Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
533
3.4.12 18:17

máme to moc hezky za sebou v červenci se hezky prostřídáme a v srpnu se tu všechny zase sejdeme :)ale už s mimískama v postýlce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.4.12 18:19

jj taky se teším jak to budeme mít za sebou,no naše mala je mesic napred tak možná nepúorodim v termínu 5.7 ale nekdy v červnu :think: at už to pride,utika my to pomaly a co vy? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
3.4.12 19:00

ja ani nevim jestli pomalu nebo rychle ale asi rychle su doma uz od listopadu a juu uz je jaro venku sviti povetsinou slunicko a za tri mesice budu ofiko mama. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.4.12 19:05

Ahoj Sidinko :mavam: No ja myslím že utíka to rychle ale neikdy pomale,su taky doma od listopadu a taky za 3 mesice bude holka doma :dance: ale už by sem chtela at je červen :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
3.4.12 19:09

ahojky Hani tak jak je?kdy des na kontrolu?
ja du 10.4
chtela bych jit jeste na ult pro nejae fotecky ale co tu holky psaly ze uz se tam nevejde cele ale to neva,uvidim co mi rekne dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
3.4.12 19:10

holky ja taky muzu klido rodit uz v polovine cervna a budu uz v terminu…vidim,ze nas hodne bude mit holcicku Elisku :)

jinak me to utika jak kdy..nekdy si rikam,ze to jde pomalu a najednou uz jsme o tyden dal :dance: ale dost se to blizi…

a jdou tatinci k porodu? muj pritel chce byt se mnou pred porodem a primo k porodu nechce :( ale rekla jsem mu,ze ho nebudu nutit…hlavni je,ze se mnou bude predtim,kdyz budu trpet bolestma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.4.12 19:13

No ja sem dnes byla na rizikovom a budu už chodit tam až do porodu takže už nemusim na gyndu k mojmu, :roll: a ko mam 24.4 a vtedy my udelají poslední ultz to budu v 30tt :D ale fotečky nebudou jj nezmestí se tam,No ja čekam holčičku ale Eliška to nebude,ja bych už rodila holky, :lol: a když mala je napred o 14dnu tak snad porodim driv :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.4.12 19:15

Jo a tatinek chce byt u porodu rekl že porod zvladneme spolu,ja porád rikala že se bojimm tak rekl že nebudu sama na to, :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
3.4.12 19:20

My taky budeme mít tatínka u porodu, jen nevím, jak to zvládne, až mě budou řezat. Bude sice se mnou za plentou, ale stejně si nejsem jistá, že snese ten zápach krve a dezinfekce :poblion: Jinak malýho bych brala doma třeba už zítra, ale ještě se musí maličko dopéct :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
3.4.12 19:26

muj nechce ze pry by se mnou uz nechtel mit sex kdybz videl jak malej leze ven,a nechce si nechat vysvetlit ze koukat na diru nebude,ale uz ho nepremlouvam,snad bude se mnou na cekacce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
3.4.12 19:33
@Sidinka píše:
muj nechce ze pry by se mnou uz nechtel mit sex kdybz videl jak malej leze ven,a nechce si nechat vysvetlit ze koukat na diru nebude,ale uz ho nepremlouvam,snad bude se mnou na cekacce

jo to stejne rika ten muj…a taky mu nedela moc dobre krev…tak snad s tebou na cekacce bude..to je stejne asi nejdulezitejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.4.12 19:38

Tak muj manžel je zvyklí,ja mnela cystu a doktóry mne nechali skoro vykrvacet, (KRVÁCENÍ DO BRICHA) tak sem sla na gyndu a zamnou hruba cara krve ja cela od krve,manžel my pomahal na gyndu i mne utíral porád,a teklo ze mne tolik krve jak s prasate a manzel to musel uklizet :oops: :roll: ale sem mu vdečná, :srdce: a u porodu chce být bude u hlavy taky nebude koukat jak vychádzí ven mimi a myslím že ho ani nenechaj doktory :think: koukat primo tam :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.4.12 19:38
@FairyDrumy píše:
My taky budeme mít tatínka u porodu, jen nevím, jak to zvládne, až mě budou řezat. Bude sice se mnou za plentou, ale stejně si nejsem jistá, že snese ten zápach krve a dezinfekce :poblion: Jinak malýho bych brala doma třeba už zítra, ale ještě se musí maličko dopéct :pankac:

Fairy a ty už víš že budeš mít cisar? jo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
3.4.12 19:46

no ja mu to rikala ale ne nechce ani spinavy miminko nechce videt.
at si trhne,ale asi tam budu sama.rikala sem svagrove tak si delala srandu ze si veme na celky mesic dovcu aby to stihla:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.4.12 19:48

No Sidinko ja by ho hnala :cert: :cert: ako on udelal mimino,a v bríšku to mimi určo nebude čiste, :cert: To su chlapy,ješte že mne nic takove nerekne muj jinak by sem už mu nadala jak špinave? to predse je prirozená vec :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí