Poradna duly
Jana Čurdová
jo to je taky dobré řešení…už aby bylo fakt teplo..hodim na sebe šaty nebo sukni a je to… ![]()
@Petia píše:
Ahoj holky, teda člověk tu delší dobu není a tady se to rozjíždí čím dál víc. Jak zvládáte období viróz,chřipek apod.? Kolem mě,jak doma tak v práci toho teď bylo hodně, bohužel jsem se tomu nevyhnula a skončila na antibiotikách
, snad to malý nijak neublíží. Jinak termín mám potvrzený na 18.7. a vypadá to na holčičku - Elišku
my budeme mit taky Elisku ![]()
jo a holky me uz zaha silene pali asi dva mesice a nebyla jsem si schopna na to nic koupit…vcera jsem se konecne uracila si jit neco koupit a pani lekarnice mi doporucila Gaviscon..dava se to pred spanim nebo po jidle a ani jednou jsem se v noci nevzbudila..takze jsem dnes konecne vyspana
protoze ja kvuli tomu paleni zahy nemohla ani spat..jo a me horcice teda nepomohla
ale kazdemu zabira neco jineho no
@kacula91 píše:
jo a holky me uz zaha silene pali asi dva mesice a nebyla jsem si schopna na to nic koupit…vcera jsem se konecne uracila si jit neco koupit a pani lekarnice mi doporucila Gaviscon..dava se to pred spanim nebo po jidle a ani jednou jsem se v noci nevzbudila..takze jsem dnes konecne vyspanaprotoze ja kvuli tomu paleni zahy nemohla ani spat..jo a me horcice teda nepomohla
ale kazdemu zabira neco jineho no
JJ mně stačí mléko. Ale zatím se to dá vydržet i bez toho. Bude hůř
Na doporučení jsem zkusila hořčici,a zabrala bylo to o dost lepší…do lékárny se mi pro nic zatím nechce,říkám si že musím vydržet,bundu taky nezapnu,kalhoty mám na gumu u mých normálních mi to už vadilo a tlačilo na Amálku…
tak jsem to dnes vyřešila delší a teplou mikinou tak snad na maleho nepotáhne a ted už jen hurá na 3d ultrazvuk, držte palce ať se prdolka pořádně předvede ![]()
Euricek: Držím palce ![]()
Tak džíny mi ještě jsou, jenže se mi prodřeli na stehně
pak mám jedny kalhoty zavazovací a jedny hodně volný. O bundě se mluvit nedá, ale mám hodně teplý mikiny.
Holky ale mám dotaz- někde jsem četla, že v těhotenství se trpí zácpou, já mám ale od začátku úplně opačný problém a nevím, jestli je to normální
černý uhlí nepomáhá
@FairyDrumy píše:
Euricek: Držím palce
Tak džíny mi ještě jsou, jenže se mi prodřeli na stehněpak mám jedny kalhoty zavazovací a jedny hodně volný. O bundě se mluvit nedá, ale mám hodně teplý mikiny.
Holky ale mám dotaz- někde jsem četla, že v těhotenství se trpí zácpou, já mám ale od začátku úplně opačný problém a nevím, jestli je to normálníčerný uhlí nepomáhá
Je to normál.
Obě předchozí těhu jsem trpěla na prujmy.
Ted je to tak akorát
@FairyDrumy píše:
Euricek: Držím palce
Tak džíny mi ještě jsou, jenže se mi prodřeli na stehněpak mám jedny kalhoty zavazovací a jedny hodně volný. O bundě se mluvit nedá, ale mám hodně teplý mikiny.
Holky ale mám dotaz- někde jsem četla, že v těhotenství se trpí zácpou, já mám ale od začátku úplně opačný problém a nevím, jestli je to normálníčerný uhlí nepomáhá
já myslím že kterékoliv střevní potíže jsou uplně normální…já to máma zas jak kdy… ![]()
mas krasny pupik ![]()
@FairyDrumy píše:
Tak to jste mě uklidili, děkuji.
kaculko: to me mrzi ze toi ta horcice nezabrala,ja su rada ze nemusim zadny prasky.jinak ja odjakziva nosim vytahany veci takze jeste minulej mesic sem byl v ryflach ale uzmam tehu kalhoty z CA plateny,ale jemi v nich zima tak mam pod nima teplaky.mykyny mam taky vetsi takze NO problem. ![]()
prujem ani zacpu nemam,ale od te doby co beru magnezko chodim pravidelne denne,coz pred tim jednou za 3 dny.tak su rada aspon nemam hemerojdy zase.
Děkuji
konečně začínám mít větší pupík než prsa
a lidi mi začínají věřit, že jsem těhotná.
Ahoj holky mne taky porostlo bricho a mam ho hezke
dočkala sem se ale ješte poroste taky nosim rifle na gumu,a kabat nezapnu tak si koupila dlhší mikinu teplu,
Mne ta horčice na záhu pomohla sidinko Dekuju ![]()
@Hana89 píše:
Ahoj holky mne taky porostlo bricho a mam ho hezkedočkala sem se ale ješte poroste taky nosim rifle na gumu,a kabat nezapnu tak si koupila dlhší mikinu teplu,
Mne ta horčice na záhu pomohla sidinko Dekuju
neni zac kazdopadne sem se to docetla na netu. ![]()