Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
4.4.12 10:58

Ahoj dudud tak my se taky blížime k termínu budeme čekat od 21.6 - 12.7 tak uvidíme, :mrgreen: No naš maly :andel: porád kope mamku,a když su unavena tak mne nenecha odpočívat,ji rikam počkej jak budeš venku ja ti ukažu :mrgreen: :mrgreen: jinak su 27tt :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
4.4.12 11:18
@Hana89 píše:
Ahoj dudud tak my se taky blížime k termínu budeme čekat od 21.6 - 12.7 tak uvidíme, :mrgreen: No naš maly :andel: porád kope mamku,a když su unavena tak mne nenecha odpočívat,ji rikam počkej jak budeš venku ja ti ukažu :mrgreen: :mrgreen: jinak su 27tt :mavam:
:lol: I já to naší malinké říkám :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
4.4.12 11:36
@SANDRA-LOVE píše: :lol: I já to naší malinké říkám :mrgreen:
že jo? oni ted vyvadzejí ale až budou venku :cert:  :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
4.4.12 11:58

Tak nám to nandají dvakrát tolik? :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
4.4.12 12:06
@Hana89 píše: že jo? oni ted vyvadzejí ale až budou venku :cert: :lol:
:lol: to ano .. teprve bude rodeo :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
4.4.12 12:08

Ale popravde my se na to rodeo tešíme že jo? takhle mne nenechá usnout,ale kdy bude na svete tak ja jí budu muset nechat spát :cert: :lol: A ked bude zla tak budu i rada ak usne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
4.4.12 12:39

Jinak holky, co jste na neschopence - jak je to s penězma? Dávají vám část platu a žijete jen z toho nebo vám to musí zaměstnavatel doplatit do výše vaší mzdy? Ne, že bych se chystala jít na nemocenskou, i když práce na mě začíná být moc, zvlášť s tím, jak mi malý háže s tlakem.. ale kolegyně dnes přišla s neschopenkou, protože čeká dvojčata, tak mě to zajímá kvůli ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.4.12 12:41
@FairyDrumy píše:
Jinak holky, co jste na neschopence - jak je to s penězma? Dávají vám část platu a žijete jen z toho nebo vám to musí zaměstnavatel doplatit do výše vaší mzdy? Ne, že bych se chystala jít na nemocenskou, i když práce na mě začíná být moc, zvlášť s tím, jak mi malý háže s tlakem.. ale kolegyně dnes přišla s neschopenkou, protože čeká dvojčata, tak mě to zajímá kvůli ní.

Zaměstnavatel není povinen ti nic doplácet do výše platu. Jsi na neschopence, tak pobíráš určité procentu z DVZ

• Citovat
  • Upravit
dudud
4.4.12 13:11

ahojky Hani :mavam: jee tak máme Tp nachlup stejně,tak jsem zvědavá,kdpak,že to vykoukne na ten svet dřív :) tak se opatruj,děláme ukoly a trošku nervím :P papapapapapapapa :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1578
4.4.12 13:30
@FairyDrumy píše:
Jinak holky, co jste na neschopence - jak je to s penězma? Dávají vám část platu a žijete jen z toho nebo vám to musí zaměstnavatel doplatit do výše vaší mzdy? Ne, že bych se chystala jít na nemocenskou, i když práce na mě začíná být moc, zvlášť s tím, jak mi malý háže s tlakem.. ale kolegyně dnes přišla s neschopenkou, protože čeká dvojčata, tak mě to zajímá kvůli ní.

ja sem dostala prvni dva mesice 60%platu a ted mi uz plati nemocenskou socialka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
4.4.12 13:53

dudud tak uvidime kdy budu zlatíčka chtit na svet :kytka: žádne nervy,ukoly zvládnete :pankac: :pankac: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
4.4.12 13:53

Děkuji, já jen, že mi někdo říkal, že by to měl zaměstnavatel doplatit… tak to je mi té kolegyně dost líto… dvojčata, žádný peníze… no super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.4.12 13:55
@FairyDrumy píše:
Děkuji, já jen, že mi někdo říkal, že by to měl zaměstnavatel doplatit… tak to je mi té kolegyně dost líto… dvojčata, žádný peníze… no super

To je blbost. Zaměstnavatel nic nedoplácí.
MAximáloně v případě pracovního urazu ti náleží celý plat. Ale takhle ne

• Citovat
  • Upravit
1578
4.4.12 16:09

to ne no,tehotenstvi neni nemoc.ale mela by dostat porodny za dva ne?
ja su zvedava kolik dostanu,a to se musi taky nejak zadat??mam pocit ze na kazdou pip je papir,skoda lesů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.4.12 16:26
@Sidinka píše:
to ne no,tehotenstvi neni nemoc.ale mela by dostat porodny za dva ne?
ja su zvedava kolik dostanu,a to se musi taky nejak zadat??mam pocit ze na kazdou pip je papir,skoda lesů

No jo porodné - pokud na něj vubec má nárok vzhledem k výši příjmu a jestli už doma nějaké dítko nemá

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex