Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9223
16.4.12 13:00

ahoj holky,tak jsem taky dneska byla na kontrole,přibrala jsem zatím asi 4,5kg (od minula 2 8o ) 2.5. jdu na poslední ultrazvuk a doma se teda fakt nenudím.. ono to s dvouleťákem za zadkem to moc nejde… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
16.4.12 13:00

ahoj holky :mavam:
ja jsem za Gaviscon davala 87kc

jinak ja jsem byla pred necelym mesicem u doktorky a mala uz byla otocena hlavickou dole, ale doktorka me upozornovala,ze to jeste neni konecna poloha :nevim: tak se asi ti nasi mimisci budou otacet hlavickou dolu az opravdu ke konci..

holky vcera vecer me Eliska kopla tak moc, ze jsme si s pritelem mysleli, ze vyskoci z bricha :mrgreen: fakt luxusni kopanec…jsme se tomu oba dva smali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
16.4.12 13:02

@Sidinka To ti závidím s tím kafem,taky bych si ho dala,ale nemužu,pač bych měla chut určo na cigárko a to ted neee :cert:

• Citovat
  • Upravit
dudud
16.4.12 13:03

@kocunka ahojky-jen 4,5 kg???ti tiše závidím :roll:

• Citovat
  • Upravit
8698
16.4.12 13:04

Presne jak chci kafe tak i cigaro takže vubec nepiju a ani nekourím :pankac: :pankac: a de to vydržet, :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
16.4.12 13:05

no, já se naučila dávat si i kávičku bez cigárka… bez kafe bych nemohla fungovat vůbec, mám tak nízkej tlak, že se divim, že stojim na nohách. A teď když je ještě takový počasí.. :zed:
Jinak vzteklá teď bývám často.. nemůžu si pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
16.4.12 13:07

JOJOJOJOJOJOJOJOJO sice těžko ale jdeeeeeee:)))))

• Citovat
  • Upravit
1578
16.4.12 13:09

no ja nejak nekourim ale kdyz si mladej zapali tak si obcas potahnu.prece jen az ten prcek vyleze nebude mit alabastrovej vzduch kolem sebe ze tak at si zvyka:)
FairyDrumy si doma dlouho?? ja od listopadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
16.4.12 13:10

@FairyDrumy proto já nemužu mít kafčo,atak bych si ho už dala,taky mám nízký tlak,dneska mi naměřila 95/65 8o A vzteklá jsem taky a lituju ty dva co tu se mnou bydlí :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1578
16.4.12 13:19

a co vas holky rozciluje??
mely byste byt v pohode ahappy prece cekate miminko,pak se nedivte za vas kope.to je zatrest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
16.4.12 13:26

@Sidinka mě rozčiluje každá kravinka,ale s tím se nic neudělá,to jsou hormoooony :roll:

• Citovat
  • Upravit
2852
16.4.12 14:15

holky posledni dobou jsem taky vecne podrazdena a nejaka ubrecela i kdyz nemam duvod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
16.4.12 15:09
@Sidinka píše:
no ja nejak nekourim ale kdyz si mladej zapali tak si obcas potahnu.prece jen az ten prcek vyleze nebude mit alabastrovej vzduch kolem sebe ze tak at si zvyka:)
FairyDrumy si doma dlouho?? ja od listopadu

Já jsem právě v práci :cert: a ještě měsíc budu, dělám pěkně dvanáctky, ale holky se tady o mě snaží starat, jenže jsou to ještě telátka mladý, takže ač se snaží, tak zatím ani nechápou, proč, že jsem to dítě vůbec chtěla :lol: A co mě zaručeně vytočí, jsou zákazníci. Některý bych doslova vykopala :oops: . Ale snažím se být milá, fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
16.4.12 15:11
@dudud píše:
@FairyDrumy proto já nemužu mít kafčo,atak bych si ho už dala,taky mám nízký tlak,dneska mi naměřila 95/65 8o A vzteklá jsem taky a lituju ty dva co tu se mnou bydlí :pankac:

To je právě normální hodnota tlaku, a když k tomu malý přidá tlak na bránici, tak jsem fakt hotová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
16.4.12 16:13
@dudud píše:
@kocunka ahojky-jen 4,5 kg???ti tiše závidím :roll:

ono není co… já už jsem začínala s nadváhou… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek