Poradna duly
Jana Čurdová
@euricek píše:
tak na oGTT jdu až 11.dubna
Ahojky, taky se přidávám do diskuze jestli můžu, koukám že máme stejny TP a jdem do Neratovic, tak se tam možná i potkáme:) mimochodem mam taky 10kg nahoře, je to děs!
@Altair píše:
Ahojky, taky se přidávám do diskuze jestli můžu, koukám že máme stejny TP a jdem do Neratovic, tak se tam možná i potkáme:) mimochodem mam taky 10kg nahoře, je to děs!
super a odkud jsi? Jestli se můžu zeptat ![]()
Holky kila neřeště - já je taky doženu, jak se znám.
Po porodu bude času dost na hubnutí
Ahoj holky dneska jsem byla na kontrole a máme všechno v pořádku,tak jsem moc ráda,ptala jsem se jestli budeme mit opravdu holčičku a doktorka mi s usměvěm řekla:a co myslíte že za měsíc jí doroste pidík
23tt a 6 kg nahoře
Dlaždička:Moc gratuluju,taky bysme si přáli holčičku,ty se máš,že máš jen 6kg,to já jsem 26+3tt a mám 10kg ![]()
dudud:za tři týdny můžu být na tom stejně jako ty
ale nic si s toho nedělám,po porodu to přeci nějak dáme dolů
vy se necháváte překvapit co čekáš?já jsem celou dobu myslela,že budeme mít chlapečka,ale máme jich už v rodině dost sestra má tři ![]()
Dlaždička: jojo necháme se překvapit
Prvního máme chlapečka,ale u toho jsme si to nechali říct,ale ted vydržíme
my právě kluku v rodině taky máme dost,tak už bysme potřebovali taky nejakopu tu holčinu,ale když to bude druhý klučina,nic se neděje,jsou to přeci naše zlatíčka,hlavně at je vše ok a už je tu ten prdolka s námi ![]()
P.S. jsem uplně hotová,ted jsem domyla okna,vyprala a pověsila záclony a mám toho plný winty,ještě pro mrnouse do školy a kašlu na vše a jdu odpočívat ![]()
@La kofola píše:
Holčina zdravotnice dávala super odkaz na vysvětelní a jak se má správně provádět ogtt.http://www.tehotenskacukrovka.cz/…provadi_test
a tady o tom pohybu
no jo no jinak kraj jinej mrav jak se rika ja se sla projit a zaridit nejake veci,bych tam chcipla sedet dvehodiny v cekarne,mame tam tv a celou dobu jedou nejake reklamy porad dokola
http://www.tehotenskacukrovka.cz/…e_mereni_GDM
dudud:To víš,že jo nejdůležitější je ať jsou zdraví,tak ty už máš jednoho lumpíka,přeju ti ať se ti holčička vyplní
mě okna taky čekají nějak se nemůžu k nim dokopat,vařím teďka oběd a budu čekat na manžela
@Sidinka píše:
jenže tady jaksi nejde o mrav a kraj, ale o to, aby vyšetření bylo udělané tak jak má být.
Pak ho nemusí provádět vubec, když není uděláno správně, jelikož nemá vypovídající hodnotu
ja je dnes taky myla ale jen na hrubo protze jeste tu mam bordel po te rekonstrukci a nechcou se mi lestit.
jen sem si sedla dal malej vedet o sobe,kop sem a kop tam,dala sem si halusky s bilym jogurtem mnamka
Sidinka:Byt si předěláváte?nebo baraček?Taky jsem to zažila a teďka už jsme v novém jen nám chybí doplňky,my jsme si předělávali vrchní patro baráčku.