Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky,tak jsem taky dneska byla na kontrole,přibrala jsem zatím asi 4,5kg (od minula 2
) 2.5. jdu na poslední ultrazvuk a doma se teda fakt nenudím.. ono to s dvouleťákem za zadkem to moc nejde… ![]()
ahoj holky ![]()
ja jsem za Gaviscon davala 87kc
jinak ja jsem byla pred necelym mesicem u doktorky a mala uz byla otocena hlavickou dole, ale doktorka me upozornovala,ze to jeste neni konecna poloha
tak se asi ti nasi mimisci budou otacet hlavickou dolu az opravdu ke konci..
holky vcera vecer me Eliska kopla tak moc, ze jsme si s pritelem mysleli, ze vyskoci z bricha
fakt luxusni kopanec…jsme se tomu oba dva smali
@Sidinka To ti závidím s tím kafem,taky bych si ho dala,ale nemužu,pač bych měla chut určo na cigárko a to ted neee ![]()
Presne jak chci kafe tak i cigaro takže vubec nepiju a ani nekourím
a de to vydržet,
![]()
no, já se naučila dávat si i kávičku bez cigárka… bez kafe bych nemohla fungovat vůbec, mám tak nízkej tlak, že se divim, že stojim na nohách. A teď když je ještě takový počasí.. ![]()
Jinak vzteklá teď bývám často.. nemůžu si pomoct
no ja nejak nekourim ale kdyz si mladej zapali tak si obcas potahnu.prece jen az ten prcek vyleze nebude mit alabastrovej vzduch kolem sebe ze tak at si zvyka:)
FairyDrumy si doma dlouho?? ja od listopadu
@FairyDrumy proto já nemužu mít kafčo,atak bych si ho už dala,taky mám nízký tlak,dneska mi naměřila 95/65
A vzteklá jsem taky a lituju ty dva co tu se mnou bydlí ![]()
a co vas holky rozciluje??
mely byste byt v pohode ahappy prece cekate miminko,pak se nedivte za vas kope.to je zatrest
@Sidinka mě rozčiluje každá kravinka,ale s tím se nic neudělá,to jsou hormoooony ![]()
holky posledni dobou jsem taky vecne podrazdena a nejaka ubrecela i kdyz nemam duvod ![]()
@Sidinka píše:
no ja nejak nekourim ale kdyz si mladej zapali tak si obcas potahnu.prece jen az ten prcek vyleze nebude mit alabastrovej vzduch kolem sebe ze tak at si zvyka:)
FairyDrumy si doma dlouho?? ja od listopadu
Já jsem právě v práci
a ještě měsíc budu, dělám pěkně dvanáctky, ale holky se tady o mě snaží starat, jenže jsou to ještě telátka mladý, takže ač se snaží, tak zatím ani nechápou, proč, že jsem to dítě vůbec chtěla
A co mě zaručeně vytočí, jsou zákazníci. Některý bych doslova vykopala
. Ale snažím se být milá, fakt…
@dudud píše:
@FairyDrumy proto já nemužu mít kafčo,atak bych si ho už dala,taky mám nízký tlak,dneska mi naměřila 95/65A vzteklá jsem taky a lituju ty dva co tu se mnou bydlí
To je právě normální hodnota tlaku, a když k tomu malý přidá tlak na bránici, tak jsem fakt hotová
@dudud píše:
@kocunka ahojky-jen 4,5 kg???ti tiše závidím
ono není co… já už jsem začínala s nadváhou… ![]()