Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
84
6.4.12 10:26

Ježiš holky, jste úžasný!!! Moc děkuju za takové množství tipů. Hned dneska během polední pauzy kupuju mlíko, strkám ho do ledničky a upíjím. Kdyby to nezabralo, tak jdu do lékárny pro to renie nebo gaviscon.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
6.4.12 10:29

V tom případě, zůstanu v klidu :D Jinak já peru v persilu, tak příští dávku jen vymněním za sensitive radši, pač my kožní problémy mít budeme, tak abych ho zbytečně netrápila. Hrozně sem se těšila, jak mimi budu mazat těma krásně vonícíma olejíčkama pro děti a ono houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1963
6.4.12 10:30
@FairyDrumy píše:
Teď mi tak došlo, kdy se má jít na to Ekg? O tom mi taky nikdo nic neřekl 8o

mě to dělal normálně muj obvo´dák vždy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
6.4.12 10:33

obvoďák? 8o tam jsem byla naposledy v 6tt oznámit, že jsem těhule, tak mi dr. dala razítko a jinak nic. Takže to beru tak, že to není potřeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
6.4.12 10:51

Nodynko:Snad ti to pomůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.4.12 10:52
@FairyDrumy píše:
V tom případě, zůstanu v klidu :D Jinak já peru v persilu, tak příští dávku jen vymněním za sensitive radši, pač my kožní problémy mít budeme, tak abych ho zbytečně netrápila. Hrozně sem se těšila, jak mimi budu mazat těma krásně vonícíma olejíčkama pro děti a ono houby.

Já mažu modrou indulonou.
Mimís krásně miminkovsky po ní voní

• Citovat
  • Upravit
302
6.4.12 11:06
@La kofola píše:
Já mažu modrou indulonou.
Mimís krásně miminkovsky po ní voní

Já se musím poradit s dr, jestli indulonu může. Malý totiž bude trpět ichtiozou a nejsem si jistá, jestli ho můžu patlat i něčím jiným než tím, co mi dr. dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.4.12 11:07
@FairyDrumy píše:
Já se musím poradit s dr, jestli indulonu může. Malý totiž bude trpět ichtiozou a nejsem si jistá, jestli ho můžu patlat i něčím jiným než tím, co mi dr. dá.

Aha, tak uvidíš.
každopádně chválí si ji moc moc holky atopiků, tak uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
118
6.4.12 11:23

Ahojky, mě na pálení žáhy pomáha vypít trochu Vincentky. S tím praním to vidím na Persil sensitiv gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
6.4.12 13:39

Holky jakou značku kočárku máte?a nebo budete mít?mě se líbí Firkon Verano,příjde mi dobrá cena a vzhledově je moc pěkný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
6.4.12 13:49
@Dlaždička píše:
Holky jakou značku kočárku máte?a nebo budete mít?mě se líbí Firkon Verano,příjde mi dobrá cena a vzhledově je moc pěkný

my budeme kupovat firkon verano long :) byli jsme uz na neho i mrknout v obchode a je opravdu uzasny za tu cenu…a u toho longa se mi libi ten sportak..ma i svou boudicku a hlavne je hodne prostorny.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
6.4.12 14:13

;) super my taky long,byli jsme se taky na něho kuknout v Polsku tam staji 7600kc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.4.12 14:18

mutsy

• Citovat
  • Upravit
2852
6.4.12 14:22
@Dlaždička píše: ;) super my taky long,byli jsme se taky na něho kuknout v Polsku tam staji 7600kc :)

a tech 7600 je uz i s autosedackou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
6.4.12 14:53

Taky jsem si vybrala Firkon Verano long :D ,už jsem ho viděla i na živo a moc se libil. Objednávat budem na na „batolatku“, maj ho tam za 7530,–. Hlavně se mi líbí, že když by s kočárkem něco bylo a poslali jste ho na reklamaci, pošlou do doby vyřízení reklamace nahradní kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí