Poradna duly
Jana Čurdová
to vis ze mi to vadilo ,ale kaslu na to hlavne kdyz se bude starat pak,doufaam:))
Holky ja mluvím o porode a kamošku ted chytli bolesti a jde do porodky tak asi dnes nebo zítra rano bude další prcek na svete ![]()
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
kamarádce držím pěsti
,můj manžel u porodu bude,byla to pro něho jasná věc..dala jsem mu prostor ať si to rozmyslí,ale nepotřebuje.četla jsem o tom,že spousta můžu pak nechce mít se svou ženou sex po porodu.tak doufám,že si to promyslel dobře ![]()
Muj nazor je že to je pitomost a chlap ktorý pak nechce mít sex po porodu neni chlap ako udelat dite umí a udelá a pak jako konec?
takoveho by sem hnala
Ja mojemu nic nerikala a sam rekl že u toho bude,bude semnou u hlavy,nemusí koukat tam
ale bavily sme se a rekl že je to normalni vec a sex taky
![]()
můj má na to stejný názor,taky bych ho pěkně hnala kdyby mi řekl že žádný sex.
tak oni ho ani nikam nez k hlave nepustej, urcite ho nenechaj koukat a fotit jak mimi leze ven teda alespon co vim od kamaradek. jinak ten muj taky u porodu bude a strasne se na to tesi. dle meho nazoru to je i dobre pro posilneni vztahu do budoucna
dobrou noc Hani,malá už mi v bříšku spinká,tak toho využiju a půjdu si lehnout
jinak jak si lehnu do postele začne být až mooc žívá ![]()
@Dlaždička píše:
dobrou noc Hani,malá už mi v bříšku spinká,tak toho využiju a půjdu si lehnoutjinak jak si lehnu do postele začne být až mooc žívá
Dobrou i tobe dlaždičko,
jj taky to skouším ale ta moje žížala se porád vrtí a nechce se uklidnit,
tak pa zítra ![]()
tak holky budte radi,ze budete mit primo u porodu chlapa
ale ja zase chapu,ze proste nekomu to nedela dobre a nechce do toho jit…sice me to mrzi,ale pro me je hlavni,ze se mnou bude celickou dobu pred porodem
a co,mozna, ze si to nakonec rozmysli a tu chvilku tam uz zustane se mnou ![]()
Poprvé jsem manžela u porodu měla, ale spíš mi tam byl na obtíž, než k užitku.
Po druhé nebyl, hlídal syna.
Po třetí nejspíš nebude taky, bude hlídat děti.
ahoj budoucí mamči
tak jakpak se máme a co mimískové? u nás celkem fajn,ale nejak se nám přiblížil datum možnýho porodu už mužem čekat od 22.6 do 7.7
no náš první klučina jede 7.7 na tábor,tak to snad stihnem do toho datumu a než přinese první vízo
jinak ted jsme 27+3tt a celkem v pohodě,kopeme jak o život a nejvíc večer,když si lehnu,jakože pujdu spát a prdlajs
tatka hned od začátku říkal,že chce být u porodu,ikdyž vím,že určo má větší strach než já,a tuhle chtěl vidět na netu porod a moc dobře mu nebylo,tak jsem na něj zvědavá,aby nekřísili ještě jeho
u nás se za to platí 300kč.tak se zatím opatrujte,pohladte pupíky a zatím pa ![]()
ahoj holky.tak můj manžel byl u prvního i druhého poprodu…u prvního viděl jak jde malej ven…nestál teda přímo mezi nohama u doktora ale stál mi tak u břicha a koukal se..i dok.řikal je vidět hlavička a vlásky ,tatínek to taky vidí…manžel byl užasnej…půl roku potom chodil jak jsem nejstatečnější na světě a sexem neměl teda problém..při druhém mi záda lehátka zvedli tak že jsem viděla i sama jak jde malán ven..když jsem teda mezi tlačenim otevřela oko…:) takže asi i manžel viděl…a u třetího beru automaticky že bude..to by se muselo stát že by fakt neměl třeba kdo pohlídat děti ale to se nějak udělá a kdyby náhodou půjde se mnou k porodu segra…:)
JJ, vím, už když mi pan doktor říkal, že je to kluk, tak mi rovnou řekl, že v tom případě půjde ven sekcí. Kdyby to byla holka, tak budu rodit normálně. Je to tím, že kluci u nás v rodině dědí vadu kůže a ta nějak způsobuje drastický pokles nějakého hormonu, který he při porodu důležitý. Takže se vlastně porod zhruba v půli zasekne a mimi nejde ven. Když se to ví takhle dopředu, tak doktoři nechtějí riskovat komplikace.