Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1578
3.4.12 19:59

to vis ze mi to vadilo ,ale kaslu na to hlavne kdyz se bude starat pak,doufaam:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.4.12 20:10

:lol: :lol: Holky ja mluvím o porode a kamošku ted chytli bolesti a jde do porodky tak asi dnes nebo zítra rano bude další prcek na svete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
3.4.12 20:12

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :potlesk: :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
3.4.12 21:31

kamarádce držím pěsti ;) ,můj manžel u porodu bude,byla to pro něho jasná věc..dala jsem mu prostor ať si to rozmyslí,ale nepotřebuje.četla jsem o tom,že spousta můžu pak nechce mít se svou ženou sex po porodu.tak doufám,že si to promyslel dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.4.12 21:34

Muj nazor je že to je pitomost a chlap ktorý pak nechce mít sex po porodu neni chlap ako udelat dite umí a udelá a pak jako konec? :cert: :cert: takoveho by sem hnala :cert: :D Ja mojemu nic nerikala a sam rekl že u toho bude,bude semnou u hlavy,nemusí koukat tam :lol: ale bavily sme se a rekl že je to normalni vec a sex taky :lol: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
3.4.12 21:37

můj má na to stejný názor,taky bych ho pěkně hnala kdyby mi řekl že žádný sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.4.12 21:39

Presne Dlaždičko :pankac: :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
3.4.12 21:44

tak oni ho ani nikam nez k hlave nepustej, urcite ho nenechaj koukat a fotit jak mimi leze ven teda alespon co vim od kamaradek. jinak ten muj taky u porodu bude a strasne se na to tesi. dle meho nazoru to je i dobre pro posilneni vztahu do budoucna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
3.4.12 21:44

dobrou noc Hani,malá už mi v bříšku spinká,tak toho využiju a půjdu si lehnout :)jinak jak si lehnu do postele začne být až mooc žívá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
3.4.12 22:05
@Dlaždička píše:
dobrou noc Hani,malá už mi v bříšku spinká,tak toho využiju a půjdu si lehnout :)jinak jak si lehnu do postele začne být až mooc žívá :lol:

Dobrou i tobe dlaždičko, :hug: jj taky to skouším ale ta moje žížala se porád vrtí a nechce se uklidnit, :cert: tak pa zítra :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
4.4.12 08:42

tak holky budte radi,ze budete mit primo u porodu chlapa :) ale ja zase chapu,ze proste nekomu to nedela dobre a nechce do toho jit…sice me to mrzi,ale pro me je hlavni,ze se mnou bude celickou dobu pred porodem :srdce: a co,mozna, ze si to nakonec rozmysli a tu chvilku tam uz zustane se mnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
4.4.12 08:46

Poprvé jsem manžela u porodu měla, ale spíš mi tam byl na obtíž, než k užitku.
Po druhé nebyl, hlídal syna.
Po třetí nejspíš nebude taky, bude hlídat děti.

• Citovat
  • Upravit
dudud
4.4.12 08:47

ahoj budoucí mamči :mavam: tak jakpak se máme a co mimískové? u nás celkem fajn,ale nejak se nám přiblížil datum možnýho porodu už mužem čekat od 22.6 do 7.7 :) no náš první klučina jede 7.7 na tábor,tak to snad stihnem do toho datumu a než přinese první vízo :pankac: jinak ted jsme 27+3tt a celkem v pohodě,kopeme jak o život a nejvíc večer,když si lehnu,jakože pujdu spát a prdlajs :) tatka hned od začátku říkal,že chce být u porodu,ikdyž vím,že určo má větší strach než já,a tuhle chtěl vidět na netu porod a moc dobře mu nebylo,tak jsem na něj zvědavá,aby nekřísili ještě jeho ;) u nás se za to platí 300kč.tak se zatím opatrujte,pohladte pupíky a zatím pa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1963
4.4.12 09:02

ahoj holky.tak můj manžel byl u prvního i druhého poprodu…u prvního viděl jak jde malej ven…nestál teda přímo mezi nohama u doktora ale stál mi tak u břicha a koukal se..i dok.řikal je vidět hlavička a vlásky ,tatínek to taky vidí…manžel byl užasnej…půl roku potom chodil jak jsem nejstatečnější na světě a sexem neměl teda problém..při druhém mi záda lehátka zvedli tak že jsem viděla i sama jak jde malán ven..když jsem teda mezi tlačenim otevřela oko…:) takže asi i manžel viděl…a u třetího beru automaticky že bude..to by se muselo stát že by fakt neměl třeba kdo pohlídat děti ale to se nějak udělá a kdyby náhodou půjde se mnou k porodu segra…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
4.4.12 09:09

JJ, vím, už když mi pan doktor říkal, že je to kluk, tak mi rovnou řekl, že v tom případě půjde ven sekcí. Kdyby to byla holka, tak budu rodit normálně. Je to tím, že kluci u nás v rodině dědí vadu kůže a ta nějak způsobuje drastický pokles nějakého hormonu, který he při porodu důležitý. Takže se vlastně porod zhruba v půli zasekne a mimi nejde ven. Když se to ví takhle dopředu, tak doktoři nechtějí riskovat komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí