Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
330
28.3.12 08:55

tak na oGTT jdu až 11.dubna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
28.3.12 09:41
@euricek píše:
tak na oGTT jdu až 11.dubna

Ahojky, taky se přidávám do diskuze jestli můžu, koukám že máme stejny TP a jdem do Neratovic, tak se tam možná i potkáme:) mimochodem mam taky 10kg nahoře, je to děs!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
28.3.12 09:52
@Altair píše:
Ahojky, taky se přidávám do diskuze jestli můžu, koukám že máme stejny TP a jdem do Neratovic, tak se tam možná i potkáme:) mimochodem mam taky 10kg nahoře, je to děs!

super a odkud jsi? Jestli se můžu zeptat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.3.12 09:53

Holky kila neřeště - já je taky doženu, jak se znám.
Po porodu bude času dost na hubnutí

• Citovat
  • Upravit
330
28.3.12 10:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
28.3.12 11:26

Ahoj holky dneska jsem byla na kontrole a máme všechno v pořádku,tak jsem moc ráda,ptala jsem se jestli budeme mit opravdu holčičku a doktorka mi s usměvěm řekla:a co myslíte že za měsíc jí doroste pidík :lol: 23tt a 6 kg nahoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
28.3.12 11:37

Dlaždička:Moc gratuluju,taky bysme si přáli holčičku,ty se máš,že máš jen 6kg,to já jsem 26+3tt a mám 10kg :roll:

• Citovat
  • Upravit
533
28.3.12 11:40

dudud:za tři týdny můžu být na tom stejně jako ty :)ale nic si s toho nedělám,po porodu to přeci nějak dáme dolů ;) vy se necháváte překvapit co čekáš?já jsem celou dobu myslela,že budeme mít chlapečka,ale máme jich už v rodině dost sestra má tři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
28.3.12 12:05

Dlaždička: jojo necháme se překvapit :think: Prvního máme chlapečka,ale u toho jsme si to nechali říct,ale ted vydržíme :) my právě kluku v rodině taky máme dost,tak už bysme potřebovali taky nejakopu tu holčinu,ale když to bude druhý klučina,nic se neděje,jsou to přeci naše zlatíčka,hlavně at je vše ok a už je tu ten prdolka s námi :hug:

• Citovat
  • Upravit
dudud
28.3.12 12:07

P.S. jsem uplně hotová,ted jsem domyla okna,vyprala a pověsila záclony a mám toho plný winty,ještě pro mrnouse do školy a kašlu na vše a jdu odpočívat :dance:

• Citovat
  • Upravit
1578
28.3.12 12:18
@La kofola píše:
Holčina zdravotnice dávala super odkaz na vysvětelní a jak se má správně provádět ogtt.

http://www.tehotenskacukrovka.cz/…provadi_test

a tady o tom pohybu

no jo no jinak kraj jinej mrav jak se rika ja se sla projit a zaridit nejake veci,bych tam chcipla sedet dvehodiny v cekarne,mame tam tv a celou dobu jedou nejake reklamy porad dokola :x

http://www.tehotenskacukrovka.cz/…e_mereni_GDM
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
28.3.12 12:19

dudud:To víš,že jo nejdůležitější je ať jsou zdraví,tak ty už máš jednoho lumpíka,přeju ti ať se ti holčička vyplní ;) mě okna taky čekají nějak se nemůžu k nim dokopat,vařím teďka oběd a budu čekat na manžela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.3.12 12:21
@Sidinka píše:

jenže tady jaksi nejde o mrav a kraj, ale o to, aby vyšetření bylo udělané tak jak má být.
Pak ho nemusí provádět vubec, když není uděláno správně, jelikož nemá vypovídající hodnotu

• Citovat
  • Upravit
1578
28.3.12 12:24

ja je dnes taky myla ale jen na hrubo protze jeste tu mam bordel po te rekonstrukci a nechcou se mi lestit.
jen sem si sedla dal malej vedet o sobe,kop sem a kop tam,dala sem si halusky s bilym jogurtem mnamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
28.3.12 12:48

Sidinka:Byt si předěláváte?nebo baraček?Taky jsem to zažila a teďka už jsme v novém jen nám chybí doplňky,my jsme si předělávali vrchní patro baráčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí