Poradna duly
Jana Čurdová
JO JO TO MÁŠ PRAVDU..PŘI PORVNÍM JSEM NA PLICNÍ JEŠTĚ MUSELA PAK UŽ NE.....
vsak ta sladka voda nebyla tak spatna,jen se mi spustila serie paleni zahy coz sem pred tim nemala:)
to je jediny co e sere
a vysledky nevim,sestra mi zakazala volat.
@Sidinka píše:
vsak ta sladka voda nebyla tak spatna,jen se mi spustila serie paleni zahy coz sem pred tim nemala:)
to je jediny co e sere
a vysledky nevim,sestra mi zakazala volat.
jakto že ti zakázala volat…?! já mam normálně papír s výsledkama…no mě to přišlo jako hnus sladký až fuj a ještě taková pachuť jak když do toho cmrndli dezinfekci…
![]()
nevim protze je divna,ale v utery du na kontrolu tak se zaptam,ono kdyby to bylo vazna by mi zavolali,snad
@Sidinka píše:
nevim protze je divna,ale v utery du na kontrolu tak se zaptam,ono kdyby to bylo vazna by mi zavolali,snad
Určitě volali, protože se top musí řešit hned.
Já si právě myslim, že do papuly mi koukat nebudou, hlavně u mě je vážně zubák totál zbytečnej. A stejně to mimčo ven musí, že jo. Nejsem slon, abych v případě nutnosti přenášela půlrok ![]()
@FairyDrumy píše:
Já si právě myslim, že do papuly mi koukat nebudou, hlavně u mě je vážně zubák totál zbytečnej. A stejně to mimčo ven musí, že jo. Nejsem slon, abych v případě nutnosti přenášela půlrok
Tak chápu, že chtěji praktika a ekg.
Ale zubař??Totálně k hov..
Hlavně jim je houbelec po tom, kdy chodím k zubaři.
ahoj holky,můžu se přidat? mám takovej pocit,že jsem tady někde na začátku párkrát byla,ale nevím…
termín mám 4.7. a čekáme holčičku Emičku ![]()
@kocunka píše:
ahoj holky,můžu se přidat? mám takovej pocit,že jsem tady někde na začátku párkrát byla,ale nevím…termín mám 4.7. a čekáme holčičku Emičku
Ahojky.
Někde jsi byla, z nějaké diskuse si tě pamatuju.
ahoj holky
ja na tehu cukrovce ani nebyla
doktorka se me ptala,jestli to mame v rodine a jen mi rekla,ze kdyby videla podle ultrazvuku, ze je neco s mimi nebo kdybych nejak moc pribirala na vaze tak mi to udela…tak ji verim..kdyby to bylo az tak moooc dulezite,asi by mi to udelala ![]()
jinak k zubari jdu 23.4. bojim bojim ![]()
Kac tohle vyšetření bych si vydupala, i kdyby mi ho dr nenabízela. Ono je duležité a podle příznaku nebo bez vyšetření se mnohdy nepozná vubec.
@La kofola píše:
Kac tohle vyšetření bych si vydupala, i kdyby mi ho dr nenabízela. Ono je duležité a podle příznaku nebo bez vyšetření se mnohdy nepozná vubec.
no u me je uz stejne pozde ![]()
To bys msuela naklusat někdy příští týden ještě, hned z kraje - uterý, středa.
Ale to už je jedno.
Jen mě udivuje, jak některým doktorum zrovna tohle vyšetření je u prdelky, přitom je duležité a bez provedení ogtt ten diabetes prostě nezjistí.
Třeba v těch puvodních dvou prukajdách jsem měla i plicní, které ted v této už není.