Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj dudud tak my se taky blížime k termínu budeme čekat od 21.6 - 12.7 tak uvidíme,
No naš maly
porád kope mamku,a když su unavena tak mne nenecha odpočívat,ji rikam počkej jak budeš venku ja ti ukažu
jinak su 27tt ![]()
@Hana89 píše:
Ahoj dudud tak my se taky blížime k termínu budeme čekat od 21.6 - 12.7 tak uvidíme,No naš maly
porád kope mamku,a když su unavena tak mne nenecha odpočívat,ji rikam počkej jak budeš venku ja ti ukažu
![]()
jinak su 27tt
Ale popravde my se na to rodeo tešíme že jo? takhle mne nenechá usnout,ale kdy bude na svete tak ja jí budu muset nechat spát
A ked bude zla tak budu i rada ak usne ![]()
Jinak holky, co jste na neschopence - jak je to s penězma? Dávají vám část platu a žijete jen z toho nebo vám to musí zaměstnavatel doplatit do výše vaší mzdy? Ne, že bych se chystala jít na nemocenskou, i když práce na mě začíná být moc, zvlášť s tím, jak mi malý háže s tlakem.. ale kolegyně dnes přišla s neschopenkou, protože čeká dvojčata, tak mě to zajímá kvůli ní.
@FairyDrumy píše:
Jinak holky, co jste na neschopence - jak je to s penězma? Dávají vám část platu a žijete jen z toho nebo vám to musí zaměstnavatel doplatit do výše vaší mzdy? Ne, že bych se chystala jít na nemocenskou, i když práce na mě začíná být moc, zvlášť s tím, jak mi malý háže s tlakem.. ale kolegyně dnes přišla s neschopenkou, protože čeká dvojčata, tak mě to zajímá kvůli ní.
Zaměstnavatel není povinen ti nic doplácet do výše platu. Jsi na neschopence, tak pobíráš určité procentu z DVZ
ahojky Hani
jee tak máme Tp nachlup stejně,tak jsem zvědavá,kdpak,že to vykoukne na ten svet dřív
tak se opatruj,děláme ukoly a trošku nervím
papapapapapapapa
![]()
@FairyDrumy píše:
ja sem dostala prvni dva mesice 60%platu a ted mi uz plati nemocenskou socialka.
dudud tak uvidime kdy budu zlatíčka chtit na svet
žádne nervy,ukoly zvládnete
![]()
Děkuji, já jen, že mi někdo říkal, že by to měl zaměstnavatel doplatit… tak to je mi té kolegyně dost líto… dvojčata, žádný peníze… no super
@FairyDrumy píše:
Děkuji, já jen, že mi někdo říkal, že by to měl zaměstnavatel doplatit… tak to je mi té kolegyně dost líto… dvojčata, žádný peníze… no super
To je blbost. Zaměstnavatel nic nedoplácí.
MAximáloně v případě pracovního urazu ti náleží celý plat. Ale takhle ne
to ne no,tehotenstvi neni nemoc.ale mela by dostat porodny za dva ne?
ja su zvedava kolik dostanu,a to se musi taky nejak zadat??mam pocit ze na kazdou pip je papir,skoda lesů
@Sidinka píše:
to ne no,tehotenstvi neni nemoc.ale mela by dostat porodny za dva ne?
ja su zvedava kolik dostanu,a to se musi taky nejak zadat??mam pocit ze na kazdou pip je papir,skoda lesů
No jo porodné - pokud na něj vubec má nárok vzhledem k výši příjmu a jestli už doma nějaké dítko nemá