Červenec 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1578
24.3.12 12:17
@euricek píše:
Ahojky holčiny, tak jakpak na to jste s bříškama? Já už jsem pomalu jako sud

kde ??zrovna nemam novy foto ale obout si ponozky je uz problem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
24.3.12 19:33

euricek:vůbec nevypadáš jako sud…to by si měla vidět mě a to jsem v 23 tt. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
24.3.12 19:51

ale citim se tak a to mam 10kg nahore proste hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
25.3.12 08:37

FairDrummy: Mit ve 26tt 10 kg nahore mi neprijde nic silenyho (bude nas vic :* ). Manzel je z my vahy v klidu, jedinej kdo vysiluje jsem ja a to jen kvuli tomu, ze me hnusne berou zada. Holky, minuly a tento vikend jsme sli s manzelem na vylet (oba vylety cca 15km) a ja pak doma lezela jak lazar. Nevedela jsem, ze jsem tak shnila :lol: Neni to davno, co jsem zavodne plavala a ted kdyz jdu do bazenu, tak to docela vydychavam :oops:
Zeny, mam ale jiny tema na probrani..Hele, jak snasite pohyby mimca? Ja porad ctu, jak to je kazdemu prijemny, ale me je z toho divne :oops: Zatim to neboli, i kdyz uz jednou kopla fakt vsi silou, ale spis je mi z toho jakoby divne od zaludku, asi jsem nejaka precitlivela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
25.3.12 10:07

ahoj holky, muzu se k vam pridat? mam termin 3.7. a cekame holcicku Elisku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
25.3.12 10:24

euricek : vypadáš krásně, vůbec nic navíc, jen krásná postava a bříško. ale tady čtu, že máš 10 kg? to je divný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
25.3.12 10:26

kacula : to ti závidím, že už máš vybrané jméno… =)já mám taky holčičku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
25.3.12 10:28

Nodynka:Já si každé kopnutí malé užívám :) ,zatím mě to nijak nebolí i když umí i pořádně kopnout a to jsem si jednou až zakřičela auuu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
25.3.12 10:28
@Teena21 píše:
kacula : to ti závidím, že už máš vybrané jméno… =)já mám taky holčičku :srdce:

my meli jmena vybrane jeste pred otehotnenim :) a kdy mas termin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
25.3.12 10:29

kacula91:Ahoooj :mavam: ,moc krásné jméno,taky jsme ho chtěli,ale nakonec zvítězila Amálka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
25.3.12 10:31
@Dlaždička píše:
kacula91:Ahoooj :mavam: ,moc krásné jméno,taky jsme ho chtěli,ale nakonec zvítězila Amálka :srdce:

jee Amalka je taky moc krasne ;) na chlapecka jsme meli vybraneho Jakuba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
25.3.12 10:33

kacula : já ještě pořád nějak nemůžu rozdejchat, že jsem těhotná… =)až 30.7. táhne se to, je to hrozně dlouhé těch devět měsíců. Ale naštěstí dost dlouhá doba na to, abych si uvědomila, že budu mama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
25.3.12 10:34

kacula91:my jsme měli Patrika…už máš nakoupenné věcičky?A co kočárek?My ještě zvažujeme :)Ale včera nám přišla postýlka a komoda.Manžel nevydržel a už je postavil zatím co jsem byla na nákupu,takže paráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
25.3.12 10:39

no holky jsem blazen s nakupovanim vybavicky a uz mam skoro vse koupene :lol: postylku jsme dostali od pritelovy rodiny..jinak obleceni jsem moc nekupovala..dokoupim az po narozeni male kdyz tak..a jeste nam chybi koupit kocarek,ale ten budeme objednavat az ke konci dubna..vybrali jsme firkon verano long. uz jsme se na nej byli i mrknout v obchode a hodne nas nadchnul :) ma vse,co jsme od kocarku chteli a za rozumnou cenu..a jak jste na tom vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
26.3.12 09:23

Ahoj holky.Mužu se taky připojit?Já mám termín 31.7 a čekáme holčičku :srdce: Cítím se dobře až na to tvrdnutí břicha :zed: Byla jsem u Dr.vše okej,beru ten magnosolv v pytlíčkách.Někdy mě to zlobí třeba celej den a a druhej den je klid.Jako třeba včera,trápilo mě to přes den a pak večer,nemohla jsem ani usnout,páč pak chodím hrozně čurat a dneska je klid,zatím ;) Holky mám te to některá nebo snad jsem jediná. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí