉ PENĚZUM… :) :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
5.4.12 18:15

Ale když se chceš nerovvat a shánět zubaře za každou cenu kvuli razítku - tak prosim. Já ti to psala proto, že to řešit nemusíš.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
5.4.12 18:16
@SKYTULE píše:
@La kofola píše:
No jenže když je většina lidí s takovím názorem, že stát nás má dotovat, pak to vypadá tak, jak to ted vypadá. [/c JÁ TO TŘEBA NEMYSLELA TAK ŽE NÁS MÁ STÁT DOTOTVAT…ALE NAŠI MENŠINU DOTUJE PRO NIC ZA NIC…A TO JE V POŘÁDKU..?!TO TAKY NE…ALE JE TO FUK JSME TU KVŮLI MIMINKUM A NÉ PENĚZUM… :) :srdce:

Neřekla jsem, že je to v pořádku. Taky se to řeší, změna výplat dávek a podobně. Jen některé změny jdou vidět rychle a jiné ne a trvá to.

• Citovat
  • Upravit
533

já zubaře mám a aji razítko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963

JÁ TRDA KOLONKY MĚLA VE VŠECH PRŮKAZKÁCH…V PRVNÍ JSEM RAZÍTKO OD ZUBAŘE NEMĚLA A NIKDO MI NIC NEŘIKAL…PO DRUHÉ A TE´D HO MÁM..TAK SE ZEPTEJ U SVÉHO DOK.ŽE PROSTĚ ZUBAŘE NEMÁŠ.....ALE JÁ MYSLIM ŽE TO NĚJAK ŘEŠIT NEBUDOU…PŘI PORODU KOUKAJ TROCHU JINAM NEŽ DO PUSY TAK SI MYSLIM ŽE JE NAŠE VĚC JESTLI K ZUBAŘI CHODÍME NEBO NE… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí