Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
5.4.12 18:19

Třeba v těch puvodních dvou prukajdách jsem měla i plicní, které ted v této už není.

• Citovat
  • Upravit
1963
5.4.12 18:24

JO JO TO MÁŠ PRAVDU..PŘI PORVNÍM JSEM NA PLICNÍ JEŠTĚ MUSELA PAK UŽ NE.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
5.4.12 19:33

vsak ta sladka voda nebyla tak spatna,jen se mi spustila serie paleni zahy coz sem pred tim nemala:)
to je jediny co e sere
a vysledky nevim,sestra mi zakazala volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
5.4.12 20:14
@Sidinka píše:
vsak ta sladka voda nebyla tak spatna,jen se mi spustila serie paleni zahy coz sem pred tim nemala:)
to je jediny co e sere
a vysledky nevim,sestra mi zakazala volat.

jakto že ti zakázala volat…?! já mam normálně papír s výsledkama…no mě to přišlo jako hnus sladký až fuj a ještě taková pachuť jak když do toho cmrndli dezinfekci… :poblion: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
5.4.12 20:30

nevim protze je divna,ale v utery du na kontrolu tak se zaptam,ono kdyby to bylo vazna by mi zavolali,snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
5.4.12 20:31
@Sidinka píše:
nevim protze je divna,ale v utery du na kontrolu tak se zaptam,ono kdyby to bylo vazna by mi zavolali,snad

Určitě volali, protože se top musí řešit hned.

• Citovat
  • Upravit
302
5.4.12 20:57

Já si právě myslim, že do papuly mi koukat nebudou, hlavně u mě je vážně zubák totál zbytečnej. A stejně to mimčo ven musí, že jo. Nejsem slon, abych v případě nutnosti přenášela půlrok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
5.4.12 21:08
@FairyDrumy píše:
Já si právě myslim, že do papuly mi koukat nebudou, hlavně u mě je vážně zubák totál zbytečnej. A stejně to mimčo ven musí, že jo. Nejsem slon, abych v případě nutnosti přenášela půlrok :mrgreen:

Tak chápu, že chtěji praktika a ekg.
Ale zubař??Totálně k hov..
Hlavně jim je houbelec po tom, kdy chodím k zubaři.

• Citovat
  • Upravit
9223
5.4.12 23:40

ahoj holky,můžu se přidat? mám takovej pocit,že jsem tady někde na začátku párkrát byla,ale nevím… :oops: termín mám 4.7. a čekáme holčičku Emičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.4.12 07:03
@kocunka píše:
ahoj holky,můžu se přidat? mám takovej pocit,že jsem tady někde na začátku párkrát byla,ale nevím… :oops: termín mám 4.7. a čekáme holčičku Emičku :srdce:

Ahojky.

Někde jsi byla, z nějaké diskuse si tě pamatuju.

• Citovat
  • Upravit
2852
6.4.12 08:44

ahoj holky :mavam: ja na tehu cukrovce ani nebyla :think: doktorka se me ptala,jestli to mame v rodine a jen mi rekla,ze kdyby videla podle ultrazvuku, ze je neco s mimi nebo kdybych nejak moc pribirala na vaze tak mi to udela…tak ji verim..kdyby to bylo az tak moooc dulezite,asi by mi to udelala :)

jinak k zubari jdu 23.4. bojim bojim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.4.12 08:48

Kac tohle vyšetření bych si vydupala, i kdyby mi ho dr nenabízela. Ono je duležité a podle příznaku nebo bez vyšetření se mnohdy nepozná vubec.

• Citovat
  • Upravit
2852
6.4.12 08:56
@La kofola píše:
Kac tohle vyšetření bych si vydupala, i kdyby mi ho dr nenabízela. Ono je duležité a podle příznaku nebo bez vyšetření se mnohdy nepozná vubec.

no u me je uz stejne pozde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.4.12 08:57
@kacula91 píše:
no u me je uz stejne pozde :nevim:

No asi jo.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
6.4.12 08:58

To bys msuela naklusat někdy příští týden ještě, hned z kraje - uterý, středa.
Ale to už je jedno.
Jen mě udivuje, jak některým doktorum zrovna tohle vyšetření je u prdelky, přitom je duležité a bez provedení ogtt ten diabetes prostě nezjistí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex