Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
16.4.12 10:19

to jsem ráda :-) náš malej je nejspíš hlavičkou dolu páč když mi dělali 3D tak měli sondu převážně dole ale do poradny jsu příští úterý tak uvidim co mi řekne doktorka. Jinak pod prsama mam proužek asi 3cm a pak až začíná bříško. Když sedim tak mam pod prsama takovou pneumatiku nu prostě hrůza :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
16.4.12 10:56

No, každé dítě je jiné, tak ty rozdíly možná začínají už u bříšek :mrgreen: dávají nám vědět, že jsou originál. My dneska byli taky v poradně, vše v pořádku, jen mě tak děsně chytili žlučník, že jsem myslela, že k tý doktorce snad ani nedojdu :cert: dala mi na to nějaký prášky a už je mi mnohem lépe. Nic méně jsem v práci, tak se ani natáhnout nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
16.4.12 11:10

ahojky
me teda prijde ze ho mama taky dost dole a stouchance sou mnohem intenzivnejsi nez doposud.nekdy az neprijemne takove on mi prejizdi celyma koncetinama po stene takze nic extra asi mamalo mista,ale ja mam pocit velkyho bruchu:) jinak deset kilko nahore odposledni kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
16.4.12 11:15

@Sidinka : ahoj Sidinko a ty jsi v kolykátým týdnu?

• Citovat
  • Upravit
dudud
16.4.12 11:18

@euricek :ahoj Euríček-přesně jak popisuješ,když sedíš,tak to já mám uplně stejný a ted jak sedím u pc,tak se kolikrát musím opřít dozadu,abych to ustála a bříšku ulevila,o schodech ani nemluvím,funím jak muflon :P

• Citovat
  • Upravit
8698
16.4.12 11:37

Ahoj dudud :mavam: ja su 29tt a príšty týden jdeme na posledný ultz :dance: se moc teším ja nevím mam taky bricho spíš dolu a pripada my moje kinder-vejce male,neni nejak extra velke :nevim: Jak se máš? A ahoj holky :mavam: Euríčku: mne to príde že mame stejne tý bríška :lol: ale foto muže skreslovat,a mne už jde ven i pupek,tkže se teším na štopku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
16.4.12 11:41

@dudud asi v 27tt ja nevim ono to strasne leti ale dle metriku 2 mesice a 22 dni do porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
16.4.12 11:50

@Hana89 Ahoj Hani :mavam: jojo máme se fajn,přišli jsme zrovinka z poradny a velký ulz mi budou dělat 14 května.Jsme už pořádný cvalíci a já taky, mám 12 kg nahoře,doufám,že už to nebude tak hrozný a do porodu to uteče a přibírat bude jen mrnousek :potlesk: to já mám bříško pořádný,celkově do špičky,ale už od prsou :roll: a funím a funím.A co ty, :pankac:

• Citovat
  • Upravit
8698
16.4.12 12:01

No ja ne mam jak ríkam to sve kinder-vejce docela malé :nevim: a mam ho dolu,od prs nic a pak koule :mrgreen: Chodím do rizikovej poradny tam budu až do porodu,stejne my to neutíka, :roll: jsem 29ttale kdyby už sem byla 39tt tak supr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
16.4.12 12:13

@Hana89 vid,taky už bych brala 39tt,neutíká to a nudím se,malej je ve škole,manžel v práci a já jsem sama oma s hafanem,už bych brala mrnouska :hug:

• Citovat
  • Upravit
8698
16.4.12 12:22

jj ja taky, :mrgreen: manža je non-stop v práci od rana do večera,večer dojde okoupe se a lehne, :oops: :roll: a ja se nudím a ani počasí neni na to aby sem byla venku :cert: chjo chjo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
16.4.12 12:27

@Hana89 PŘESNĚ :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1578
16.4.12 12:29

me je dneska takova zima a nudim se laska moje spinka po nocni tak su v kuchyni posloucham online rejdio a pisu si tu svama ,dotoho si ctu zenu a zivot,premyslim co k jidlu bo tu nic nenivenku je hnusne,ale musim tam po druhe hodine vyrazit na poctu a do obchodu,tak se aaspon provetram.
s tema nakupama pro prcka se mi nechce bo se v to nevidim, :roll: atak strasne se i nechce rodit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
16.4.12 12:32

Dneska je teda fakt venku kosa. Ale já teda asi shořim, jak mě pálí žáha, ale nevim, jestli má smysl si do práce kupovat hořčici, či co, pač tu nemáme ledničku (když už tak jen mrazák s mrtvolkama a tam to fakt dávat nebudu).A v lékárně už jsem nechala takových prachů dneska, že nevim, jestli tam jít znovu. Nevíte, kolik ten Gaviscon stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
16.4.12 12:34

No jo dudud musíme to vydržet :hug: Sidinko jak to? ty se netešíš na nakupy,a porodu? :roll: vsak to je nadherne,to mimi mít a nakupovat a taaak :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí