Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
16.4.12 16:33

já za poslední tři týdny nepřibrala vůbec nic ale mam 10kg nahoře tak má tělo zásobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
16.4.12 17:02

No já od poslední kontroly taky nepřibrala, nahoře mám 12 a to je ok si myslím. Však co nenechám v porodnici určitě brzo vyběhám s malým :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
16.4.12 19:43

Byla jsem teď s mamkou a babičkou v kině na Vrásky z lásky a bylo to báječné, po kdovíkolika měsících někde! A hned v kině. Od listopadu trčím doma. Jenže mě přepadla teď hrozá starost, že nemám všechno na miminko, skoro žádné miminčí hračky a ani kosmetiku. A s vycházkama od jedné do tří toho moc nenaběháte a nepořídíte, když nejbližší obchod půl hodiny autobusem.
A taky mám starost, protože od 1.5.můj partner nastupuje do práce, kde bude před 80 km daleko, bez přímého spoje (neřídí) a tak budu s pidižvounkem přes týden sama a na víkend budeme všichni spolu. A na porod nechci ani myslet, protože to odtamtud určitě nestihne, pokud si mimi nevybere pro cestu na svět pátek večer až neděli večer. A i kdyby vybralo, tak partner k porodu moc nechce. To by mě ani netrápilo, na sále to nejspíš zvládnu s doktorem a s PA i tak, ale předtím bych ho chtěla mít u sebe. No, nějak to dopadne. Jsem ráda, že to můžu někomu říct, všechno tohle moje trápení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
16.4.12 20:37

ja se teda taky moc nenudim pres den jsem v praci, ale stejne mi prijde, ze to neutika nejak :think:

souhlasim s jadla, podle me se da poznat jakou ma mimco polohu - ja jsem taky poznala kdyz se otocilo

jo a bricho mam taky spis dole a kazdej tyden fakt vetsi - no snad to roste jak ma, ale holeni jeste zvladam :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
16.4.12 20:44

jadla - hm me to prepadlo ten minulej tyden ze nic nemam, a pak jsem se nahodou o tom bavila se znamou a ta mi rekla ze by jeste RADSI nic neporizovala, tak jsem zas chytla paniku a nakonec oproti planu nic o vikendu nekoupila, takze mam jak jsem tady nekde psala - jen objednanej kocar a autosedacku a par hadriku a tot vse :think:

• Citovat
  • Upravit
385
16.4.12 21:44

Ahoj holky, co tu ctu- taky mam jen kocarek a obleceni a rozhodli jsme se pro investici do bambusovych plenek. Nahore mam 3 kila, ale uz tyden jsem se nevazila. A cigarko si dam tak 2 tydne a ani ne cela. Kafe a sladky nemuzu jinak by to se mnou asi seklo. Nikdy jsem to nemela, ale jakmile si dam neco sladkyho ztezknou mi nohy ruce, rozbusi se mi srdce a je zle. Posilam pozdrav od more a trochu slunicka-snad k vam dorazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
16.4.12 22:54

holky, budete kupovat nějakou zavinovačku? Případně jakou?? Mě se zdaj všechny moc teplé ale zase se to pro novorozence prý super na spinkání, že je klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
17.4.12 07:44

ahoj holky,tak já se naštěstí taky nenudím, stále chodím do práce a chci tady vydržet ještě 5 týdnů - na mateřskou mám v plánu jít až na konci 33tt, teda pokud mi bude stále dobře jako do teď
věci pro mimi zatím moc neřeším, objednala jsem si přes net koupací kyblík-už použitý, hlavně z toho důvodu, že jsme zrušili vanu a máme jen sprcháč a spací pytel - ten mi doporučila kamarádka. Ještě jsem dojela k jedné mamince pro ruční odsávačku od Aventu za 200Kč, která mi při prvním těhotenství „zachránila“ život - přivezla mi jí tenkrát PA, tak budu aspoň v klidu.
Jinak většinu věcí jsem si nechávala po prvním synovi a vzhledem k tomu, že teď to bude zase „pinďour“ a na léto, tak bych tak nějak vše měla mít až na pár drobností.
Zavinovačky mám dvě (jednu teplejší - tu jsem ale kupovala, aby byla k povlečení, a jednu tenčí - stačí podle mě ta tenká na to léto) Malýmu se v tom spalo podle mého názoru dobře a i se to miminko v tom dobře chová, četla jsem, že když tam jsou mimča stažený, že jim to dělá dobře a připomíná jako v bříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
17.4.12 08:56
@euricek píše:
holky, budete kupovat nějakou zavinovačku? Případně jakou?? Mě se zdaj všechny moc teplé ale zase se to pro novorozence prý super na spinkání, že je klidnější.

ja mam zavinovacku s vyztuzi na zadech…a pripada mi to jako fajn vec..budu to pouzivat treba na spani..ale teda nevim, jestli mam teplou nebo ne :mrgreen: me to pripada tak akorat..ja ani nevedela, ze jsou teple a tenke :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
17.4.12 08:58
@vevericka12 píše:
jadla - hm me to prepadlo ten minulej tyden ze nic nemam, a pak jsem se nahodou o tom bavila se znamou a ta mi rekla ze by jeste RADSI nic neporizovala, tak jsem zas chytla paniku a nakonec oproti planu nic o vikendu nekoupila, takze mam jak jsem tady nekde psala - jen objednanej kocar a autosedacku a par hadriku a tot vse :think:

teda co to je za nazor, radeji nic jeste neporizovat..to mas jako cekat do porodu a v sestinedeli neco shanet? ja uz mam teda skoro vse krome lekarny…a pro kocarek jedeme o vikendu…a hlavne se ti nebude chtit ve vedrech a s velkym brichem moc chodit po obchodech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
17.4.12 09:40
@euricek píše:

Taky mám v plánu zavinovat na spaní, takže buďto mi ušije ségra, teda pokud to bude stíhat (je švadlena), nebo přemýšlím nad tou oranžovo/červenou :lol: http://www.detskeboty.cz/…zavinovacka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
17.4.12 10:18

Lisadon, vypadají všechny ty zavinovačky moc hezky. Já si chci nějakou taky pořídit, až budu mít kočárek, ale musím to všechno hrozně promýšlet a organizovat. Příští týden jdu k zubaři, tak až půjdu z ordinace, můžu se nenápadně mimo vycházky stavit v nějakém obchodě a něco pořídit. Skoro jsem si zamilovala chození k doktorům, poněvadž je to jediná příležitost, kdy se dostanu do města a do blízkosti obchodů s dětskými věcmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
17.4.12 10:41

Lisadon:Ta je moc hezká budu mít hooodně podobnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1890
17.4.12 10:59

Jadlo, já jsem taky na neschopence, a vycházky mám 2 hod. ráno a 4 hod. odpoledne, takže mám naštěstí dost času „na obchody“ teda pokud mi není zle, což je poslední dobou nějak často. Příští týden bude mít přítel volno, tak ho vezmu sebou do města a budeme muset začít nakupovat, pořád to oddalujeme, tak aby jsme to stihli :mrgreen:
Dlaždičko říkala jsem si, jestli to není moc „moderní“, ale nejsem jediná komu se to líbí. Mě právě ty myšky, medvídci a podobný zvířátka přijdou moc „roztomilý“ a na to já nejsem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
17.4.12 11:01

Já mám jen od jedné do tří. Dělá mi starost drogerie a kosmetika, co nakupujete miminkům z drogerie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí