Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
533
26.3.12 09:55

ahoj Evžíku ;) zdravím Tě,já žádné takové obtíže nemám.A máte už vybrané jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
26.3.12 10:58

tak jsem dnes něco nakoupila v lékárně a nechala tam téměř 700Kč docela pálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
26.3.12 11:10
O jménu ještě přemýšlíme ;) ještě je dost času.A ty máš termín kdy?
@Dlaždička píše:
ahoj Evžíku ;) zdravím Tě,já žádné takové obtíže nemám.A máte už vybrané jméno?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dudud
26.3.12 12:02

ahoj holky :mavam: tak my jsme ve 26tt a mám 10kg nahoře,takže už začínám taky pěkně funět,ale ještě 3 měsíce před náma,tak mám obavy,abych nedošla ke 20kg :think: doufám,že to tak hrozný nebude jak u prvního těhu,to jsem nabrala 18kg,ale uklidním všechny maminy,co jsou těhu poprvé,nejméně 10kg necháme v porodnici a pak už je to na nás :lol: jinak mě taky bolí šíleně záda,mám někdy křeče v nohách a o čurání nemluvím ;) jména máme Jakuba a Adélku.Prvního kloučka máme Patrika,kterýmu je 7let a v žádném případě nechce prý vozit holku,ale brášku,ale já v koutku duše si tu holčičku mocinky přeju,ale když bude druhý klouček,tak to bude taky náš miláček,hlavně at dopadne vše jak má,je už hlavně po porodu a bude fajn a užijem si léto s kočárkem všichni :hug: Tak se zatím opatrujte,pohladte bříšk a jen at kopou aspon víme,že je vše ok,pa :mavam:

• Citovat
  • Upravit
533
26.3.12 13:00

euricek:A co jsi všechno nakoupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
26.3.12 13:01

Evžík:Já mám termín 19.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
26.3.12 13:10
@dudud píše:
ahoj holky :mavam: tak my jsme ve 26tt a mám 10kg nahoře,takže už začínám taky pěkně funět,ale ještě 3 měsíce před náma,tak mám obavy,abych nedošla ke 20kg :think: doufám,že to tak hrozný nebude jak u prvního těhu,to jsem nabrala 18kg,ale uklidním všechny maminy,co jsou těhu poprvé,nejméně 10kg necháme v porodnici a pak už je to na nás :lol: jinak mě taky bolí šíleně záda,mám někdy křeče v nohách a o čurání nemluvím ;) jména máme Jakuba a Adélku.Prvního kloučka máme Patrika,kterýmu je 7let a v žádném případě nechce prý vozit holku,ale brášku,ale já v koutku duše si tu holčičku mocinky přeju,ale když bude druhý klouček,tak to bude taky náš miláček,hlavně at dopadne vše jak má,je už hlavně po porodu a bude fajn a užijem si léto s kočárkem všichni :hug: Tak se zatím opatrujte,pohladte bříšk a jen at kopou aspon víme,že je vše ok,pa :mavam:

a vy jeste nevite, jestli mate holcicku nebo chlapecka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
26.3.12 13:12

dlazdička-jen nejake kremy na zadecek, teplomer, gazove ctverecky a par veci proti nadymani jako fenyklovy caj, pupik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
26.3.12 13:23

ještě balíček do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
26.3.12 14:26

euricek:taky mi je třeba ještě něco dokoupit,bepanthen už mám,v porodnici kosmetiku dávají takže tam nic neponesu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
26.3.12 14:41

jj to já tam taky nic neponesu teda jen vlhčené ubrousky jelikož mam vyčtené, že je v Neratovicích nedávaj. Balíček do porodky to je pro mě jsou v něm kalhotky, vložky, prsní vložky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
26.3.12 19:21

Ahoj holčiny, moc Vás zdravím, my pomalu rosteme,(teda posledních pár dnů se mi dost zvětšilo bříško), ale jinak NAŠTĚSTÍ nic extra. Lenivější jsem taky, ale dá se to. Malý je, zdá se, pohodář, skoro vůbec sebou nevrtí, největší aktivitu má teda kolem 9 večer, ale jinak o něm ani skoro nevím. Vždy na kontrole mám strach, jestli je naživu. :oops: Ale je zatím vše v pořádku. :) Já mám nahoře zatím 4 kg proti předtěhu váze, nicméně už tehdy jsem měla 15 kg nad dlouhodobým průměrem, takže mám z čeho čerpat zásoby. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
26.3.12 20:03

já jdu zítra také na kontrolu ale předtím ještě k zubařce nechat si udělat plombu. Jinak koukám, že jsem asi jediná kdo má nahoře už 10kg 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
26.3.12 20:51

holky, já ještě nic nemám :-( jen jsme šli v euforii nakupovat, když jsme zjistili, že to je holčička samé roztomilé věcičky a šatičky :-) ale to je jak vidím oproti vám některým šikulkám uplný prd. Kočárek mám vyhlídlý od značky Cam v bílé barvě, trojkombinace. Jinak překonávám se a místo sladkýho jsem začala jíst zeleninu. Jsem v 22. a mám 61, o kg více než na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
26.3.12 21:25
@Teena21 píše:
holky, já ještě nic nemám :-( jen jsme šli v euforii nakupovat, když jsme zjistili, že to je holčička samé roztomilé věcičky a šatičky :-) ale to je jak vidím oproti vám některým šikulkám uplný prd. Kočárek mám vyhlídlý od značky Cam v bílé barvě, trojkombinace. Jinak překonávám se a místo sladkýho jsem začala jíst zeleninu. Jsem v 22. a mám 61, o kg víc na začátku.

neboj ani ja nic jeste nemam sem ve 25 tt asi 7 kg nahoru hlavne ve stehnech a brisko mi roste jako divy do spicky mame kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí