Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1963
2.4.12 08:22

jo to je taky dobré řešení…už aby bylo fakt teplo..hodim na sebe šaty nebo sukni a je to… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
2.4.12 08:32
@Petia píše:
Ahoj holky, teda člověk tu delší dobu není a tady se to rozjíždí čím dál víc :potlesk: . Jak zvládáte období viróz,chřipek apod.? Kolem mě,jak doma tak v práci toho teď bylo hodně, bohužel jsem se tomu nevyhnula a skončila na antibiotikách :( , snad to malý nijak neublíží. Jinak termín mám potvrzený na 18.7. a vypadá to na holčičku - Elišku :-)

my budeme mit taky Elisku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
2.4.12 08:36

jo a holky me uz zaha silene pali asi dva mesice a nebyla jsem si schopna na to nic koupit…vcera jsem se konecne uracila si jit neco koupit a pani lekarnice mi doporucila Gaviscon..dava se to pred spanim nebo po jidle a ani jednou jsem se v noci nevzbudila..takze jsem dnes konecne vyspana :) protoze ja kvuli tomu paleni zahy nemohla ani spat..jo a me horcice teda nepomohla :nevim: ale kazdemu zabira neco jineho no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
2.4.12 08:37
@kacula91 píše:
jo a holky me uz zaha silene pali asi dva mesice a nebyla jsem si schopna na to nic koupit…vcera jsem se konecne uracila si jit neco koupit a pani lekarnice mi doporucila Gaviscon..dava se to pred spanim nebo po jidle a ani jednou jsem se v noci nevzbudila..takze jsem dnes konecne vyspana :) protoze ja kvuli tomu paleni zahy nemohla ani spat..jo a me horcice teda nepomohla :nevim: ale kazdemu zabira neco jineho no

JJ mně stačí mléko. Ale zatím se to dá vydržet i bez toho. Bude hůř

• Citovat
  • Upravit
533
2.4.12 09:47

Na doporučení jsem zkusila hořčici,a zabrala bylo to o dost lepší…do lékárny se mi pro nic zatím nechce,říkám si že musím vydržet,bundu taky nezapnu,kalhoty mám na gumu u mých normálních mi to už vadilo a tlačilo na Amálku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
2.4.12 09:50

tak jsem to dnes vyřešila delší a teplou mikinou tak snad na maleho nepotáhne a ted už jen hurá na 3d ultrazvuk, držte palce ať se prdolka pořádně předvede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
2.4.12 10:08

Euricek: Držím palce :dance:
Tak džíny mi ještě jsou, jenže se mi prodřeli na stehně :,( pak mám jedny kalhoty zavazovací a jedny hodně volný. O bundě se mluvit nedá, ale mám hodně teplý mikiny.
Holky ale mám dotaz- někde jsem četla, že v těhotenství se trpí zácpou, já mám ale od začátku úplně opačný problém a nevím, jestli je to normální :nevim: černý uhlí nepomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
2.4.12 10:10
@FairyDrumy píše:
Tak džíny mi ještě jsou, jenže se mi prodřeli na stehně :,( pak mám jedny kalhoty zavazovací a jedny hodně volný. O bundě se mluvit nedá, ale mám hodně teplý mikiny.
Holky ale mám dotaz- někde jsem četla, že v těhotenství se trpí zácpou, já mám ale od začátku úplně opačný problém a nevím, jestli je to normální :nevim: černý uhlí nepomáhá

Je to normál.
Obě předchozí těhu jsem trpěla na prujmy.
Ted je to tak akorát

• Citovat
  • Upravit
1963
2.4.12 10:11
@FairyDrumy píše:

já myslím že kterékoliv střevní potíže jsou uplně normální…já to máma zas jak kdy… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
2.4.12 10:11

Tak to jste mě uklidili, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
2.4.12 11:07

mas krasny pupik :-)

@FairyDrumy píše:
Tak to jste mě uklidili, děkuji.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
2.4.12 11:17

kaculko: to me mrzi ze toi ta horcice nezabrala,ja su rada ze nemusim zadny prasky.jinak ja odjakziva nosim vytahany veci takze jeste minulej mesic sem byl v ryflach ale uzmam tehu kalhoty z CA plateny,ale jemi v nich zima tak mam pod nima teplaky.mykyny mam taky vetsi takze NO problem. :kytka:
prujem ani zacpu nemam,ale od te doby co beru magnezko chodim pravidelne denne,coz pred tim jednou za 3 dny.tak su rada aspon nemam hemerojdy zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
2.4.12 11:17

Děkuji :mrgreen: konečně začínám mít větší pupík než prsa :lol: a lidi mi začínají věřit, že jsem těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
2.4.12 11:47

Ahoj holky mne taky porostlo bricho a mam ho hezke :dance: dočkala sem se ale ješte poroste taky nosim rifle na gumu,a kabat nezapnu tak si koupila dlhší mikinu teplu, :srdce: Mne ta horčice na záhu pomohla sidinko Dekuju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
2.4.12 11:52
@Hana89 píše:
Ahoj holky mne taky porostlo bricho a mam ho hezke :dance: dočkala sem se ale ješte poroste taky nosim rifle na gumu,a kabat nezapnu tak si koupila dlhší mikinu teplu, :srdce: Mne ta horčice na záhu pomohla sidinko Dekuju :pankac:

neni zac kazdopadne sem se to docetla na netu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital